Cercetări OZN sub paza KGB-ului

Distribuie!

„Din investigatiile unor celebri ufologi s-a descoperit ca, in anii 1960, in Kazahstan, fosta URSS, s-a descoperit un OZN cazut, avand diametrul de 10 metri. Datorita dimensiunilor mari nu a fost transportat de la fata locului, ci s-a construit peste el, din prefabricate, o hala, unde oameni de stiinta si ingineri militari rusi au putut cerceta luni de zile obiectul, sub supravegherea KGB-ului.

Dupa cercetari, OZN-ul a fost desfacut in bucati si dus intr-un loc secret, probabil la o noua baza militara. In acelasi an, pe 16 august, un obiect luminos ciudat a fost observat, de mai multe persoane, deasupra muntilor. OZN-ul avea o culoare portocalie si era cu mult mai mare decat luna.


Cazul a fost analizat de ceretatorii Fenomenului OZN Allan Hynek si Jacques Vallee.  De asemenea, in 1987, in Siberia, se pare ca mai multe avioane miltare au fortat un OZN sa aterizeze. Iesind din nava, o fiinta stranie a fost impuscata de militarii rusi.

Un an mai tarziu, in 1988, in Afganistan cade un disc de dimensiuni uriase, care la impactul cu solul ia foc, iar la bord sunt gasiti doi extraterestri carbonizati. Fenomenul OZN a facut multa valva si in spatele cortinei de fier care ascundea zona URSS-ului sub o patura de fum a ignorantei.


ufo 36

KGB-ul a fost implicat in o multime de cazuri care implicau fenomenele neconventionale, o parte avand loc chiar pe teritoriul tarii noastre. In curand voi prezenta unele dintre cele mai fascinante si mai incredibile cazuri dintre cele cercetare in acea perioada interesanta.”[1]

SURSE

  1. http://esentainfinitului.blogspot.ro/2012/05/cercetari-ozn-sub-paza-kgb-ului.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...