Cele zece etape ale instaurării Statului Poliţienesc de către Iluminați

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În cartea sa „The End Of America”, Naomi Wolf defineşte 10 etape care fac trecerea de la o societate deschisă, cum era cândva cea americană, la una de tip fascist, de genul celei care a luat amploare în Statele Unite după evenimentele tragice de la 11 septembrie 2001.

Aceste etape seamănă foarte mult cu ceea ce s-a întâmplat în Rusia, după ce a fost instaurat comunismul de tip bloşevic sau în Germania nazistă în timpul celul de-al Doilea Război Mondial. Şi dacă ne concentrăm un pic, vedem că multe dintre ele se aplică şi în România, sub regimul Băsescu, fiind continuate si de noul presedinte al Romaniei – acestia fiind in realitate controlati de SUA-UE.


1. Invocarea unei ameninţări interne sau externe.
Ex.: războiul împotriva terorii

2. Înfiinţarea de închisori secrete.
Ex.: Guantanamo, Bagram


3. Dezvoltarea unei forţe paramilitare
Ex.: Blackwater.

4. Supravegherea cetăţenilor obişnuiţi
Ex.: sistem de urmărire CCTV, tag-urile de urmărire pe card de credit / paşaport / carduri de loialitate, bazele de date naţionale de ADN şi pentru documentele de mai sus.

5. Infiltrarea în grupurile şi organizaţiile de cetăţeni (agent provocateur)

6. Reţinerea şi eliberarea cetăţenilor în mod aleator
Ex.: toţi cei care sunt arestaţi pentru purtarea de tricouri cu mesaje anti-guvernamentale la conferinţe politice, testaţi ADN şi apoi eliberaţi fără acuzaţii.

7. Vizarea persoanelor-cheie
Ex.: toţi acei jurnalişti independenţi neîncorporaţi ucişi de “bombardamente prietenoase” în Irak şi Afganistan, sau vizarea cadrelor didactice universitare care vorbesc împotriva agendei oficiale.

8. Restricţionarea presei
Deţinerea în mâini foarte puţine a agenţiilor şi instituţiilor de presă şi anihilarea oricărui post “independent” (de exemplu: „Afacerea Kelly” de la BBC)

9. Exprimarea criticilor catalogată ca “spionaj” şi dezacordul ca “trădare” sau “ne-australian/britanic/american”
Vă amintiţi după 9/11 2001 de lipsa de dezbatere şi graba în adoptarea legilor?

10. Subminarea statului de drept
Aţi citit vreodată „Patriot Act”, sau legislaţia anti-terorism din Marea Britanie/Australia, sau aţi văzut vreodată ce proporţie a legilor este acum adoptată fără control parlamentar sau voturi?

SURSE

  1. http://dantanasescu.ro/2011/09/18/cele-10-etape-ale-instaurarii-statului-fascist-politienesc.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE
Pactul ONU pentru Migrație: Țările au obligația să se lase ocupate de imigranți
Proiectul Aquarius
Statuia Libertatii din SUA - daruita de catre francmasonii francezi in 1876
Internaționala Comunistă - o organizație masonică
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
NATO nu vrea să lupte împotriva ISIS
Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți
Deputații din Italia se revoltă, după decretele premierului Giuseppe Conte privind iziolarea populației: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale și constituționale!"
"Stop Operation Soros" - Mișcare împotriva lui George Soros în Macedonia
Statul orwellian în SUA
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro