Cele mai bune tratamente naturiste pentru steatoza hepatică, hepatită și ciroză

Distribuie!

„Cele mai bune tratamente naturiste pentru steatoza hepatica, hepatita si ciroza

Tratamente naturiste in bolile ficatului (steatoza hepatica, hepatite, ciroze, etc)care pot ajuta ficatul sa se regenereze:


Urmatorul tratament trebuie tinut 14 zile fara a-l intrerupe si este eficient pentru multe boli ale ficatului: Aveti nevoie de 2 borcane de 800g, 5 lamai galbene bine coapte si netratate chimic(le puteti lua de la cineva care are lamai acasa) si miere. Lamaile se spala bine si se taie bucatele cu tot cu coaja si samburi si se pun intr-un borcan de 800 g. Borcanul trebuie sa fie plin. Deasupra se toarna miere curata, poliflora sau de salcam, pana se umple borcanul. Se inchide borcanul si se lasa 2 zile la macerat(48 ore). Continutul unui borcan se imparte in doua si se consuma in doua zile. In prima zi in care se incepe consumul primului borcan (dupa cele 48 de ore de stat la macerat) se incepe prepararea celui de al doilea borcan pentru a putea sta si el la macerat doua zile si pentru ca tratamentul sa nu fie intrerupt. Acest tratament a ajutat multe persoane care sufereau de boli de ficat.

Tratament pentru ciroza hepatica: Aveti nevoie de : 3 kg de morcovi, 3 kg de miere poliflora, 3kg de lamai si 1 kg de patlagina. Morcovii se spala bine si se rad pe razatoarea mica. Lamaile se spala si se taie marunt. Patlagina se fierbe intr-un litru de apa la foc mic si se lasa pe foc pana scade la 250 ml. Se lasa la racit. Se amesteca toate ingredientele si se pun in borcane de sticla. Preparatul se tine la frigider. In fiecare dimineata, inainte cu 15-20 de minute de micul dejun se va lua o lingura din acest tratament. Tratamentul se consuma zilnic. Rezultatele lui sunt uimitoare chiar la persoanele foarte bolnave. Pulberea de orz verde poate fi de asemenea o prima alegere in cazul bolnavilor de ciroza uscata. Se ia dimineata si seara cu 30 de minute inainte de masa 1 lingurita rasa de pulbere de orz verde.


Foarte buna pentru bolile de ficat este si varza. Se consuma doua cani de suc proaspat de varza pe zi.

 

Planta cu cele mai bune rezultate in bolile ficatului este rostopasca, atat frunzele cat si florile. Se beau doua cani de infuzie pe zi(o lingurita rasa de planta la 250 ml de apa). Ajuta si alte plante: coada calului, galbenele, armurariu, etc.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/cele-mai-bune-tratamente-naturiste-pentru-steatoza-hepatica-hepatita-si-ciroza-20387
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...