Cele mai importante evenimente OZN din istorie

Distribuie!

Unul dintre primele documente care vorbește despre extratereștrii este un document egiptean, din anul 1484 înaintea erei noastre. În acest document scris pe un papirus este descrisă o întâmplare în care mai multe obiecte zburătoare au coborât lângă faraon, armata sa, dar și scribii faraonului, care erau de față. Faraonul a ordonat scribilor să consemneze acest eveniment.

Un alt document care relatează evenimente extraterestre este cel datat iunie 1790. Evenimentul se produce în Franța, în apropierea unui sat, unde țăranii, medicul și primarul au asistat la un eveniment straniu.
Un obiect zburător a coborât în sat, ușile s-au deschis și o creatură îmbrăcată bizar li s-a adresat într-o limbă necunoscută. Obiectul s-a ridicat și a plecat în cea mai perfectă liniște, spre stupefacția tuturor.


În perioada celui de al Doilea Război Mondial sunt rapoarte întocmite atât de germani, dar și de englezi și americani, în care se vorbește despre nave sofisticate, care în timpul bătăliilor aeriene sau în timpul bombardamentelor, apăreau din senin, în câmpul de luptă, fără să se implice în atacurile aeriene. Fiecare dintre părțile implicate era convinsă că inamicul dispune de aceste aparate. După terminarea războiului, și-au dat seama că aceste obiecte zburătoare vin de altundeva.

După valul de OZN-uri care a început în 1947, autoritățile americane au lansat proiectul Blue Book, în 1952, care avea drept scop descifrarea acestui mister. După fiecare raport pe care membrii acestui proiect îl întocmeau, arătând existența OZN-urilor, autoritățile americane dispuneau înlocuirea acestor membri, care cunoșteau prea multe lucruri în acest sens și deveneau incomozi prin declarațiile pe care le făceau. Confiscau rapoartele care soseau de la această comisie, le clasau ca fiind stric secrete, dar în public, denigrau pe cei care le întocmiseră.


Această atitudine a autorităților americane a continuat până în anul 2000, când au fost obligați de reprezentanții media, să desecretizeze aceste rapoarte. Este celebru cazul din 7 iulie 2010, când un aeroport din China a fost închis mai multe ore, pentru că un OZN a survolat la joasă altitudine, cu viteză mică și în cea mai perfectă liniște acel aeroport. OZN-ul a fost observat de mii de persoane. În 2007, purtătorul de cuvânt al guvernului japonez, a declarat într-o conferință de presă, de față cu zeci de jurnaliști, că din cauza valului uriaș de OZN-uri care survolează zonele unde sunt centrale nucleare, guvernul japonez este în stare de alertă, luând în calcul o invazie extraterestră.

De câțiva ani, dat fiind probele clare, dar și numărul mare de martori, presiunea oamenilor de știință, NASA a fost obligată să accepte și să recunoască existența OZN-urilor și a civilizațiilor extraterestre.

Astronomul american Hynek a făcut un studiu, în urma căruia a tras următoarele concluzii. OZN-urile apar în special noaptea, în formație de mai multe obiecte, sub forma unor lumini silențioase. În cele mai multe cazuri s-a observat că ele au formă de disc. Radarele au indicat că ele s-au apropiat de sol, la o distanță de 150 de metri, survolând cu viteză mică, zone strategice și nu numai. OZN-urile au lăsat probe în trecerea lor pe Pământ. Urme ciudate, de regulă cercuri. Vegetația din zonă suferind modificări vizibile.

Au fost multe cazuri în care extratereștrii au coborât din navele lor, unele întâlniri cu oamenii au fost violente, altele au fost fără incidente. Există cazurile de răpiri, unii oamenii nu au mai fost găsiți niciodată. Animale dispărute sau mutilate, cu o precizie medicală deosebită. Acolo unde au fost semnalate prăbușiri ale OZN-urilor, au fost recuperate probe materiale, respectiv metale, care nu erau de origine terestră. Serviciile secrete militare care au anchetat aceste incidente au fost obligate să recunoască existența fenomenului extraterestru.

 

Implanturile care s-au descoperit asupra unor persoane, care au susținut că au fost răpite, au demonstrat că acestea erau realizate dintr-un material care nu era de origine terestră. La scurt timp după ce acestea erau extrase din corp se dezintegrau.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/cele-mai-importante-evenimente-ozn-din-istorie
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...