Cenzură în Marea Britanie: Marea Britanie a blocat conturile bancare ale canalului media Russia Today

Distribuie!

„Conturile bancare ale canalului media Russia Today din Marea Britanie au fost blocate, a declarat redactorul şef, Margarita Simonian, într-o postare pa Twitter.

Margarita Simonian spune că toate conturile din Mare Bitanie au fost îngheţate. Ea a spus că decizia este una definitivă şia adăugat cu sarcasm că: „Trăiască libertatea de exprimare”.


Canalul media a primit o sciroare de la NatWest Bank în care se spune că „În urma unei verificări recente a contului dvs. am ajuns la concluzia că nu vă vom mai acorda serviciile noastre.”

NU este clar dacă guvernul de la Londra se află în spatele acestei mişcări însă biroul Afacerilor Externe era în cunoştinţă de cauză în momentul în care jurnaliştii de la The Guardian au cerut lămuriri.


Cest este că sâmbătă atât Statele Unite câ şi Marea Britanie au declarat că au în vedere noi sancţiuni împotriva Moscovei ca protest faţă de bombardamentele împotriva civililor din Alep.”[1]

_91953907_rtaccounts

Cum? SUA si Marea Britanie, care au distrus Irakul in cautarea de asa-zise „arme de distrugere in masa, chimice si biologice”, ne explica faptul ca „Rusia a comis crime de razboi in Siria”? Daca n-ar fi o imensa ipocrizie a unor psihopati, atunci ar fi de ras.

Cine sunt cei ce au creat si finantat pe teroristii ISIS si Al Qaeda? Americanii si Occidentul, iar teroristii ISIS au fost creati in perioada operatiunii „Primavara Araba” (2010 – 2011). Blocarea conturilor televiziunii Russia Today este o actiune marsava, clara si precisa cu scop de cenzura.

De-a lungul timpului, Russia Today a prezentat cele mai crunte adevaruri despre SUA si UE, mai ales in ultima perioada cu privire la Donald Trump, Hillary Clinton, scandalurile e-mail-urilor Wikileaks, scandalurile e-mail-urilor Fundatiei George Soros si scandalurile e-mail-urilor Conventiei National Democratice din SUA, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care au fost si sunt hartuiti de catre globalisti.

SURSE

  1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/londra-a-blocat-conturile-bancare-ale-canalului-media-russia-today-726275.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...