Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu prăbușirea avionului Tu-154. Replica Moscovei: “Sunt excremente pe hârtie!”

by “Revista satirică Charlie Hebdo nu cunoaște limite nici în fața morții. După ce a luat peste picior cutremurul de la Amatrice și tragedia aviatică din Egipt, din 2015, francezii de la Charlie Hebdo au făcut o caricatură și cu prăbușirea avionului rus, în urma căreia au pierit membri ai […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Revista satirică Charlie Hebdo nu cunoaște limite nici în fața morții. După ce a luat peste picior cutremurul de la Amatrice și tragedia aviatică din Egipt, din 2015, francezii de la Charlie Hebdo au făcut o caricatură și cu prăbușirea avionului rus, în urma căreia au pierit membri ai corului Armatei Roșii și numeroși jurnaliști, comentând cu sarcasm pe seama acestei tragedii aviatice.

Tragedia avionului Tu-154 este redată de Charlie Hebdo într-o serie de caricaturi, una mai crudă decât cealaltă: într-unul din desene apar membrii corului Armatei Roșii, toți morți, care fac solfegii “aaaaa”, și sub care scrie:”repertoriul corului s-a extins”. În altă caricatură, arată avionul în cădere, cu comentariul “păcat ca la bordul aernovaei nu era și Vladimir Putin”. Un alt desen comentează, sarcastic, că acum “după catastrofă, corul Armatei Roșii va cuceri un nou public”.


O pierdere a pierdere a demnității umane!

Moscova a reacționat dur, condamnând desenele francezilor de la Charlie Hebdo, care nu cunosc limitele decenței și o pierdere a demnității umane.
Purtătorul de cuvânt al ministerul rus de Externe, Igor Konașenkov, a descris caricaturile drept “excremente pe hârtie”.


“Nu vom da nicio atenție acestor mizerii, care sunt umilitoare pentri o persoană normală”, a spus oficialul rus, amintind că la începutul lui 2015 rușii își făceau selfie-uri cu tricouri pe care scria “Je suis Charlie”, în semn de solidaritate cu oamenii din redacția revistei, uciși într-un atac armat pe 7 ianuarie 2015.

Charlie Hebdo nu este la primul scandal de acest gen. Revista care se pretinde satirică a făcut caricaturi jignitoare și la adresa seismului din Amatrice, care a ucis zeci de oameni sau după tragedia aviatică din Sinai, din noiembrie 2015, în care, de asemenea, a fost implicată o aeronavă rusă și în care au murit peste 200 de oameni.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Charlie-Hebdo-a-publicat-caricaturi-cu-prabusirea-avionului-Tu-154.-Replica-Moscovei-Sunt-excremente-pe-hartie-139596
  2. Foto: Charlie Hebdo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Gafă a Ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
12 semne masonice folosite de masoni pentru a se recunoaste cu alti "frati", dar si pentru a transmite mesaje ! Odata cunoscute vor fi foarte usor de recunoscut !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Partidele de vanatoare umana organizate de catre familiile regale, ministri, politicieni, bancheri ai Elitei Mondiale ! Acestia sint membri ai Clubului satanist Bohemian Grove !
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
Cum răspundem la “Campania de informare” privind vaccinarea împotriva rujeolei
Umberto Eco: "Rețelele de socializare dau cuvântul unor legiuni de imbecili!"
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Albert Einstein: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani!”
Fostul procuror DNA Emilian Eva, declarație devastatoare pentru Kovesi: „Când veți afla adevărul veți avea un șoc”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro