Cercetările științifice moderne privind călătoria în timp

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Probabil cea mai cunoscuta poveste a unei calatorii in timp este cea din timpul experimentului Philadelphia, care a avut loc in anul 1943. Atunci, o nava a devenit invizibila pe radarele inamice.

Cu toare acestea, s-a spus ca experiementul a fost unul gresit, iar nava a disparut complet din Philadelphia si s-a teleportat la Norfolk, la o distanta de 600 de kilometri, intorcandu-se in timp vreme de 10 secunde.


Cand nava a aparut din nou, unii membrii ai echipajului arsesera prin combustie spontana, altii suferisera tulburari mintale sau disparusera complet.”[1]

SURSE


  1. https://ziare.com/magazin/stiri-magazin/principala-joi-dimineata-misterul-calatoriei-in-timp-dovezi-din-antichitate-si-din-stiinta-moderna-video-1278496
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...