Ce va face România? Doar 29 la sută din francezi mai cred în UE

Distribuie!by “Un sondaj făcut în Franța în vederea alegerilor europarlamentare arată că numai 29 la sută din francezi mai cred în UE, lucru care se va vedea cu siguranță la urne în favoarea lui Marine Le Pen. Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei. BRUXELLES, 5 apr – Sputnik, Daniela […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un sondaj făcut în Franța în vederea alegerilor europarlamentare arată că numai 29 la sută din francezi mai cred în UE, lucru care se va vedea cu siguranță la urne în favoarea lui Marine Le Pen. Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei.

BRUXELLES, 5 apr – Sputnik, Daniela Porovăț. Un sondaj făcut de Odoxa în Franța relevă cifre șocante pentru viitorul UE: numai 29 la sută din locuitorii Hexagonului își mai pun speranțele în Uniune, o scădere dramatică față de acum 15 ani când încrederea în UE era de 61 la sută. În fapt, 74 la sută dintre francezi consideră că UE este ineficientă, o cifră care arată că Uniunea este în pragul disoluției prin raportare la voința cetățenilor celui mai important stat european după Germania. Francezii sunt necruțători: consideră că UE este ineficientă și în domeniul locurilor de muncă (80 la sută), al imigrației (82 la sută) și al fiscalității (82 la sută).

Opțiunile clar anti-europene ale francezilor reprezintă o palmă dată președintelui Macron și un semnal că Marine Le Pen va contabiliza un număr surprinzător de mare de voturi la alegerile europarlamentare. Marine Le Pen, care a fost aspru criticată prin atitudinea ei favorabilă față de un Frexit în ultimele alegeri prezidențiale din Franța, ar avea acum un succes nebănuit dacă ar repune pe tapet ieșirea Franței din Uniune, dacă ne raportăm la neîncrederea francezilor în construcția europeană așa cum ne-o relevă sondajul Odoxa.

O altă analiză asupra mesajelor din rețelele sociale, făcută tot în Franța de Dentsu Consulting, care a participat și la sondajul prezentat anterior, arată aceeași tendință: majoritatea mesajelor din mediul virtuala referitoare la instituțiile europene fac referire la ineficacitatea acestora, o altă temă majoră fiind imigrația.

Iată că, în timp ce comisarii europeni, printre care se remarcă Timmermans, fac eforturi duse până la ilegalitate de a impune norme ”europene” în România, credința în UE se prăbușește chiar acasă la acești ultimi apărători ai Bruxelles-ului.

Tendința eurosceptică este de altfel o constantă în întreaga Uniune, până și în România încrederea în Bruxelles atingând un minim istoric de sub 50 la sută. Deloc întâmplător, săptămâna viitoare, la Milano, Matteo Salvini a invitat toate partidele suveraniste și conservatoare din Europa pentru a oficializa o mare alianță a acestor forțe politice în vederea alegerilor europarlamentare. Prin acțiunea de la Milano, Salvini va deveni liderul mișcării suveraniste europene, iar această direcție politică va căpăta contur și forță la nivelul întregii Uniuni, pregătindu-se astfel crearea unui grup parlamentar unic în viitorul Parlament European care va ocupa poziția a doua sau a treia în ordinea numărului de aleși.

Ce va face România în aceste condiții în care suveranismul câștigă la nivelul întregii Uniuni Europene?”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20190405/25406902/Ce-va-face-Romnia-Doar-29-la-suta-din-francezi-mai-cred-in-UE.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Naționalismul este în ascensiune în Europa. Globaliștii pierd puterea
Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”
Proteste uriașe în Danemarca. Legea vaccinării cu forța, abandonată
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Libertatea presei în declin în SUA
Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global
Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Obeliscul - un simbol masonic
Îndobitocirea insidioasă a populației prin școală, mass-media și alimente împănate cu E-uri, toxice are, printre altele, rolul de a distruge capacitatea de reacție în fața exploatării pe care o exercită Noua Ordine Mondială
Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !
România a votat în PE pentru utilizarea unui pesticid periculos Monsanto
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro