Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care “incitau la ură”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Procurorii germani îi investighează pe Mark Zuckerberg și alți directori ai Facebook, a declarat vineri un purtător de cuvânt al procuraturii din Munchen, în urma unei plângeri conform căreia compania a încălcat legislația națională împotriva discursului bazat pe ură și a îndemnurilor la revoltă prin faptul că nu a șters postări rasiste, transmite Reuters.

Purtătorul de cuvânt citat a refuzat să ofere detalii suplimentare. Avocatul german Chan-jo Jun a depus în septembrie o plângere la procuratura din acest oraș din Bavaria și a cerut ca directorii Facebook să fie obligați să se conformeze legislației împotriva discursului bazat pe ură prin ștergerea postărilor rasiste sau care îndeamnă la violență pe rețeaua de socializare.


Regulile Facebook interzic postărilor cu caracter de intimidare, hărțuire și amenințare, însă criticii spun că rețeaua de socializare nu face suficient pentru a le aplica și nu a oprit valul de postări rasiste și de amenințare în timpul afluxului de imigranți în Europa.

Procurorii din Hamburg au respins la începutul acestui an o plângere similară a lui Jun pe baza că instanța regională nu are jurisdicția necesară deoarece operațiunile europene ale Facebook își au sediul în Irlanda.


„Există o viziune diferită în Bavaria”, a precizat într-un comunicat firma sa de avocatură, Jun Lawyers, din Würzburg, Bavaria.

„În urma solicitării lui Jun, ministrul justiției din Bavaria, Winfried Bausback, a spus că viziunea din Hamburg este greșită și că legislația germană se aplică totuși în cazul unora dintre aceste încălcări”, se mai arată în comunicat.

În plângerea avocatului sunt menționați Zuckerberg, care este fondatorul și directorul executiv al Facebook, și alți nouă manageri ai companiei. Purtătorul de cuvânt al Facebook a refuzat să comenteze cazul.

Jun a adunat o listă de 438 de postări de anul trecut care au fost considerate necorespunzătoare, dar nu au fost șterse. Printre ele se numără unele care ar putea fi considerate cel mult declamații politice mai dure, dar și exemple clare de discurs rasist și apeluri la violență, inclusiv cu referire la genocidul din timpul nazismului.

În urma unor nemulțumiri publice și a presiunii din partea politicienilor germani, Facebook a angajat în acest an un serviciu pentru monitorizarea și ștergerea postărilor rasiste.”[1]

In noaptea de revelion din 2015-2016, in Germania a avut loc un val urias de infractiuni comise de catre imigranti. Autoritatile neomarxiste din Germania multiculturalista au tinut ascunse toate aceste evenimente grave pentru a nu fi acuzati de “discriminare”.

In Germania, Franta, Suedia, Norvegia si alte tari europene, Marxismul Cultural a reusit sa distruga tot ceea ce inseamna valori culturale. Cei care ii critica pe imigranti si nu sunt de acord cu primirea de imigranti, sunt imediat sanctionati de catre Facebook si, dupa cum vedem, de catre procurorii neomarxisti.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Cenzura-in-Germania-Procurorii-investigheaza-Facebook-in-legatura-cu-postari-care-incitau-la-ura-137960
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Polonia către SUA: Nu suntem România
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
Lovitura de stat din Venezuela: SUA sunt concentrate asupra “tăierii” tuturor surselor de finanțare a puterii din Venezuela, în fruntea căreia se află președintele Nicolas Maduro
Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!
David Rockefeller susține Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"
Emmanuel Macron este noul președinte al Franței! Francezii au votat Noua Ordine Mondială!
Angela Merkel dorește ca Statele Naționale să renunțe la suveranitate și să accepte Pactul ONU privind imigrația
Justiția franceză francmasonică "condamnă" Statuia Maicii Domnului: "Trebuie scoasă din parcul public!" Internauții se revoltă: "Este un nou act de tiranie împotriva libertății de expresie a creștinilor"
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows
Prăbușirea OZN-urilor, marea conspirație a omenirii
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro