Ce sunt sferele luminoase?

Distribuie!

„De ce apar sfere luminoase în fața privirilor tale

Sfere luminoase de mici dimensiuni apar în multe fotografii, unele trucate, altele absolut din întâmplare. Specialiștii spun că sunt fire de praf. Dar când îți apar direct în fața ochilor, nu îți mai vine să crezi această explicație.


Globi luminoși, particule de energie sau sfere de lumină, indiferent de numele lor, ele reprezintă un fenomen care continuă să ridice semne de întrebare, indiferent de explicațiile științifice pe care le primim. De multe ori, le vedem prima dată în fotografiile personale, realizate în spații întunecate sau când afară se lasă seara. Și ne surprinde faptul că au putut apărea pe imagini sfere de lumină, când noi nu am observat nimic în realitate.

Unii spun că este vorba de fire de praf, invizibile pentru ochiul uman, sau de pete de grăsime care reflectă lumina blițului. Cel mai adesea apar când facem fotografii pe timp de ceață, când plouă sau când ninge, deoarece lumina se reflectă mult mai bine în particulele de apă.


Poate că sunt simple fenomene optice, dar când astfel de sfere luminoase îți apar direct în fața ochilor, taina lor e mai greu de descifrat.

Sfere luminoase sau spirite rătăcitoare?

Există credința veche de când lumea că spiritul rămâne în urma noastră pe această lume și că rătăcește prin locurile în care a trăit cândva. Poate că nu întâmplător cele mai multe sfere luminoase apar în poze când ne fotografiem rudele și copii, casa și locurile familiare.

Se crede că spiritele rudelor decedate se întoarce alături de noi, de copii și de nepoți, iar aparatul de fotografiat le surprinde în pozele de familie. Uneori, vedem aceste sfere cu ochiul liber, poate în momentele cu o încărcătură emoțională puternică, în care ne amintim de cei dragi care nu mai sunt.

Culoarea globilor luminoși are semnificație mistică

Straniu este și faptul că sferele de lumină nu sunt toate albe sau argintii, așa cum ne-am aștepta. Ele au diverse nuanțe de albastru, verde, violet sau roz, iar cei care cred în supraviețuirea spiritelor după moarte consideră că au legătură cu aura sufletului.

Fiecare culoare reprezintă un anumit stadiu al dezvoltării spirituale pe care a atins-o sufletul după moarte. Este doar o teorie, dar poate că este și un sâmbure de adevăr aici.

Sferele albe și argintii: puritate, protecție, putere; aparțin sufletelor care și-au asumat rolul să îi protejeze pe cei dragi, rămași în urmă.

Sferele rozalii: compasiune, afecțiune, dragoste; aparțin sufletelor a căror misiune este să ne ghideze în viață.

Sferele roșii: energie, creație, durere; aparțin spiritelor care au lăsat multe lucruri neterminate în urma lor.

Sferele galbene: precauție, avertisment, inspirație; aparțin sufletelor care apar în viața noastră în momentele de cumpănă și disperare.

Sferele verzi: vindecare, echilibru, comunicare; aparțin spiritelor care încearcă să ne ajute în clipele de durere, când ne confruntăm cu grave probleme de sănătate.

Sferele albastre: protecție, intuiție, liniște; aparțin sufletelor care vin lângă noi pentru a readuce pacea în viața noastră.

Sferele purpurii: iertare, înțelepciune, spiritualitate; aparțin sufletelor care au misiunea de a ne ajuta să evoluăm spiritual, să ne dezvoltăm eul interior și să depășim barierele materiale.”[1]

„Spectre luminoase în Galeriile dintre cele două Corei

O posibilă dovadă că Djinii trăiesc şi astăzi este mărturia unor studenţi sud-coreeni, care declarau anul trecut că, studiind galeriile care leagă Coreea de Sud cu RPD Coreeană, s-au trezit în faţa mai multor entităţi luminoase, ale căror corpuri variau de la starea fizică de sferă la aceea plată, a unei coli de hârtie. Istoricii sud-coreeni au trăit această experienţă la 70 de metri în subteran, în momentul în care au vizitat un aşa-numit „tunel de agresiune” săpat de armata comunistă nord-coreeană, în scopul de a invada Coreea de Sud, şi care a fost descoperit de autorităţile de la Seul în anul 1978. Astăzi, tunelul funcţionează atât ca muzeu, cât şi ca obiect de studiu pentru studenţii la istorie şi geologie.”[2]

SURSE

  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/de-ce-apar-sfere-luminoase-fata-privirilor-tale-115588
  2. http://taifasuri.ro/taifasuri/paranormal/7815-djinii-entitati-extraterestre-sau-ocrotitorii-oamenilor-nr422-sapt09-15-mai-2013
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...