Cercetările URSS în domeniul parapsihologiei și controlului mental

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Scopul era să controleze oameni prin arme care să le influenţeze mintea.

URSS derula cercetări în domeniu parapsihologiei, controlului mental şi influenţa asupra oamenilor de la distanţă. Sună a lucruri văzute doar în filme, dar sovieticii pregăteau cu investiţii masive acest domeniu al ştiinţelor neconvenţionale. În SUA, informaţiile despre cercetările oamenilor de ştiinţă în acest domeniu au ajuns în folclor prin zecile de cărţi, filme şi seriale în care a fost tratat, scrie Physics arXiv, dar din Rusia n-au străbătut prea multe detalii.


Serge Kernbach, cercetător la Centrul de Cercetare pentru Research Center of Advanced Robotics and Environmental Science din Stuttgart, Germania, oferă informaţii despre cum acţionau sovieticii în acest domeniu al ştiinţei. El a colectat date din publicaţii şi din documente declasificate apărute între 1917 şi 2003. Între tacticile URSS şi SUA erau multe asemănări şi chiar au ajuns să dezvolte, în paralel, aceleaşi lucruri.

La începutul secolului XXI, au fost oprite fondurile pentru cercetări în psihotronică, astfel a murit şi programul pornit de sovietici. Costul creării unei armate specializate în parapsihologie este estimat la aproape un miliard de dolari de către Kernbach. Spre deosebire de SUA, în URSS cercetările se făceau cu sprijinul statului. Experţii sovietici credeau că mintea umană putea fi influenţată prin semnale electromagnetice de înaltă frecvenţă, dar şi creierul ar putea fi folosit pentru a transmite astfel de semnale.


Multe informaţii lipsă

Până în 2003, au fost cercetări şi în domeniul transmisiunilor de semnale bazate pe efectul Aharonov-Bohm. Este un fenomen din mecanica cuantică, în care o particulă încărcată electric este influenţată de un câmp electromagnetic, deşi această particulă se află într-o regiune în care valoarea celor doi vectori (E, B) este egală cu zero. Principală cauză a efectului este faptul că influenţa este realizată de către potenţialul electro-magnetic, şi nu de către câmpul magnetic său electric.

La începutul acestui secol, cercetările au fost oprite, dar nu există nicio certitudine că atât Rusia, cât şi SUA n-au mai continuat într-o formă sau alta. Kernbach estimează că în Rusia sunt circa 500 de cercetători specializaţi în psihotronică. Mai mult, încă există documente clasificate chiar şi după 80 de ani, iar acestea au legătură cu OGPU şi NKVD, poliţii secrete ale URSS devenite mai târziu KGB.”

Sursa: https://adevarul.ro/tech/stiinta/cursa-controlului-psihic-urss-investit-sute-milioane-dolari-arme-inventate-experti-psihotronica-1_52aeef5fc7b855ff56c04a9a/index.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Covid-19: Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Bill Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%
Cele mai ciudate documente desecretizate găsite în arhivele CIA
Secretele sistemului financiar global: Ce sunt banii? Cine îi tipăreşte? În ce cantităţi?
Președintele Ecuadorului, Rafael Correa: "Noua Ordine Mondială este injustă și imorală"
Grupul Bilderberg
Incendiile din Grecia au fost provocate de HAARP
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Nouă adevăruri incontestabile despre "teoreticienii conspirației"
Bitcoin - moneda digitala implementata de iluminatii pentru a crea o singura moneda la nivel mondial! Un motiv pentru care in Romania s-au limitat foarte mult platile in numerar! In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata!
Noam Chomsky: SUA sunt cel mai mare stat terorist, iar Europa servitorul lor
De ce a dat faliment social democrația în Europa? Liderii s-au îmbogățit, au trecut în tabăra globaliștilor și au uitat de cei care chiar muncesc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...