Cercetătorii stației germane Neumayer III, din Antarctica, au postat pe Youtube un filmuleț în care un OZN apare deasupra laboratorului

Distribuie!

„O vizionare de rutină a înregistrărilor făcute de camerele de observaţie instalate în afara staţiei Neumayer III, din Antarctica i-a lăsat fără replică pe oamenii de ştiinţă germani. Specialiştii au observat pe înregistrările din dimineaţa zilei de 3 iunie 2017, prezenţa unui obiect neidentificat pe cer. El a intrat în raza de acțiune a obiectivului camerei chiar în momentul în care se afla deasupra staţiei.

Este vorba despre un fel de balon cenuşiu de origine necunoscută. OZN-ul era suspendat, practic, în aer, dispărând şi apărând în acelaşi loc.


Folosind diferite filtre, cercetătorii germani s-au convins că obiectul surprins nu este vreo defecţiune – OZN-ul a apărut pe film chiar şi la modificarea calităţii imaginii.

De menţionat că pe Youtube există o avalanșă de înregistrări cu OZN-uri. „Nave ale extratereştrilor” au fost filmate în Australia, dar şi în SUA. În Australia, un locuitor din Melbourne a surprins pe cameră un obiect zburător neidentificat care se deplasa cu viteză foarte mare. Iar în Texas un astfel de OZN a fost surprins în chiar epicentrul unei furtuni.”[1]

Video

https://youtu.be/1sIzeCdbCCQ

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=14580
  2. Foto: yogaesoteric.net
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...