Cenzura #rezistenților: Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trei parlamentari USR au anunțat un proiect de lege prin care se modifică Legea Audiovizualului, în sensul în care părinții care se opun vaccinării obligatorii vor fi interziși în mass-media.

Senatorul Cristian Lungu (PMP) a anunțat că în cazul în care acest proiect de lege va fi adoptat, atunci îl va contesta la Curtea Constituțională a României.


În opinia sa, acest proiect de lege urmărește să oblige cetățenii să-și vaccineze copiii.

 

„Legea Vaccinării Obligatorii se întoarce!! Astăzi, pe ordinea de zi în Senat, s-a aflat o propunere legislativă de modificare a articolului 26 din actuala formă a Legii audiovizualului. Prin acest proiect de lege părinții care se opun vaccinării copiilor lor în mod obligatoriu de către stat, vor fi cenzurați la televiziunile și posturile de radio din România. Cu alte cuvinte dacă nu s-a reușit, până acum cel puțin, trecerea Legii vaccinării obligatorii prin Parlament, inițiatorii actualului proiect de lege doresc să suprime dreptul la liberă exprimare a persoanelor din România care nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinării tuturor copiilor de către stat. Parlamentarii USR care au inițiat acest demers pentru modificarea Legii audiovizualului sunt deputații Tudor Pop, Emanuel Ungureanu (USR Cluj) și senatorul Adrian Wiener. Imediat după anunțarea în plen a acestui proiect de lege am anunțat plenul Senatului că îl voi contesta, alături de alți colegi parlamentari, la Curtea Constituțională a României (CCR), unde vom invoca Art. 30 alin. (1) & (2) care arată fără urmă de echivoc următoarele: Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin IMAGINI, prin SUNETE sau prin ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE în public, sunt inviolabile. Cenzura de ORICE FEL este interzisă”, a scris Lungu.”[1]


Dupa cum am mai spus: Miscarea #Rezist este o miscare globalista, care sustine casatoriile LGBT, aducerea de imigranti in Romania (multiculturalismul), cenzura internetului si a libertatii de exprimare, vaccinarea obligatorie, bancile, multinationalele etc. Aceasta miscare nu are nicio legatura cu nationalismul. Acest proiect de lege este unul de sorginte bolsevica.

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Senatorul-Cristian-Lungu-anunta-ca-va-contesta-la-CCR-proiectul-de-lege-care-interzice-parintilor-ce-refuza-vaccinarea-obligatorie-sa-apara-in-mass-media-154511
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Judecator: "Legea Big Brother are implicatii grave pentru libertatea cetatenilor, iar Parlamentul, Guvernul si Presedintia ne vor putea accesa datele personale!"
Pentagonul aduce armament greu in Romania, iar seful MI6 a venit in colonia Romania "sa ne apere de agresivitatea Rusiei" ! Au intrebat si pe romanii daca vor asta ?
Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare la Bucuresti (12-18 mai 2014) - strategia acestora de a incerca oamenii sa convinga ca "nu sint" asa cum ii arata istoria reala! Nu veti reusi, istoria voastra va ramane neagra, demonstrata fiind de atatia anti-masoni! Iata argumentele care ii incrimineaza !
Facebook a început cenzura și în România sub pretextul "combaterii știrilor false"! Adevărul va fi dincolo de orice cenzură!
Evreii sioniști vor să-i pedepsească cu închisoarea pe românii care îi critică! Deputatul evreu Silviu Vexler a depus un proiect de lege pentru "combaterea antisemitismului"!
Agenția de presă a Germaniei despre Centenar: România sărbătorește 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria
Aurul României trebuie păstrat în România!
Misterul de la Balotești, un accident aviatic pus sub semnul întrebării
Globaliștii se folosesc de coronavirus, pentru a putea restrânge libertățile oamenilor
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Profesorul Dr. Valentin Iftenie, medic legist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”: "Au fost foarte puține cazurile care puteau fi încadrate la deces de Covid-19"
Parchetul General: "Ion Iliescu și Petre Roman sunt inculpați în Dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanității"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ansamblul subteran din Munții Șureanu – tunelul, aurul, cele șase tronuri de aur și portalul spațio-temporal
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate

Fenomenul misterios al stâlpilor de lumină

Vimana – vehiculele zburătoare din textele sacre indiene

“Candidatul manciurian”, asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental

Închide