Cercetătorii au reuşit să trimită mesaje telepatice simple în cadrul unui experiment al Harvard

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“De sute de ani persoanele cu presupuse abilităţi supranormale au susţinut că sunt capabile să comunice şi să vadă la distanţe mari. Este posibil ca aceştia să fi experimentat şi să fi văzut lucruri pe care ceilalţi pot doar să le viseze, sau pe care le-au trăit numai într-un tărâm al fanteziei.

Recent, cercetătorii din cadrul Universităţii Harvard au fost capabili să trimită un mesaj mental de la o persoană din Franţa către o alta aflată în India. Însă nu s-au folosit de tehnologia modernă, ci de o abilitate supranormală.


O persoană aflată în Europa s-a gândit la unele cuvinte, precum ”ciao” sau ”hola”. Semnalul electromagnetic emis de creierul persoanei în timp ce se gândea la cuvintele respective a fost receptat de un aparat numit electroencelofalograf (EEG). Semnalul a fost tradus într-un cod binar care putea fi procesat de un computer şi trimis prin internet către un alt computer din India. Acolo, un alt aparat a fost folosit pentru a transforma mesajul în impulsuri şi a-l transmite în creierul destinatarului folosind stimularea non-invazivă.

 

Receptorul a văzut flaşuri de lumină. Cuvântul ”Ciao” nu a fost transmis direct în aceeaşi formă, ajungând la destinatar mai degrabă ca flaşuri de lumină decât ca un cuvânt. Totuşi este un început.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/cercetatorii-au-reusit-sa-trimita-mesaje-telepatice-simple-in-cadrul-unui-experiment-al-harvard—223304

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/cercetatorii-au-reusit-sa-trimita-mesaje-telepatice-simple-in-cadrul-unui-experiment-al-harvard—223304
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...