Cei mai sănătoși copii în viitor vor fi cei nevaccinați

Distribuie!by Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de milioane in intreaga lume si a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de milioane in intreaga lume si a pus in discutie importante chestiuni de sanatate publica, de exemplu de ce mai continuam sa facem vaccinuri.

Copiii nevaccinati nu vor primi niciodata in corpul lor substante chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substante chimice care se regasesc in aproape toate vaccinurile aprobate de Institutiile responsabile.


Dupa Dr. Buchwald, “motivul pentru care vaccinurile sunt promovate cu asa o intensitate este acela de a-i impiedica pe oameni sa realizeze ca faptul ca acestea nu ii protejeaza, si ca in eventualitatea unei epidemii cei vaccinati sunt supusi unor riscuri la fel de mari de contaminare ca si cei nevaccinati.

Adevarul poate fi ascuns daca numarul celor nevaccinati ramane necunoscut, astfel incat o comparatie dintre vaccinati si nevaccinati sa fie, practic, imposibila. Acesta este si motivul real pentru presiunea neobosita de a vaccina cat mai multi copii posibil.”


vaccine1

“Printre Amish nu am vazut autism,” declara Dr. Frank Noonan, medic de familie in Lancaster County, care a tratat mii de Amish timp de 25 de ani. “Gasesti toate celelalte boli, dar nu autism. Suntem chiar in centrul unei tari Amish si nu exista niciun caz, asta-i adevarul.”

Parintii cu mai multa educatie sunt mai predispusi sa renunte la vaccinare, ceea ce contrazice prejudecatile multor profesionisti din domeniul medical care sunt de parere ca parintii nu-si vaccineaza copii pentru ca nu sunt educati, sunt saraci, sau prost informati.

Mai incurajator pentru militantii anti-vaccin este sa descopere faptul ca parintii cu educatie superioara folosesc tot mai putine sau alte vaccinuri necontroversate decat cele folosite in copilarie, un semn bun ca cele mai multe dintre toxinele ascunse in vaccinuri sunt incet-incet descoperite de parinti si de public in general.

Daca ne luam dupa arhive, grafice si cele doua secole de statistici oficiale, stim ca vaccinurile nu au prevenit niciodata vreo boala si nu sunt in niciun fel responsabile pentru imbunatatirea sperantei de viata si supravietuirea in timpul unor boli in economiile din vest. In America de Nord, Europa si Pacificul de Sud, reveniri majore in epidemii de boli infectioase mortale au avut loc fie fara interventia vacinarilor fie cu mult inaintea campaniilor de vaccinare publica pentru unele boli specifice.

În cadrul unei conferinţe TED (Tehnologie, Entertainment, Design), miliardarul Microsoft Bill Gates, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2. Pentru controlarea şi reducerea efectelor distrugătoare ale poluării asupra mediului, Gates propune o modalitate matematică de aducere la zero a măcar unuia dintre factorii poluanţi.

Ecuația propusă de el arată astfel: CO2 = P x S x E x C, unde:
P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoană
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie

Concluzia sa: „probabil unul din factorii acestei înmulțiri ar trebui să fie adus aproape de zero.”
Primul factor al ecuaţiei lui Bill Gates este reprezentat de populaţie, iar despre aceasta el afirmă: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… cifră care va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Or, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate a reproducerii, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%.” http://youtu.be/gROhNaJoGzI

Reducerea populaţiei mondiale prin vaccinuri

Imagine Bill Gates a făcut această declaraţie plină de „francheţe” fără a lăsa loc de ezitare sau interpretări. Din spusele sale reiese clar faptul că vaccinurile şi serviciile de sănătate sunt controlate la nivel mondial în scopul reducerii tacite, dar sigure a populaţiei lumii. Iar acest scop al elitelor care conduc lumea din umbră ar putea fi atins într-un mod care să treacă neobservat, cu efecte vizibile poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative, dar și prin reducerea fertilităţii şi, prin urmare, a ratei natalităţii în întreaga lume. Astfel, populaţia lumii ar scădea dramatic pentru mai multe generaţii succesive.

Metoda inducerii unei „morți lente” pare a fi preferată de oamenii de ştiinţă care pe de o parte doresc să vadă populaţia mondială în scădere, însă nu au destul curaj să ucidă oamenii direct, prin medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane. De asemenea, vaccinurile ar putea fi folosite pentru a creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. În spatele eforturilor de vaccinare pe scară largă s-ar putea afla o portiță de eliberare intenționată a unei tulpini de gripă extrem de agresivă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca „arme biologice” ar putea duce la uciderea a milioane de oameni, al căror sistem imunitar a fost slăbit ca urmare a vaccinărilor realizate anterior. Pare a fi un scenariu de film, însă realitatea pe care o trăim confirmă presupunerile cele mai sumbre.

Fundaţia Bill si Melinda Gates

Fundaţia Bill şi Melinda Gates a investit sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de „vaccinuri activate de transpiraţie”, fabricate din nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a introduce vaccinurile în organismul uman fără a folosi injecţii. În plus, fundaţia sa a investit milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de „castrare temporară”. Astfel, scopul său declarat, de reducere a populaţiei globale cu 10 până la 15%, ar putea fi atins în doar câţiva ani…

In Aprilie 2013, Peter Brabeck, seful corporatiei criminale Nestle (cea cu care destui oameni se otravesc zilnic) a declarat ca:

“apa nu este un drept al omului si ca produsele naturiste nu sint deloc bune”.

Bineinteles, ca aceste afirmatii au scandalizat majoritatea oamenilor care le-au aflat si ce sa vedeti, clipul acela in care el facea acele afirmatii a fost scos de pe YouTube, insa prea tarziu, oamenii deja salvasera clip-ul asa ca el exista, deci acest ticalos nu mai poate nega.

Bill Gates și GlaxoSmithKline, mari furnizori ai armatei SUA

Compania farmaceutică GlaxoSmithKline a furnizat armatei americane peste 75 de milioane de dolari, în vaccinuri, medicamente și echipamente sanitare, în vreme ce Bill Gates, patronul Microsoft, are afaceri de peste 270 de milioane de dolari cu Pentagonul, în programe hardware și software. De ani buni, GSK, Bill Gates și armata americană sunt implicați într-o campanie de vaccinare, în diverse țări africane. Conform presei de peste Ocean, vaccinul antipaludic – împotriva malariei – a fost experimentat, încă din 2004, pe sute de copii din Kenya, Tanzania, Mozambic, Ghana, Gabon, Malawi și Burkina Faso. Desigur, tot cu acordul părinților, care nu au fost informați nicio clipă în privința riscurilor vaccinării. Specialiștii revistelor medicale „Lancet” și „New England Journal of Medicine” au publicat ulterior un raport în care susțineau că vaccinul antimalaric reduce incidența bolii doar în 35% dintre cazuri.

Mai puțini, prin sterilizare

Chiar dacă, oficial, numele fondatorului Bill Gates nu apare în cazul Rwandei, care anunța în 2001 că trece la sterilizarea bărbaților, mulți s-au grăbit să îi asocieze numele cu acest plan. Guvernul rwuandez, dornic să controleze rata natalităţii în ţară, anunța că va demara o campanie de sterilizare voluntară a bărbaților. În acest fel, 700.000 de bărbaţi rwandezi – o şeptime din populaţia masculină a ţării – vor deveni infertili până în 2015. Autoritățile precizau că acest program de „planificare a familiei”, care invita bărbaţii să se supună circumciziei, este voluntar. Programul este finanţat de Fondul HIV/ SIDA al Organitaţiei Naţiunilor Unite.

GAVI, alianța care ne vrea vaccinați

Alianța Globală pentru Vaccinare și Imunizare (GAVI), al cărei nume se regăsește în mare parte din campaniile din Africa, a fost fondată în anul 2000 cu sprijinul Fundației Gates, cu scopul de a vaccina populația din lumea a treia. Printre membrii GAVI se numără o serie de organizații, mai mult sau mai puțin controversate, precum Federația Internațională a Producătorilor de Medicamente (IFPMA), Programul de Vaccinare a Copiilor „Bill și Melinda Gates”, Fundația „Rockefeller”, UNICEF, Banca Mondială și Organizația Mondială a Sănătății (OMS). David Rockfeller, un alt magnat american, de asemenea militant pentru depopularea planetei, a fost, se pare, mentorul lui Bill Gates, care mărturisea, în 2000, că el a fost cel care l-a inspirat când a creat GAVI. Suma pusă la bătaie de patronul Microsoft pentru Programul de Vaccinare a Copiilor „Bill și Melinda Gates” era atunci de 750 de milioane de dolari.

SURSE

  1. http://gandeste.org/globalizare/cei-mai-sanatosi-copii-in-viitor-vor-fi-cei-nevaccinati/20725

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.