Ceaiuri care iți readuc calmul

Distribuie!

„Ceaiuri care iti readuc calmul

Traim într-o lume în care stresul omniprezent. Ne enervam repede, suntem tot mai sensibili si mai nepregatiti vizavi de schimbarile care se produc în secolul vitezei si avem nevoie de mult echilibru.


La munca ne stresam, cand ajungem acasa dam de alte probleme si iata cum în tot timpul nostru nu facem decat sa ne enervam si sa ne îmbolnavim de la stres. Anumite ceaiuri te ajuta sa te relaxezi, sa îti calmezi nervii mai ales dupa o situatie conflictuala care ti-a pus capac si te-a stors de toate puterile.

Ceaiuri calmante:

Ceaiul de menta

Ceaiul de menta este unul din cele mai eficiente pentru atenuarea durerilor de cap si are o actiune anti-stres rapida. Combate simptomele cauzate de anxietate si este recomandat persoanelor care involuntar se lovesc de episoade stresante, persoanelor care au joburi suprasolicitante si fizic, si psihic. Acest ceai, consumat în cantitati moderate, elimina durerile de cap, migrenele si deranjamentele stomacale care pot fi cauzate foarte usor de starile nervoase. Medicii sustin ca durerile stomacale apar în special din cauza nervilor, caci exista o legatura stransa între intestine si creier. Ceaiul de menta este recomandat în special seara, dupa o zi solicitanta.


Cele mai bune ceaiuri pentru digestie sanatoasa

Ceaiul de sunatoare

Sunatoarea este o planta cunoscuta care actioneaza ca un antidepresiv natural. Are calitati reale în vindecare bolilor nervoase ori atenuarea simptomelor acestora. Ceaiul de sunatoare este recomandata si în tratarea simptomelor bolilor digestive.

 

Ceaiul de valeriana

Ceaiul de valeriana e recomandat a se consuma în prima parte a zilei, caci ajuta la concentrare. Acest ceai e eficient pentru persoanele haotice, care se streseaza foarte usor si se pierd cu firea. Este recomandat persoanelor care se confrunta cu anxietatea sau depresia pentru ca le linisteste dupa numai cateva guri.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/ceaiuri-care-iti-readuc-calmul-80179
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...