Cetățean ridicat de pe stradă în Timișoară fiindcă a scris pe Facebook că vrea să îi adreseze întrebări ambasadorului american, Hans Klemm, la o dezbatere la Universitatea de Vest

by “Un cetățean român din Timișoara a fost ridicat de pe stradă deoarece a scris pe facebook că vrea să îi pună câteva întrebări ambasadorului american la București, Hans Klemm,  care a fost prezent în 8 noiembrie la Universitatea de Vest din orașul de pe Bega. Incidentul a avut loc […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un cetățean român din Timișoara a fost ridicat de pe stradă deoarece a scris pe facebook că vrea să îi pună câteva întrebări ambasadorului american la București, Hans Klemm,  care a fost prezent în 8 noiembrie la Universitatea de Vest din orașul de pe Bega.

Incidentul a avut loc chiar în ziua alegerilor prezidențiale americane.


Pe data de 8 noiembrie, la ora 10:15, in drum spre Universitatea de vest Timisoara, pe strada Plautius Andronescu, am fost interceptat si abordat de agenti de politie in civil, si posibil din servicile secrete. Am fost legitimat, si mi s-a indicat sa-i urmez la o locatie din complexul studentesc, unde am dat o declaratie si am fost informat pentru motivul retinerii mele, respectiv un comentariu agresiv(interpretabil) dat pe reteaua de socializare facebook, la adresa ambasadorului SUA, cu cateva zile inaintea conferintei de la UVT. Dupa ce am dat declaratia, mi s-a spus sa astept pentru ca se fac verificari la sectia 2 politie. Am fost tinut intentionat ca sa nu mai apuc sa ma intorc inapoi la conferinta de frica sa nu-i pun anumite intrebari jenante pentru ambasadorul SUA. Dupa 2 ore, am fost condus cu masina de politie la sectia 2 unde am fost cantarit, masurat, fotografiat, amprentat. Nu mi s-au prezentat alte motive pentru retinerea, si luarea acestor masuri, a declarat Daniel Florin Samson în exclusivitate pentru FLUX 24.

Ce s-a întâmplat după? l-a întrebat reporterul FLUX 24 pe Samson: Si mai apoi, mi s-a strans mana, si am fost lasat sa plec acasa, fara sa mi se explice ce a insemnat acest incident, ce consecinte urmeaza sa se ia asupra mea, nimic.


Vreau sa remarc doua lucruri. Nu cred ca au spus adevarul cand au afirmat ca s-au autosesizat privind acel comentariu pe facebook. Si daca ar fi vrut sa ia masuri de precautie, ma puteau perchezitiona inainte sa intru la conferinta, si eventual sa faca un camp tactic in jurul meu, pentru a proteja ambasadorul, susține Samson.“[1]

Ministerul de Interne, care, acum, este condus de un “tehnocrat”, Dragos Tudorache, trebuie sa ne ofere tuturor explicatii cu privire la cele intamplate. Din textul de mai sus si din afirmatiile acestui tanar activist vedem comportamentul agresiv si abuziv al autoritatilor din Romania fata de un simplu cetatean roman.

klemm

Daca unii il vad pe ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, drept un “sfant”, asta nu inseamna ca si este. Mai mult decat atat, ambasadorul SUA, Hans Klemm, trebuia de mult timp declarat persona non-grata, avand in vedere incalcarile constante si deliberate ale Conventiei de la Viena cu privire la statutul diplomatilor, acesta intervenind brutal in politica interna a Romaniei.

samson-daniel-florin

In septembrie 2016, Hans Klemm a insultat Romania, dupa ce s-a fotografiat alaturi de secesionistii din Transilvania si alaturi de steagul “Tinutului Secuiesc”. Alegerea lui Donald Trump ca Presedinte al SUA trebuie sa puna capat acestor abuzuri venite din partea SUA.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exclusiv-scandalos-cetatean-ridicat-de-pe-strada-in-timisoara-fiindca-a-scris-pe-facebook-ca-vrea-sa-ii-puna-intrebari-ambasadorului-american-klemm-la-o-dezbatere-la-universitatea-de-vest/
  2. Foto: flux24.ro
  3. Foto: Facebook/Samson Daniel Florin

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SRI demască "dezinformarea rusă". Pentru SRI a spune adevărul despre globaliștii SUA-UE-Soros-NATO este "dezinformare rusă"
Cenzura stângii: Rețeaua Soros, Google, Facebook și România. Și Google recunoaște
Nimeni nu e în siguranță. Profilul Facebook îți poate fi închis chiar acum. Facebook trage "cortina de fier" cu mâna tefeliștilor
Presa și lupta pentru normalitate
"Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați" DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!
Academia Română: "Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari"
Presa din România, aflată sub controlul SUA și UE, acuză blog-urile și publicațiile independente de "propagandă rusească"
ONG-iștii lui George Soros cer închiderea posturilor de televiziune România TV și Antena 3
Aleksandr Dughin, filosof și "ideolog al lui Putin", a venit în România pentru a-și lansa o carte și a vorbit despre propaganda sorosistă, globalizare, daci, prietenia cu Rusia și Noua Ordine Mondială
Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă spre România
CSAT vrea ca Romania sa fie implicata in razboiul din Ucraina ! Basescu, Ponta si alti FSN-isti sclavi ai NATO, de acord cu implicarea Romaniei in Ucraina !
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro