Cehia și Estonia refuză să semneze Pactul ONU pentru migrație

Distribuie!by “Cehia și Estonia s-au alăturat recent țărilor care refuză să semneze pactul ONU pentru migrație. Ministrul Justiției din Estonia, Urmas Reinsalu, consideră că semnarea pactului ar limita capacitatea Estoniei de a decide propriile politici în privința migrației, iar reprezentanții guvernului ceh consideră că acordul nu diferențiază suficient migrația legală […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cehia și Estonia s-au alăturat recent țărilor care refuză să semneze pactul ONU pentru migrație.

Ministrul Justiției din Estonia, Urmas Reinsalu, consideră că semnarea pactului ar limita capacitatea Estoniei de a decide propriile politici în privința migrației, iar reprezentanții guvernului ceh consideră că acordul nu diferențiază suficient migrația legală de cea ilegală.


Acordul nu este obligatoriu și urmează să fie semnat la summitul ONU din Maroc, în perioada 10-11 decembrie, informează Agerpres.”[1]

SURSE


  1. http://stiripentruviata.ro/cehia-si-estonia-refuza-sa-semneze-pactul-onu-pentru-migratie
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !
Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"
Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas
Dan Brown - un scriitor slab, dar o unealtă perfectă a manipulării globale
Norvegia neomarxistă - Pentru prima dată în istoria țării numărul ateilor l-a depăşit pe cel al credincioşilor
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Vladimir Putin susține că partenerii din NATO manifestă obediență oarbă față de SUA
Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană
Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Atentat terorist pe Manchester Arena - o operațiune "steag fals"
Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro