Cel mai batran om de pe planeta, cunoscut oficial, este un indian de 179 de ani ! Un caz ce bulverseaza oamenii de stiinta ! Neoficial, alchimistii pot traii chiar mii de ani !

Distribuie!by De-a lungul istoriei, au existat persoane pentru care timpul a stat in loc. Aceste persoane s-au nascut normale, care fiecare dintre noi, dar au ajuns, ca in viata lor, sa aleaga alte drumuri, care le-au oferit o longevitate, care si astazi, o data analizata, socheaza oamenii de stiinta. Este […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul istoriei, au existat persoane pentru care timpul a stat in loc. Aceste persoane s-au nascut normale, care fiecare dintre noi, dar au ajuns, ca in viata lor, sa aleaga alte drumuri, care le-au oferit o longevitate, care si astazi, o data analizata, socheaza oamenii de stiinta.

indian de 179 de ani

Este si cazul unui indian, a carui varsta a fost stabilita la 179 de ani, dupa cum scrie si Antena 1:


“Poveștile în care protagoniștii trăiau fericiți până la adânci bătrâneți par să devină realitate în zilele noastre, după ce un caz impresionant a ieșit la iveală.

Un bărbat de origine indiană susține că are 179 de ani: ”Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine!”, spune Mahashta Murasi, care afirmă cu tărie că are nu mai puțin de 179 de ani.

Potrivit certificatului de naștere, Murasi s-a născut în luna ianuarie a anului 1835, în Banglore. În 1903, acesta s-a mutat în Benares, unde a lucrat ca cizmar, până în 1957, când a împlinit 122 de ani.

”Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă ”țin” bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă.”, spune băbatul.

apa vietii SENZAȚIONAL!!! El a găsit ”apa vieții”: Are 179 de ani și încă se ”ține” bine! Iată cum arată!

Deși actele lui Murasi îi confirmă longevitatea, este dificil de obținut probe biologice privind vârsta sa. În 1971 a fost ultima dată la medic, iar între timp acesta a decedat.”[1]

Alchimia, ramane o o cale inexpugnabila pentru majoritatea oamenilor, dar acei putini, care au patruns in interiorul aceia si au fost initiati, viata lor va fi una foarte lunga, avand si cateva mii de ani de viata, in corpul fizic. Majoritatea oamenilor, nu pot intelege, in mod corect, aceste aspecte. Un om cotidian, intelege ca printr-o astfel de longevitate, sa poata sa se distreze, sa se duca in cluburi, discoteci, petreceri si astfel de lucruri, care n-au niciun fel de legatura cu aceasta cale alchimica.

Pe cand un initiat in tainele alchimiei, intelege ca aceasta longevitate uriasa, ii da posibilitatea de a sta si cerceta pentru a realiza, ceea ce in alchimie se numeste Marea Opera Alchimica. Un alt ingredient important pentru alchimisti este si aurul monoatomic, o compozitie speciala, care este greu de realizat si astazi, acesta provocand, celui ce-l consuma, un proces accelerat de intinerire. Aurul monoatomic, a fost unul dintre puncte fierbinti, ale Marii Descoperiri din Bucegi, din August 2003.


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/aurul-monoatomic-secretul-tineretii-vesnice-descoperit-sub-muntii-bucegi-in-august-2003-aurul-monoatomic-initiaza-un-proces-de-intinerire-al-organismului-iar-un-om-poate-trai-mii-de-ani-in-acelasi.

SURSE

1. http://a1.ro/news/inedit/senzaional-el-a-gasit-apa-vietii-are-179-de-ani-si-inca-se-tine-bine-iata-cum-arata-id332734.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro