Cei care cred că există Covid-19 și cei care nu cred

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cei care nu cred in povestea oficiala Covid-19, care este o insulta la adresa inteligentei umane, sunt impartiti in doua categorii:

1. Cei care cred ca virusul SARS-CoV-2 exista si ca a fost lansat oficial pentru a distruge drepturile si libertatile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial. Acestia sustin ca virusul nu este mai periculos decat gripa, dovada fiind numarul mic de morti de Covid.


In Mai 2020, Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) a afirmat ca „virusul ucigas” are o rata de mortalitate de 0,26%. In 2021, un studiu efectuat de catre Universitatea Stanford ne spune ca „virusul ucigas” are o rata de mortalitate de 0,15%. Organizatia Mondiala a Sanatatii ne-a spus ca virusul are o rata de mortalitate de 3,4%. In 2020, in Romania, doar 227 de persoane au murit de Covid-19, cu diagnostic principal.

Dovada Marii Înșelăciuni – După România, adevărul iese la iveală și în Portugalia: doar 0,9% din numărul deceselor raportate au avut drept cauză COVID-19 (activenews.ro)


2. Cei care spun ca virusul nu a existat niciodata, ca nu a fost izolat. Profesorul Andrew Kaufman sustine ca, in realitate, este vorba despre exozomi, care sunt detectati cu ajutorul testelor RT-PCR. Exozomii apar cand organismul este supus la otrava, radiatii, stres. Exozomii ajuta la eliminarea toxinelor.

„Doctorul în medicină James Hildreth, Președinte și CEO al Meharry Medical College din Nashville, Tennessee, cercetător în domeniul infecțiilor cu HIV (SIDA) și fost profesor al John Hopkins University, Baltimore, Maryland a declarat că acest virus arată EXACT CA UN EXOZOM!” (bogdanvasile.blog)

Cu alte cuvinte, globalistii au luat exozomii si i-au prezentat ca fiind „virusul ucigas”. De ce au facut asta? Tot pentru a distruge drepturile si libertatile oamenilor cu scopul de a crea un Guvern Mondial, dar si pentru a impune vaccinarea obligatorie pe planeta. Implementarea pasaportului de vaccinare face parte din planul lor.

Iata un articol de pe publicatia Q Magazine:

„CARE SARS-COV-2?

Virusul nu a fost niciodată izolat în conformitate cu Postulatele lui Koch sau ale lui River, singurele două protocoale acceptate la nivel mondial. CDC (The Centers for Disease Control and Prevention) din SUA a declarat că nu a fost disponibil virusul izolat cuantificat. CDC a recunoscut și că au realizat un virus digital din 30.000 de perechi de bază folosind 37 de perechi de baze reale de probă. Cu alte cuvinte, CDC a recunoscut că SARS-CoV-2 este un virus digital generat de computer, nu un virus viu, real.

Într-un studiu din luna iunie 2020 al CDC, scrie negru pe alb: „Secvențierea întregului genom: Am proiectat 37 de perechi de PCR-uri care se întind pe genom pe baza secvenței de referință a coronavirusului (numărul de acces GenBank nr. NC045512). Am extras acidul nucleic din izolate și l-am amplificat folosind cele 37 de PCR individuale. ”

Metoda se numește „asamblare de novo” care este o utilizată pentru construirea genomilor dintr-un număr mare de fragmente de ADN (scurte sau lungi), fără cunoștințe apriorice despre secvența sau ordinea corectă a acestor fragmente.

Apoi, lucrarea originală (europeană) Corman-Drosten admite că au folosit o metodă numită „in silico” adică o secvență teoretică de virus pentru toată munca și calculele lor. Ei, la fel ca și CDC și orice guvern și agenție, susțin că acest lucru s-a întâmplat doar pentru că nu a existat un virus izolat disponibil. Un al doilea document, conținând sofisme a fost pus în circulație pentru a diminua impactul primelor constatări!

Citim aici: „În cazul actual al 2019-nCoV, izolatele de virus sau probele de la pacienții infectați nu au devenit până acum disponibile comunității internaționale de sănătate publică”. Acest model s-a bazat pe presupunerea că noul virus este foarte similar cu SARS-CoV din 2003.

În Marea Britanie, Australia, Canada, Noua Zeelandă, au fost adresate interpelări de către oamenii de știință pentru a se afla dacă a fost sau nu izolat virusul. Răspunsurile au fost negative. Aceeași întrebare s-a adresat apoi altor peste 40 de instituții din domeniu la nivel mondial, cu același rezultat.

Revista spaniolă de sănătate Salud a publicat un articol în noiembrie 2020 intitulat „Fraude și falsități în domeniul medical”, în care expune lipsa de dovezi nu numai pentru izolarea SARS-CoV-2, ci și pentru izolarea altor coronavirusuri din trecut.

Cum a început totul? Oamenii de știință chinezi au prelevat probe de lichide pulmonare de la un pacient cu pneumonie și au susținut că au descoperit un virus nou. OMS-ul finanțat de fundațiile Gates și Rockefeller, a susținut în Raportul de situație 1 al OMS pe Coronavirus 2019-nCov:

„Autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care a fost izolat la 7 ianuarie 2020 (…) La 12 ianuarie 2020, China a împărtășit secvența genetică a noului coronavirus pentru ca țările să le utilizeze în dezvoltarea unor seturi de diagnostic specifice.”

Adică afirmațiile OMS sunt complet nefondate. Este o fraudă! Epidemiologul șef al Centrul pentru Controlul Bolilor din China, dr. Wu Zunyou, a recunoscut pe NBCNews la 24 ianuarie 2021 că nu au izolat virusul.

De aici, avem o serie de alte întrebări: la ce folosesc măștile, testele, izolarea, carantinarea celor sănătoși, vaccinarea, ce tulpini britanice sau sud-africane se descoperă? De ce se nenorocește economia mondială în numele unui virus pe care nu l-a văzut nimeni?

World Freedom Alliance este o organizație alcătuită din medici și cercetători din întreaga lume care încearcă să aducă în fața opiniei publice adevărul în privința falsei pandemii Covid-19. Președintele WFA este Prof Dolores Cahill, specialistă în biologie moleculară și imunologie. Asociația numără deja mii de medici, cercetători, imunologi, virusologi etc. și încearcă să publice date despre presupusa pandemie și să acționeze în instanță toți susținătorii scenariului Covid-19. FFA are un canal pe Telegram (Telegram: Contact @worlddoctorsalliance), contul Ask The Experts pe Brand new tube și susțin conferințe în toată lumea.”[1]

„Global Research: ZECE motive pentru care SARS-CoV-2 este „un virus teoretic” și „imaginar”. „N-au reușit niciodată să izoleze virusul”

De Makia Freeman

Virusul teoretic și imaginar cunoscut sub numele de SARS-CoV-2, un concept folosit de controlorii NOM (Noua Ordine Mondială) pentru a pune lacătul pe lume, iese la iveală cu fiecare lună care trece.

Deși cei care cred în cultul COVID – atât cei care au orchestrat plandemia cât și cei care îl urmează orbește – vor insista că virusul este real, adevărul este că nu există deocamdată nicio dovadă convingătoare că un virus SARS-CoV-2 există cu adevărat.

Recunoașterile oamenilor de știință guvernamentali și ale organizațiilor globale, dar și omisiunile și confuziile acelorași oameni și agenții, scot la lumină adevărul șocant. Oricât de greu le-ar fi adepților COVID să recunoască, împăratul este gol pușcă.

Nu există virusul, altul decât o abstractizare teoretică și digitală, creată de un computer dintr-o bază de date genetică. Virusul nu a fost niciodată izolat, purificat, secvențiat, caracterizat și dovedit 100% că există.

Nu vă vine să credeți? Nu este nicio problemă, este foarte bine să fiți sceptici. Urmăriți dovezile de mai jos și trageți singuri concluziile.

 

#1 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Virusul nu a fost niciodată izolat conform postulatelor lui Koch sau celor ale lui River

Vom începe cu asta, pentru că este piatra de hotar a întregii scamatorii. Toate informațiile care vor urma și toate dovezile de mai jos pornesc de la faptul că așa-numiții experți nu au izolat și purificat niciodată virusul în conformitate cu standardul de aur al postulatelor lui Koch și nici chiar potrivit postulatelor modificate ale lui River. Postulatele lui Koch sunt:

 1. Microorganismul trebuie să fie prezent în toți indivizii afectați de boală dar nu în cei sănătoși.
 2. Microorganismul poate fi recoltat de la persoanele bolnave și crescut în culturi.
 3. Dacă este inoculat unei persoane sănătoase, microorganismul din cultură trebuie să provoace boala.
 4. Microorganismul trebuie apoi să poată fi recoltat de la gazda experimentală și să fie identic cu cel original.

Postulatele lui River au fost propuse de Thomas M. River în 1973 pentru a stabili rolul unui anumit virus în provocarea unei anumite boli. Acestea sunt modificări ale postulatelor lui Koch. Le prezentăm în continuare:

 1. Agentul viral trebuie să fie prezent în fluidele corporale ale gazdei (animal sau plantă) la momentul bolii sau în celule care prezintă leziuni specifice bolii.
 2. Materialul gazdă care conține agentul viral și care este folosit pentru inocularea gazdei sănătoase (organismul de test) trebuie să nu conțină niciun alt microorganism.
 3. Agentul viral obținut de la gazda infectată trebuie să producă aceeași boală în gazdă sănătoasă adecvată și/sau să furnizeze dovezi prin provocarea formării de anticorpi specifici ai acelui agent.
 4. Materialul similar (particulele virale) de la nou-infectata gazdă (organismul de test) trebuie să poată fi izolat și capabil să transmită aceeași boală către alte gazde sănătoase.

La oricare set de postulate ne-am raporta, SARS-CoV-2 pică testul. Dr. Andrew Kaufman face o treabă excelentă explicând în acest videoclip de ce. Coronavirusul SARS-CoV-2 (presupus a fi cauza bolii COVID-19) nu a fost dovedit că este prezent exclusiv în persoanele bolnave dar nu și în cele sănătoase.

Virusul nu a fost niciodată izolat, ceea ce se poate face cu echipamentele potrivite, așa cum sunt microscoapele electronice și nicidecum prin scanările cu computere-tomograf (așa cum fac chinezii) sau cu defectuoasele teste RT-PCR.

Un studiu publicat pe 24 ianuarie 2020 în revista New England Journal of Medicine și intitulat Un nou coronavirus de la pacienții cu pneumonie din China, 2019 descrie cum au ajuns oamenii de știință la ideea de COVID-19: au prelevat mostre de fluid pulmonar și au extras ARN din ele folosind testul PCR. Ei admit faptul că coronavirusul pică la testul postulatelor lui Koch:

„Este nevoie de dezvoltarea viitoare a unor metode mai precise și mai rapide de identificare a patogenilor respiratorii necunoscuți… studiul nostru nu îndeplinește postulatele lui Koch.”

#2 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Savanții de top chinezi admit că nu au izolat niciodată virusul

Toate revendicările privind izolarea virusului SARS-CoV-2 s-au dovedit a nu avea nicio bază. Între timp, au apărut însă recunoașteri din partea oficialităților a faptului că virusul nu a fost izolat. Epidemiologul-șef al CDC-ului chinez (Centrul pentru Cotrolul Bolilor) a admis, în acest videoclip,  că „ei nu au izolat virusul”.

#3 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: CDC a declarat că nu a fost disponibilă o cultură de viruși

În raportul său din iulie 2020, intitulat Tabloul de diagnoză RT-PCR al CDC pentru Noul Coronavirus-2019 (2019-nCoV)CDC-ul american (Center for Disease Control and Prevention) admite că a operat teste PCR bazate nu pe o cultură de viruși (adică nu o mostră reală sau un specimen prelevate de la o persoană infectată) ci pe „fonduri” de „ARN transcris” prelevate de la o bancă de gene, pentru a „imita un specimen clinic”:

„Din moment ce atunci când acest test a fost dezvoltat și studiul realizat, CDC nu a avut la dispoziție viruși 2019-nCoV izolați, probele destinate pentru detectarea ARN-ului virusului 2019-nCoV au fost testate cu fonduri caracteristice de ARN transcris integral in vitro (gena N; accesiune GenBank: MN908947.2),de titrul cunoscut (copii ARN/μL), inserat într-o diluție constând dintr-o suspensie de celule umane A549 și un mediu de transport viral (MTV), pentru a imita specimenul clinic.” (pag.43)

#4 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: CDC a admis că a făcut un Virus Digital din 30 000 Perechi de Baze, folosind 37 de Mostre Reale de Perechi de Baze

După cum am arătat în precedentul meu articol SARS-CoV-2: Asamblat, Virusul Frankenstein, CDC deja a recunoscut că SARS-CoV-2 este un virus digital, generat pe computer, nu un virus real viu. Scriam atunci:

„Cu alte cuvinte, este un virus Frankenstein care a fost inventat si asamblat folosind secvențe din baza de date genomică (unele virale, altele nu). El nu a fost niciodată purificat și izolat corect, astfel încât să poată fi secvențiat de la un capăt la celălalt imediat ce a ieșit dintr-un țesut viu; în schimb, este asamblat doar digital, dintr-o bază de date computerizată. În acest document, savanții CDC declară că au luat doar 37 de perechi de baze dintr-un genom de 30 000 de perechi de baze, ceea ce înseamnă că numai 0,1% din secvența virală este derivată din mostre vii reale sau țesuturi corporale reale. Altfel spus, au luat aceste 37 de segmente și le-au pus într-un program de calculator, care a completat cu restul perechilor de baze. Această etapă de generare pe calculator reprezintă o fraudă științifică.”

În articolul Savanții CDC recunosc în studiul din iunie două aspecte despre COVID care desființează povestea oficială am arătat cum CDC a recunoscut în documentul său că au extrapolat presupusul lor virus. Iată citatul:

„Secvențiere genom integral

Am proiectat 37 de perechi din separări PCR, care să acopere genomul pe baza secvenței de referință a coronavirusului (accesiunea GenBank nr. NC045512). Am extras acid nucleic din culturi și le-am amplificat folosind cele 37 separări individuale PCR.”

Cele de mai sus, spuse mai pe înțelesul tuturor, arată că „virusul” a fost construit folosind o tehnică numită asamblare de novo, care este o metodă de construire a genomilor dintr-un număr mare de fragmente (lungi sau scurte) de ADN, fără a ști dinainte secvența corectă sau ordinea acelor fragmente. Puteți citi mai multe aici.

#5 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Documentul European Corman-Drosten a folosit un genom ”in silico” al unui virus ”in silico”.

Documentul original Corman-Drosten recunoaște că au folosit o secvență a unui virus teoretic pentru toate operațiunile și calculele. Și ei, la fel ca CDC și orice guvern sau agenție, pretind că s-a procedat așa doar pentru că nu au fost disponibile culturi virale. Mă întreb dacă oricare dintre acești savanți și-a pus întrebarea DE CE nicio cultură nu a fost disponibilă?

„Deocamdată, pentru prezentul caz 2019-nCoV, nu sunt disponibile pentru comunitatea internațională medicală publică culturi virale sau mostre prelevate de la pacienți infectați.”

Un studiu ulterior și care a subliniat erori capitale în documentul Corman-Drosten a fost publicat sub titlul O analiză a testelor RT-PCR pentru detectarea SARS-CoV-2, făcută de un grup independent de experți, a relevat 10 erori științifice majore la nivel molecular și metodologic: consecințe pentru rezultatele fals pozitive. El subliniază cum autorii au folosit secvențe in silico sau teoretice din bănci computerizate, nu culturi reale prelevate de la persoane infectate. „In silico” este o expresie în pseudo-latină pentru „teoretic”; în limbajul uzual, sinonime pentru „teoretic” sunt „imaginar” sau „presupus”. [Pentru a fi exacți, sintagma „in silico”, apărută în 1987, are sensul de „realizat pe computer” sau „simulat pe computer”, fiind prescurtarea în pseudo-latină pentru „in silicon”, adică „în siliciu”, cu referire la siliciul din procesoarele computerelor. In contextul articolului, autorul dă expresiei „in silico” sensul de „teoretic” în condițiile în care el se referă la teste – și concluziile lor –  care nu au presupus folosirea de material genetic viral real și viu, ci doar simulări pe calculator; n.tr.]

„Prima mare problemă este că noul Coronavirus SARS-CoV-2 (în document numit 2019-nCoV iar în februarie 2020 numit SARS-CoV-2 de către un consorțiu internațional de experți în virusologie) se bazează pe secvențe in silico (teoretice), furnizate de un laborator din China, pentru că la acea vreme nu erau disponibile autorilor nici material de control („viu”) infecțios sau inactivat al SARS-CoV-2 și nici genomuri izolate de ARN viral nu erau disponibile autorilor. Până astăzi nicio validare a documentului nu a fost făcută de către autori pe baza unui virus izolat SARS-CoV-2 sau pe o moleculă ARN completă.

Indiferent cum, aceste secvențe in silico au fost folosite pentru a dezvolta metodologia de testare RT-PCR pentru identificarea virusului sus-menționat. Acest model s-a bazat pe prezumția că noul virus este foartea semănător cu virusul SARS-CoV din 2003 (numit în continuare SARS-CoV-1), din moment ce amândoi sunt beta-coronaviruși … pe scurt, o schemă care se bazează doar pe rude apropiate genetic nu îndeplinește condițiile unui «test de diagnoză solid» atâta timp cât pot apărea reactivitatea încrucișată și, în consecință, răspunsurile fals-pozitive. Validarea a fost făcută ținându-se cont numai de secvențele in silico și în condițiile de laborator, și nu așa cum se cere pentru diagnosticarea in-vitro, cu ARN viral genomic izolat. Acest aspect nu s-a schimbat nici după 10 luni de la introducerea testului în practica de diagnosticare. (subl.aut.)

#6 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Guvernul britanic nu a putut să producă dovezi

La rândul lor, guvernele multor țări de pe tot mapamondul nu au părut să fie capabile să scoată la iveală un virus real atunci când li s-a cerut s-o facă. Din contră, și mai multe dovezi că „virusul” este construit într-o bază de date computerizată dintr-o bancă digitală de gene vin de la Frances Leader, care a întrebat UK MHRA [n.tr: Agentia Medicamentului din Marea Britanie] dacă un virus real și izolat a fost folosit pentru a produce vaccinul COVID. Leader a descoperit că protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății pe care Pfizer le-a folosit pentru a produce mARN nu par să identifice nicio secvență de nucleotide care să aparțină exclusiv virusului SARS-CoV-2. Leader a întrebat apoi dacă „virusul” este de fapt o secvență genomică generată pe calculator și, în final, MHRA a confirmat că nu au un specimen real:

„Șablonul ADN nu provine direct de la un virus izolat sau de la o persoană infectată.”

În iulie 2020, un grup de oameni de știință a trimis o scrisoare premierului britanic Boris Johnson în care îi cereau să prezinte dovezi provenite din studii științifice independente care să arate că „virusul” SARS-CoV-2 a fost izolat. Până astăzi scrisoarea nu a primit vreun răspuns. În mod similar, cercetătorul britanic Andrew Johnson a înaintat o Cerere către Departamentul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) pe baza Dreptului la Liberă Informare. El le-a solicitat să furnizeze înregistrările lor care să descrie izolarea virusului SARS-CoV-2 iar aceștia au răspuns:

„PHE poate confirma că nu deține informații în sensul sugerat de solicitarea Dumneavoastră.”

#7 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Guvernul australian nu a putut produce dovezi

În alte țări din Commonwealth povestea este trasă la indigo. Savanții de la Doherty Institute din Australia au anunțat în mod fals că au izolat virusul SARS-CoV-2. Când li s-au cerut clarificări, aceștia au spus:

„Avem secvențe scurte (ARN) provenite de la testul de diagnoză care pot fi folosite în testele de diagnoză (sic! – n.tr.).”

Probabil că acesta este motivul pentru negația emisă de guvernul australian:

„Exactitatea testelor COVID-19 nu este sigură din cauza unei baze de probe limitată… Există dovezi limitate disponibile pentru a evalua acuratețea și utilitatea clinică a testelor COVID-19 disponibile.”

#8 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Guvernul Canadei nu a putut produce dovezi

Cercetătoarea Christine Massey a înaintat și ea o solicitare în Canada în baza Dreptului la Liberă Informare, la care guvernul canadian a răspuns:

„În urma unei atente cercetări, regretăm să vă aducem la cunoștință că nu am putut descoperi nicio informație care să răspundă solicitării Dumneavoastră.”

(Scrisoarea completă primită de la Health Canada / Sante Canada este aici)

#9 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Peste 40 de institute din întreaga lume nu pot răspunde întrebării fundamentale

De fapt, Christine Massey și un coleg de-al ei din Noua Zeelandă

„au trimis solicitări bazate pe Dreptul la Liberă informare către multiple instituții din Canada, Noua Zeelandă, Australia, Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, etc., căutând orice informații care să prezinte izolarea unui «virus COVID-19» (sau «SARS-CoV-2») dintr-o mostră veritabilă prelevată de la o persoană bolnavă… Până pe data de 16 decembrie 2020, peste 40 de instituții din Canada, SUA, Noua Zeelandă, Australia, Anglia, Scoția, Țara Galilor, Irlanda, Danemarca și Centrul European pentru Prevenirea Maladiilor au trimis răspunsurile, niciuna neputând să găsească vreo informație din care să rezulte izolarea, direct de la un pacient bolnav, a vreunui „virus COVID-19” sau „SARS-CoV-2”.

Massey prezintă răspunsurile primite aici și aici.

#10 SARS-CoV-2, Virusul Teoretic: Coronaviruși anterior nu au fost izolați

În noiembrie 2020, jurnalul medical spaniol Salud a publicat un formidabil articol intitulat „Fraude și neadevăruri din domeniul medical” în care expune lipsa dovezilor nu numai în privința izolării SARS-CoV-2 dar și a izolării altor coronaviruși din trecut (articolele din jurnalul spaniol le puteti găsi aici). Înșelătoria merge până foarte departe. Jon Rappoport face o treabă extraordinară dezvăluind cum exact aceeași rețetă de înșelătorie s-a aplicat în anii ʽ80 (cu Fauci la cârmă, dirijând frauda) când savanții susțineau că e un nou virus denumit HIV și care cauzează SIDA. Minciunodemia COVID imită la mare artă alte false pandemii din istorie, așa cum este pandemia de gripă porcină din 1976. Articolul din Salud spune:

„Secvențele genetice folosite în dispozitivele PCR pentru detectarea SARS-CoV-2 si diagnosticarea cazurilor de îmbolnăvire și deces atribuite COVID-19 sunt prezente într-o mulțime de alte secvențe ale genomului uman însuși și cele ale circa o sută de microbi. Aici se includ și inițiatorii sau primerii, fragmentele cele mai extinse prelevate la întâmplare din presupusele lor „genomuri” și chiar și așa-numitele „gene-țintă”, presupuse a fi specifice „noului coronavirus”. Testul este fără nicio valoare și toate rezultatele «pozitive» obținute până în prezent ar trebui anulate din punct de vedere științific și comunicate către cei afectați, dacă au decedat, atunci rudelor acestora. Stephen Bustin, unul dintre cei mai mari experți mondial în PCR, spune de fapt că în anumite condiții oricine poate ieși pozitiv la test!”

V-am avertizat încă din luna martie: nu poți face teste precise pentru un virus dacă nu cunoști componentele virusului pe care vrei să le detectezi. Iar componentele nu pot fi cunoscute fără ca înainte de asta să fi izolat/purificat un virus. De atunci încoace nu facem decât să adunăm dovezi că nimeni nu a izolat SARS-CoV-2 și, mai important, că nu va putea fi izolat niciodată… În acest raport, vom mai adăuga rezultatele unui studiu special pe care l-am făcut pe baza datelor publicate despre presupusul SARS-CoV-2 și a protocoalelor aprobate de OMS privind folosirea RT-PCR precum și datele privind restul „coronavirușilor umani”. Concluziile sunt cât se poate de grave: niciunul dintre cele 7 „coronavirusuri umane” nu a fost cu adevărat izolat și toate secvențele de primeri din testele PCR precum și cele ale numeroaselor fragmente ale presupuselor genomuri se află și în diferite părți ale genomului uman dar și în genomurile bacteriilor și arheelor…

Raportul lor a analizat coronavirușii umani 229E (despre care se spune că a fost izolat în 1965), OC43 (în 1967), SARS-CoV (în 2003), NL63 (în 2004), HKU1 (în 2005) și MERS-CoV (în 2012). Și repet, în cazul în care v-a scăpat informația: ei au descoperit că presupusele secvențe ale SARS-CoV-2 se află atât în oameni cât și în bacterii! Asta înseamnă că toate modelele in silico de SARS-CoV-2 conțin secvențe genetice umane, astfel încât nu e de mirare că oamenii sunt testați pozitiv, de vreme ce primerii sau standardul cu care se compară conțin secvențe umane.

Concluzia: Cultul COVID este o FRAUDĂ și o SUPERSTIȚIE COLOSALE

Cum a început totul? Savanții chinezi au prelevat mostre de fluid pulmonar și au pretins că au descoperit un nou virus. OMS-ul lui Gates și Rockefeller i-a susținut. În Raportul 1 privind Noul Coronavirus 2019-nCoV, ei spun:

„Autoritățile chineze au identificat un nou top de coronavirus, care a fost izolat pe 7 ianuarie… Pe 12 ianuarie 2020, China a făcut cunoscută țărilor secvența genetică pentru a fi folosită în dezvoltare unor kituri specifice de diagnoză.”

Având în vedere cele prezentate mai sus, declarațiile și pretențiile OMS pur și simplu nu au nicio bază. Ele sunt o înșelătorie de-a dreptul.

Lumea a fost închisă pentru o minciună – o minciună rece, calculată, șlefuită cu grijă – care a fost simulată și pusă în tot felul de scenarii cu decenii înainte. Cultul COVID este o supertiție irațională, bazată pe nimic altceva decât presupuse secvențe virale in silico, teoretice. Totuși, în lumea reală, pentru milioane de oameni care au fost victimele stresului, disperării, sărăcirii, șomajului, alcoolismului și suicidului, conscințele nu sunt deloc teoretice.

Makia Freeman este redactor al site-ului independent de știri și media alternativă The Freedom Articles, autor al cărții Cancerul: Minciunile, Adevărul și Soluțiile și cercetător senior la ToolsForFreedom.com. Makia este activă pe Steemit și Parler.

Surse:

https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

https://paramedicsworld.com/virology-notes/introduction-to-virology-rivers-postulates/medical-paramedical-studynotes

https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

https://twitter.com/EEccetera/status/1354208913315528705

https://www.fda.gov/media/134922/download

https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/

https://thefreedomarticles.com/covid-admissions-cdc-scientists-accidentally-destroy-official-narrative/

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article

https://thesequencingcenter.com/knowledge-base/de-novo-assembly/

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2

https://www.resetourplanet.com/covid19-something-real-or-fake-what-do-we-know/

https://cvpandemicinvestigation.com/2020/09/covid-19-evidence-of-fraud-medical-malpractice-acts-of-domestic-terrorism-and-breaches-of-human-rights/#_Toc56846502

https://www.whatdotheyknow.com/request/679566/response/1625332/attach/html/2/872%20FOI%20All%20records%20describing%20isolation%20of%20SARS%20COV%202.pdf.html

https://www.doherty.edu.au/people

https://twitter.com/TheDohertyInst/status/1222345640769777671

https://www.tga.gov.au/covid-19-testing-australia-information-health-professionals

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/06/Health-Canada-FinalResponse-A-2020-00208-2020-06-13.pdf

https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2020/10/FOI-and-formal-responses-re-covid19-virus-isolation-purification-from-19-institutions-Oct-10-2020.pdf

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

https://ia801704.us.archive.org/6/items/the-scam-has-been-confirmed-pcr-does-not-detect-sars-cov-2/The%20scam%20has%20been%20confirmed%20-%20Dsalud%20November%202020.pdf

https://thefreedomarticles.com/same-fake-pandemic-similarities-1976-swine-flu-2020-covid/

https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/330760/nCoVsitrep21Jan2020-eng.pdf?sequence=3&isAllowed=y

https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/

„[2]

„Comitetul consultativ britanic pentru știință recunoaște că a folosit frica pentru a controla oamenii. „În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”

„DE CĂTĂLIN VUȘCAN

În martie 2020, Grupul științific care studiază comportamentul în caz de gripă pandemică a dat instrucțiuni oficialilor guvernamentali din Europa să insufle teamă în rândul populației și să crească „nivelul perceput de amenințare personală”. În timp ce țările se pregăteau să se blocheze, comitetul științific le-a spus miniștrilor guvernamentali că „un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient [și] personal amenințați” de covid-19. Pentru ca blocajele de control să funcționeze, comitetul i-a instruit pe oficialii guvernamentali să folosească frica în avantajul lor, relatează Telegraph.

Acum, la doar un an mai târziu, Grupul științific pentru gripă pandemică privind comportamentul (SPI-B) RECUNOAȘTE că a folosit frica pentru a controla oamenii și recunoaște că a folosit metode „neetice” și „totalitare” pentru a izola, a frauda și a intimida oamenii pentru a-i face să se supună.
ADVERTISING

Unul dintre membrii grupului, psihologul Gavin Morgan, a declarat: „În mod clar, folosirea fricii ca mijloc de control nu este etică. Folosirea fricii miroase a totalitarism. Nu este o poziție etică pentru niciun guvern modern”.

Aceste mărturisiri au loc într-un moment în care există o reacție publică intensă. Oamenii îi acuză pe oficialii lor guvernamentali că intensifică teama față de riscul de boli infecțioase pentru a reține ilegal persoane și a le priva de libertățile lor civile. Aceste tactici guvernamentale de frică au folosit intimidarea pentru a discrimina și a bloca anumite afaceri și activități, constrângând oamenii să se supună unor edicte medicale inconsistente și asincrone. Oamenii din Regatul Unit cer cu insistență să îi tragă la răspundere pe oficialii guvernamentali pentru metodele ilegale și totalitare care au dus la încălcări ale drepturilor omului.

Premierul britanic Boris Johnson a fost presat să anunțe o anchetă publică și independentă în scandalul Covid-19. Johnson a confirmat că guvernul va înființa o anchetă publică independentă pe bază de lege, cu puteri depline în conformitate cu Legea privind anchetele din 2005. Această anchetă va lua probe orale în public „sub jurământ” și va obliga la prezentarea tuturor materialelor relevante, începând din 2022.

Frica a fost folosită pentru a manipula populațiile să se conformeze autorităților guvernamentale. Un om de știință de la SPI-B a declarat: „În martie [2020], guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși. Au existat discuții cu privire la faptul că este nevoie de frică pentru a încuraja conformitatea și s-au luat decizii cu privire la modul în care să se intensifice frica. Modul în care am folosit frica este distopic. Folosirea fricii a fost cu siguranță discutabilă din punct de vedere etic. A fost ca un experiment ciudat.”

Un membru al SPI-B a recunoscut că scopul comitetului este de a folosi psihologia pentru „controlul minții”. „Cu asta ne ocupăm… în mod clar, încercăm să procedăm într-un mod pozitiv, dar a fost folosită în mod nefast în trecut”, a declarat membrul.

Un alt membru al SPI-B a declarat că „pandemia” a fost folosită de guvern pentru a „acapara puterea”. „Trebuie să fim foarte atenți la autoritarismul care se insinuează”, a spus consilierul. Teama de agenții patogeni și teama de guvern a dus la o pierdere a libertății care a contribuit de facto la îmbolnăvire, spitalizare și deces. Guvernul pretinde că aceste metode sunt pentru „siguranța” tuturor, dar aceste metode nu s-au dovedit a fi deloc soluții de sănătate publică. În schimb, controlul a cauzat dezordine publică, dependență de droguri, abuzuri domestice, supradoze, sinucideri, hipertensiune arterială, creștere în greutate și o multitudine de probleme de sănătate care sunt adesea factorul de bază pentru mortalitatea covidului-19.

Într-adevăr, guvernele au inundat publicul doar cu știri înfricoșătoare, difuzând numărul de cazuri, dar fără a se lămuri niciodată despre modul în care testele PCR covid-19 au fost calibrate în mod eronat cu un ciclu ridicat pentru a genera o avalanșă de rezultate fals pozitive. Nici numărul persoanelor care s-au recuperat nu a fost niciodată difuzat și nu a fost furnizată nicio informație care să încurajeze un răspuns imunitar sănătos și o recuperare eficientă.

Guvernul a folosit date privind spitalizările și decesele, dar nu a clasificat motivele pentru care oamenii au fost spitalizați, în primul rând, și nici nu a discutat factorii care au contribuit la moartea lor în spital. Decesul a fost folosit pentru câștiguri politice și pentru a genera mai multă teamă, chiar dacă sistemele medicale numărau în mod fraudulos persoanele care „au murit cu covid” ca persoane „care au murit din cauza covid”. Adevărul a fost întotdeauna îngropat și acoperit de o agendă a fricii și a controlului. Bombardamentul constant de frică și control a distrus nenumărate vieți, oprimând funcția imunitară naturală și făcând oamenii susceptibili mental și fizic la boli și complicații. Acesta este un mod inacceptabil în care guvernele își tratează oamenii.””[3]

Covid-19 este o fraudă globală bazată pe testele RT-PCR fals pozitive, povestea „virusului ucigaș” și „morții DE Covid” fără autopsie. La peste 20 de cicluri de amplificare, rezultatul fals pozitiv este de 90%, iar Organizația Mondială a Sănătății a recomandat 45 de cicluri de amplificare.

„Morții DE Covid” fără autopsie reprezintă o fraudă națională și globală, căci fără autopsie nu poți cunoaște cauza deceselor. Persoanele testate „pozitiv” cu testele RT-PCR care au murit au fost trecute, în mod fraudulos, la „decese DE Covid”.

Acesta este un adevăr pe care Vladimir Beliș, fostul șef al Institutului de Medicina Legala, l-a spus încă din 2020. Nimeni nu a putut să îl contrazică.

Prezentarea raportului oficial de către Ministerul Sănătății, în care ni se spune că doar 227 de persoane au murit de Covid-19, a aruncat în aer campania de va**inare cu va**inurile experimentale „anti-Covid”, dar și avalanșa de reacții adverse grave, care nu mai pot fi ascunse. Majoritatea românilor au dat o lovitură devastatoare globaliștilor,. refuzând să se va**ineze.

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/Departamentuldeinformatiiromania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

29 iunie 2021

SURSE

 1. Q Magazine
 2. https://saccsiv.wordpress.com/2021/02/07/global-research-zece-motive-pentru-care-sars-cov-2-este-un-virus-teoretic-si-imaginar-n-au-reusit-niciodata-sa-izoleze-virusul
 3. ActiveNews.ro
 4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...