Cele zece etape ale instaurării Statului Poliţienesc de către Iluminați

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În cartea sa „The End Of America”, Naomi Wolf defineşte 10 etape care fac trecerea de la o societate deschisă, cum era cândva cea americană, la una de tip fascist, de genul celei care a luat amploare în Statele Unite după evenimentele tragice de la 11 septembrie 2001.

Aceste etape seamănă foarte mult cu ceea ce s-a întâmplat în Rusia, după ce a fost instaurat comunismul de tip bloşevic sau în Germania nazistă în timpul celul de-al Doilea Război Mondial. Şi dacă ne concentrăm un pic, vedem că multe dintre ele se aplică şi în România, sub regimul Băsescu, fiind continuate si de noul presedinte al Romaniei – acestia fiind in realitate controlati de SUA-UE.


1. Invocarea unei ameninţări interne sau externe.
Ex.: războiul împotriva terorii

2. Înfiinţarea de închisori secrete.
Ex.: Guantanamo, Bagram


3. Dezvoltarea unei forţe paramilitare
Ex.: Blackwater.

4. Supravegherea cetăţenilor obişnuiţi
Ex.: sistem de urmărire CCTV, tag-urile de urmărire pe card de credit / paşaport / carduri de loialitate, bazele de date naţionale de ADN şi pentru documentele de mai sus.

5. Infiltrarea în grupurile şi organizaţiile de cetăţeni (agent provocateur)

6. Reţinerea şi eliberarea cetăţenilor în mod aleator
Ex.: toţi cei care sunt arestaţi pentru purtarea de tricouri cu mesaje anti-guvernamentale la conferinţe politice, testaţi ADN şi apoi eliberaţi fără acuzaţii.

7. Vizarea persoanelor-cheie
Ex.: toţi acei jurnalişti independenţi neîncorporaţi ucişi de “bombardamente prietenoase” în Irak şi Afganistan, sau vizarea cadrelor didactice universitare care vorbesc împotriva agendei oficiale.

8. Restricţionarea presei
Deţinerea în mâini foarte puţine a agenţiilor şi instituţiilor de presă şi anihilarea oricărui post “independent” (de exemplu: „Afacerea Kelly” de la BBC)

9. Exprimarea criticilor catalogată ca “spionaj” şi dezacordul ca “trădare” sau “ne-australian/britanic/american”
Vă amintiţi după 9/11 2001 de lipsa de dezbatere şi graba în adoptarea legilor?

10. Subminarea statului de drept
Aţi citit vreodată „Patriot Act”, sau legislaţia anti-terorism din Marea Britanie/Australia, sau aţi văzut vreodată ce proporţie a legilor este acum adoptată fără control parlamentar sau voturi?

SURSE

  1. http://dantanasescu.ro/2011/09/18/cele-10-etape-ale-instaurarii-statului-fascist-politienesc.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Violenta domestica este scazuta in cuplurile care fumeaza marijuana ! Asta au demonstrat oamenii de stiinta !
Uniunea Europeană a reaprobat utilizarea erbicidului pe bază de glifosat produs de Monsanto. Evaluatorii au înlăturat avertismentele privind pericolele pe care le implică
Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
Secretele Acceleratorului de Particule LHC de la CERN - experimente cu privire la călătoriile în timp, Universurile Paralele și riscul de a crea o gaură neagră
Istoria Uniunii Europene. Uniunea Europeană, noua Uniune Sovietică
Actualul sistem financiar mondial este în pragul prăbușirii
Iranul deține probe care demonstrează că SUA susține Statul Islamic
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Un fost pilot CIA a depus mărturie că nici un avion nu a lovit WTC la 11 septembrie 2001
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro