Cel care stăpâneşte propriul subconştient va deveni stăpânul propriului destin

Distribuie!

„Puterea subconştientului este legată de Marea Putere a Universului, a Divinităţii, care face orice posibil. Conştientul, partea raţională a gândirii, impune limite posibilului vieţii noastre, bariere false pentru posibilităţile subconştientului.

Subconştientul primeşte informaţiile şi le acceptă din orice stare a noastră, vis ori realitate, fapt imaginar sau trăit, prezent sau viitor, pentru că ele există în afara timpului, noi fiind racordaţi la Conştiinţa Universului. Orice gând este o cauză care are ca efect o acţiune, cu timpul. O acţiune bună sau rea.


Orice trăire interioară proprie remarcată pasiv este, cu siguranţă, rezultatul gândurilor îndepărtate sau apropiate. Acţiunile şi frământările trecute ne urmăresc permanent ca o umbră, producând rezultate bune sau rele. Nu este posibil să ne ascundem de consecinţele acţiunilor şi gândurilor noastre. Aşa că este bine să ne gândim serios atunci când dorim să facem rău cuiva.

Marea majoritate a oamenilor judecă fenomenele, viaţa din jurul lor, pe ceilalţi şi chiar pe ei înşişi după propriul lor nivel de gândire şi simţire, cauză ce duce la o evaluare eronată a stării reale de fapt. Păcatele noastre sau elementele negative acumulate în subconştient există latent în noi şi „sapă”, aducând evenimente de acceaşi natură, până când acestea vor fi eliminate.


Dacă nu avem puterea să le eliminam uşor, acest lucru se poate face prin meditaţie, relaxare, vizualizare, hipnoză, etc. Dar totul trebuie făcut cu o concentrare deosebită, timp mai îndelungat, alături de voinţă şi dorinţă puternice. Acestea sunt elementele care conduc către succes. Spovedania este tot o posibilitate de a învinge agresiunea păcatelor exercitată asupra minţii noastre. Astfel, se poate realiza o vindecare şi o reprogramare a subconştientului.

Cunoscând profundele enigme ale subconştientului, adică adevărata natură a Sine-lui, se poate descoperi adevărata realitate infinită şi eternă din afara noastră. Încrederea deplină în Sine generează forţă şi linişte sufletească, influenţând sprijinul care ar putea veni din afară. Însă încrederea numai în ajutorul din afară atrage mai devreme sau mai târziu suferinţa.

Cel care stăpâneşte propriul subconştient va deveni stăpânul propriului destin, reprezentând totodată un model pentru ceilalţi. Alegerea existenţei spirituale înalte păstrează puritatea şi spontaneitatea copilăriei. Pierderea ei duce la o imagine a unui suflet pierdut, pentru care porţile posibilităţilor infinite ale Universului se închid din ce în ce mai mult.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/constientizarea-subconstientului-551384.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...