Cerul straniu din comuna Bozioru, Munții Buzăului

Distribuie!

„Nimeni nu poate contesta faptul ca Romania este o tara speciala, cu numeroase locuri unde natura a fost atat de generoasa incat par rupte din poveste. Aceste locuri s-au incarcat de-a lungul timpului cu un misticism aparte, transformandu-se in adevarate capodopere ale naturii. Un astfel de loc se regaseste in comuna buzoiana Bozioru, unde campurile au un miros aparte, stancile par vii si cerul deschis spre o lume noua.

Comuna Bozioru este recunoscuta si pentru un fapt inexplicabil supranumit si “cerul straniu“. Acest fenomen este caracterizat de cupola cereasca care are o claritate neverosimila. Culorile sunt incredibile, parca desprinse dintr-un tablou celebru si sclipirea confera peisajului misterul specific unei alte lumi. Asemenea unei spirale temporale, care te absoarbe catre o alta dimensiune, cerul din Bozioru iţi amorţeşte simţurile hipnotic şi te transporta in strafundurile fiinţei cu vehicule neştiute.


Fascinati de acest fenomen, oamenii de stiinta au efectuat diferite masuratori si au ajuns la concluzia ca sclipirea cerului este de 23 000 grade Kelvin, pe cand deasupra oraşelor aceasta este de 16 000 grade Kelvin. Este o diferenta imensa, care pe langa faptul ca place ochiului si atrage diverse semne de intrebare. Nu putini sunt cei care considera acest loc ca fiind unul sacru, unde diverse vortexuri sau spirale temporale se formeaza pentru a se crea o poarta intre lumea reala si una ascunsa de ochii celor neinitiati.

Trecerea dintre cele doua lumi se face doar cu ajutorul unor energii provenite din spatiul larg. Puterea acestor energii ofera cerului claritatea desprinsa din cel mai frumos vis.


Pe langa frumusetea cupolei cerului, diverse lucruri incredibile au fost semnalate in zona. Printre cele mai importante astfel de fenomene stranii au fost identificate: disparitia unor persoane care nu au mai aparut niciodata sau pur si simplu s-au trezit in alt loc, defectarea inexplicabila a aparaturii electronice, aparitia numeroaselor farfurii zburatoare, activarea fenomenelor telepatice sau manifestarea extrasenzoriala si numeroase anomalii magnetice.

Toate aceste fenomene nu au putut fi explicate, dar exista anumite presupuneri care incearca sa faca lumina cu privire la misterul de la Bozioru. Se spune ca in zona au fost descoperite mai multe obiecte arheologice care au apartinut unei civilizatii neidentificate.

Pasionatii teoriilor conspiratiilor sunt de parere ca in trecutul indepartat aceasta zona ar fi fost locuita de catre o civilizatie extrem de avansata si in urma unor evenimente neprevazute a fost nevoita sa paraseasca Terra. Aceasta teorie nu a fost niciodata demonstrata, dar cu toate acestea exista o serie de elemente suspecte: solul extrem de negru care pare a fi fost ars candva, un pisc incarcat energetic care atrage toate fulgerele si anomaliile magnetice.”[1]

SURSE

  1. https://www.esoterism.ro/ro/bozi.php
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...