Ceaiul de pătrunjel, remediu eficient pentru picioare umflate. Vezi cum trebuie să îl prepari

Distribuie!

„Ceaiul de patrunjel, remediu eficient pentru picioare umflate. Vezi cum trebuie sa il prepari

Circulatia slaba a sangelui, menstruatia, excesul de greutate, retentia de lichide, dieta nesanatoasa si sarcina sunt doar cateva dintre cauzele picioarelor umflate, grele. Primul lucru pe care il putem face pentru a ameliora aceasta problema este sa ridicam picioarele, atunci cand stam intinsi pe pat, la o inaltime de 30 de cm, astfel incat sa fie pe aceeasi linie cu inima. In afara de aceasta, se recomanda, utilizarea constanta a ceaiului de patrunjel. Acest ceai va va ajuta sa scapati de excesul de lichide din organism. Inainte insa de a consuma ceaiul, consultati-va cu mediul dumneavoastra pentru a va asigura ca nu va interfera cu alt tratament sau ca nu va veti agrava vreo afectiune.


Pentru a prepara ceaiul se iau radacini si frunze de patrunjel, se toaca marunt si apoi se amesteca. Se iau apoi 5 lingurite de amestec de patrunjel si se prepara timp de cinci minute in jumatate de litru de apa. Se lasa la racit inca 20 de minute. Strecurati ceaiul si il beti in reprize, de trei ori pe zi, pentru a obtine rezultatele cele mai bune.

 

Ceaiul de patrunjel iti poate fi de folos in eliminarea pietrelor la rinichi si impiedica formarea nisipului la rinichi. De asemenea, stimuleaza producerea de saliva si suc gastric, crescand in acest fel apetitul. Consumul de ceai de pătrunjel este contraindicat femeilor insarcinate deoarece poate induce travaliul sau poate cauza avort spontan, celor care alapteaza deoarece reduce secretia de lapte matern. Depasirea dozei de 200 ml pe zi poate cauza excitare nervoasă, voma, greata, scaun hemoragic, diaree sau alte tulburari digestive. Ceaiul de patrunjel se va consuma pe parcursul a cel mult 10 zile consecutiv.”[1]


SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/ceaiul-de-patrunjel-remediu-eficient-pentru-picioare-umflate-vezi-cum-trebuie-sa-il-prepari-56557
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...