Cel mai performant spionaj, spionul PSI

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„CEL MAI PERFORMANT SPIONAJ, SPIONUL PSI

Se spune că cel mai bun spion este acela care oferă informații de calitate fără să fie prins. Pentru a nu fi prins trebuie să fii extrem de abil, sau să spionezi de la distanță cu puterea minții.


Este oare posibil să te afli la mii de kilometri și să poți pătrunde în cele mai ferecate fișete? În 40 de ani CIA a angajat cheltuieli colosale pentru a afla răspunsul la această întrebare. Aventura spionajului la distanță a început în anul 1972. În acel an, un fizician de la Stanford, a făcut publice unele experimente al căror subiect a fost un bărbat, Ingo Swann.

Acesta putea vedea obiecte ascunse în diverse locuri. CIA s-a arătat interesat de acest fenomen care a fost numit percepție extrasenzorială. Vederea la distanță i-a făcut pe cei de la CIA să aloce sume fabuloase pentru a cerceta acest fenomen.


În anii 70, în timpul războiului rece, spionajul era o armă de temut. Vederea la distanță reprezintă un instrument de comunicare între subconștientul și conștientul nostru, prin care o persoană numită văzător, special antrenată, poate percepe corect informații care nu sunt disponibile simțurilor noastre obișnuite despre un loc, eveniment, individ sau obiect situat la o anumită distanță în timp și spațiu, acestea fiind complet necunoscute văzătorului.

În anul 1974, Ingo Swann a reușit performanța de a localiza o bază secretă sovietică. Mai târziu a văzut un inel din jurul planetei Jupiter despre care oamenii de știință nu aveau cunoștință.

Dar poate cea mai spectaculoasă experiență a fost călătoria sa pe Lună. El a susținut că Luna este locuită de extratereștri.

Pentagonul a fost sceptic cu privire la vederea la distanță și Ingo Swann. S-a hotărât ca acesta să fie testat. Pentagonul avea o bază secretă în West Virginia.

În timpul testării, Swann a descris atât de bine baza, încât a numit și etichetele de pe dosarele care se aflau în diverse birouri. A descris heliporturile, radarele, faptul că noaptea lucrau mai multe femei.

Această reușită a făcut ca Swann să fie cooptat de Pentagon în diverse operațiuni. În cartea sa Război și anti-război, Alvin Toffler susține că în SUA se derulează un proiect care va fi proiectat până în anul 2020. Proiectul presupune dezvoltarea unor mijloace de identificare ADN dobândite fraudulos, înlocuirea integrală a sângelui, telepatia sintetică.

Colonelul Craig Chidress, expert al Pentagonului în operațiuni speciale, precizează că adversarul va fi influențat psihologic adăugând realității virtuale inteligența artificială prin schimbarea realității aparente.

 

Astfel băieții răi vor crede că se deschide o ușă la dreapta când de fapt se deschide la stânga. Cum vor realiza americanii acest lucru? Cu ajutorul persoanelor paranormale care vor induce inamicului stări confuze și informații false.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cel-mai-performant-spionaj-spionul-psi
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...