Celulele canceroase se distrug între ele dacă mănânci zilnic această plantă

Distribuie!

„Cancerul este, de departe, una dintre cele mai de temut boli din lume.

Atât cei care suferă de această afecţiune, cât şi cei care vor să prevină apariţia ei ajung să încerce şi cure cu plante şi alimente naturale.


Unul dintre acestea este ghimbirul, despre care se spune că are proprietăţi anti-cancer, conform healthambition.com. Consumat frecvent, poate chiar să cureţe organismul de celulele canceroase.

 

Ghimbirul conţine substanţe speciale care determină celulele canceroase să se distrugă între ele, reducând, astfel, riscul să apară metastaze în alte părţi ale corpului. Specialiştii ne recomandă să adăugăm ghimbir în băuturi sau să bem ceai din această plantă.”[1]


SURSE

  1. https://www.realitatea.net/celulele-canceroase-se-distrug-intre-ele-daca-mananci-zilnic-aceasta-planta_1797171.html#ixzz3mj2p0QjY
  2. Foto: realitatea.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...