Cenzura globalistă: Facebook interzice naționalismul pe platformele sale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook a anuntat, miercuri, ca a interzis laudarea, sustinerea si reprezentarea nationalismului si separatismului alb pe platformele sale de socializare, intensificand masurile de combatere a propagarii mesajelor de ura.

Aceasta politica va fi implementata de saptamana viitoare, a anuntat operatorul retelei de socializare, intr-o postare pe blog, conform Reuters.

Facebook, Twitter si YouTube, parte a grupului Alphabet, sunt presate sa elimine continutul referitor la suprematia alba si cel neo-nazist de pe platformele lor.


Ca reactie, Facebook si-a marit echipele care monitorizeaza continutul si a eliminat paginile utilizate pentru promovarea si organizarea de demonstratii pentru grupurile care sustin suprematia albilor.

Anterior, Facebook permitea o parte din continutul legat de nationalismul alb pe care nu il considera rasist, dar a decis recent sa isi schimbe politica.


„In ultimele trei luni, conversatiile noastre cu membri ai societatii civile si academice, care sunt experti in relatii rasiale din intreaga lume, au confirmat ca nationalismul alb si separatismul nu pot fi separate in mod semnificativ de suprematia alba si grupurile care raspandesc ura”, a explicat Facebook.

„In viitor, nu vom tolera lauda sau sustinerea nationalismului si separatismului alb”, a precizat compania.

Facebook a aratat ca va incepe sa puna in legatura oameni care cauta termeni asociati suprematiei albe si o organizatie numita „Viata dupa ura”, care ajuta oamenii sa iasa din grupuri care raspandesc ura.

Reprezentantii „Viata dupa ura” nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii.”[1]

Decizia Facebook de a interzice nationalismul pe platformele sale va fi una devastatoare pentru globalisti, deoarece oamenii vor fi determinati sa ii sustina pe nationalisti. Nationalistii sunt cei care protejeaza natiunile si valorile nationale de atacurile globalistilor. Globalistii vor sa distruga natiunile si valorile nationale cu scopul de a crea un Guvern Mondial.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/facebook/utilizatori/facebook-interzice-nationalismul-si-separatismul-alb-pe-platformele-sale-1555347
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...