Cenzura globalistă: Facebook interzice naționalismul pe platformele sale

by “Facebook a anuntat, miercuri, ca a interzis laudarea, sustinerea si reprezentarea nationalismului si separatismului alb pe platformele sale de socializare, intensificand masurile de combatere a propagarii mesajelor de ura. Aceasta politica va fi implementata de saptamana viitoare, a anuntat operatorul retelei de socializare, intr-o postare pe blog, conform Reuters. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook a anuntat, miercuri, ca a interzis laudarea, sustinerea si reprezentarea nationalismului si separatismului alb pe platformele sale de socializare, intensificand masurile de combatere a propagarii mesajelor de ura.

Aceasta politica va fi implementata de saptamana viitoare, a anuntat operatorul retelei de socializare, intr-o postare pe blog, conform Reuters.

Facebook, Twitter si YouTube, parte a grupului Alphabet, sunt presate sa elimine continutul referitor la suprematia alba si cel neo-nazist de pe platformele lor.


Ca reactie, Facebook si-a marit echipele care monitorizeaza continutul si a eliminat paginile utilizate pentru promovarea si organizarea de demonstratii pentru grupurile care sustin suprematia albilor.

Anterior, Facebook permitea o parte din continutul legat de nationalismul alb pe care nu il considera rasist, dar a decis recent sa isi schimbe politica.


“In ultimele trei luni, conversatiile noastre cu membri ai societatii civile si academice, care sunt experti in relatii rasiale din intreaga lume, au confirmat ca nationalismul alb si separatismul nu pot fi separate in mod semnificativ de suprematia alba si grupurile care raspandesc ura”, a explicat Facebook.

“In viitor, nu vom tolera lauda sau sustinerea nationalismului si separatismului alb”, a precizat compania.

Facebook a aratat ca va incepe sa puna in legatura oameni care cauta termeni asociati suprematiei albe si o organizatie numita “Viata dupa ura”, care ajuta oamenii sa iasa din grupuri care raspandesc ura.

Reprezentantii “Viata dupa ura” nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii.”[1]

Decizia Facebook de a interzice nationalismul pe platformele sale va fi una devastatoare pentru globalisti, deoarece oamenii vor fi determinati sa ii sustina pe nationalisti. Nationalistii sunt cei care protejeaza natiunile si valorile nationale de atacurile globalistilor. Globalistii vor sa distruga natiunile si valorile nationale cu scopul de a crea un Guvern Mondial.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/facebook/utilizatori/facebook-interzice-nationalismul-si-separatismul-alb-pe-platformele-sale-1555347
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Neuschwabenland: Cele mai importante secrete naziste cu privire la lumea ascunsă din Antarctica
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Decalogul Chomsky: zece metode de manipulare a oamenilor
Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Jacob Rothschild: Noua Ordine Economică Mondială în pericol!
SUA au rămas proprietatea Marii Britanii, iar Marea Britanie este proprietatea Vaticanului
Lupta politică a viitorului se dă între globaliști și naționaliști. Alternanța la putere între stânga și dreapta este istorie
Zece mituri despre homosexualitate cu care sunt manipulati oamenii de catre activistii LGBT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro