Cer probe concludente: Unele țări au refuzat să expulzeze diplomați ruși

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În timp ce premierul Theresa May salută marea paradă a expulzărilor diplomaților ruși, în ciuda lipsei oricăror probe care ar demonstra vinovăția Rusiei, jumătate din țările occidentale refuză să întreprindă astfel de pași până la prezentarea unor probe concludente.

BUCUREȘTI, 28 mar — Sputnik. În timp ce țările occidentale au expulzat diplomați ruși în legătură cu cazul Skripal, fără a prezenta vreo probă a implicării Moscovei, alte state nu s-au arătat dispuse spre astfel de gesturi până la încheierea anchetei, scrie RT.

Luni, 18 țări ale Uniunii Europene și alte țări europene, SUA și Canada au anunțat că vor expulza diplomații ruși în solidaritate cu decizia Marii Britanii. SUA a expulzat 60 de diplomați ruși, în timp ce celelalte state europene au expulzat între unu și patru. Decizia a fost luată după otrăvirea lui Serghei Skripal și fiica lui, Iulia, la Salisbury, Marea Britanie, luna trecută, țările occidentale acuzând Moscova de acest incident.


Cu toate acestea, au existat și anumite voci distincte în această mare a uniformității. Marți, Elveția a anunțat că vor aștepta rezultatele investiției după care vor lua o decizie. Ministrul elvețian de Externe a declarat că țara lui suportă mecanisme și instituții care pot independent să clarifice faptele și evidențe de securitate.

Austria, un stat membru al UE, a declarat că nu va adopta niciun fel de măsuri naționale, notând că „vor păstra deschise canalele de comunicare cu Rusia”. De asemenea, Cipru a renunțat la expulzarea oricăror diplomați ruși până la apariția unor dovezi concludente.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180328/18148748/probe-tari-refuzat-expulzare-diplomati-rusi.html

Iata ca nu toate tarile accepta ordinele globalistilor de a se alatura lor impotriva Rusiei. Atacul asupra spionului rus, Serghei Skripal si fiicei sale, Iulia, a fost, in realitate, o operatiune “Steag Fals” cu scopul de a justifica toata aceasta atitudine impotriva Rusiei. Cei care acuza Rusia sunt aceeasi care au afirmat ca Saddam Hussein detine arme chimice, biologice si de distrugere in masa.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180328/18148748/probe-tari-refuzat-expulzare-diplomati-rusi.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...