Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu prăbușirea avionului Tu-154. Replica Moscovei: “Sunt excremente pe hârtie!”

by “Revista satirică Charlie Hebdo nu cunoaște limite nici în fața morții. După ce a luat peste picior cutremurul de la Amatrice și tragedia aviatică din Egipt, din 2015, francezii de la Charlie Hebdo au făcut o caricatură și cu prăbușirea avionului rus, în urma căreia au pierit membri ai […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Revista satirică Charlie Hebdo nu cunoaște limite nici în fața morții. După ce a luat peste picior cutremurul de la Amatrice și tragedia aviatică din Egipt, din 2015, francezii de la Charlie Hebdo au făcut o caricatură și cu prăbușirea avionului rus, în urma căreia au pierit membri ai corului Armatei Roșii și numeroși jurnaliști, comentând cu sarcasm pe seama acestei tragedii aviatice.

Tragedia avionului Tu-154 este redată de Charlie Hebdo într-o serie de caricaturi, una mai crudă decât cealaltă: într-unul din desene apar membrii corului Armatei Roșii, toți morți, care fac solfegii “aaaaa”, și sub care scrie:”repertoriul corului s-a extins”. În altă caricatură, arată avionul în cădere, cu comentariul “păcat ca la bordul aernovaei nu era și Vladimir Putin”. Un alt desen comentează, sarcastic, că acum “după catastrofă, corul Armatei Roșii va cuceri un nou public”.


O pierdere a pierdere a demnității umane!

Moscova a reacționat dur, condamnând desenele francezilor de la Charlie Hebdo, care nu cunosc limitele decenței și o pierdere a demnității umane.
Purtătorul de cuvânt al ministerul rus de Externe, Igor Konașenkov, a descris caricaturile drept “excremente pe hârtie”.


“Nu vom da nicio atenție acestor mizerii, care sunt umilitoare pentri o persoană normală”, a spus oficialul rus, amintind că la începutul lui 2015 rușii își făceau selfie-uri cu tricouri pe care scria “Je suis Charlie”, în semn de solidaritate cu oamenii din redacția revistei, uciși într-un atac armat pe 7 ianuarie 2015.

Charlie Hebdo nu este la primul scandal de acest gen. Revista care se pretinde satirică a făcut caricaturi jignitoare și la adresa seismului din Amatrice, care a ucis zeci de oameni sau după tragedia aviatică din Sinai, din noiembrie 2015, în care, de asemenea, a fost implicată o aeronavă rusă și în care au murit peste 200 de oameni.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Charlie-Hebdo-a-publicat-caricaturi-cu-prabusirea-avionului-Tu-154.-Replica-Moscovei-Sunt-excremente-pe-hartie-139596
  2. Foto: Charlie Hebdo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Decizia ICCJ ca Facebook este spatiu public nu ameninta Libertatea de Exprimare garantata de Constitutia Romaniei ! In schimb ii responsabilieaza pe cei care recurg la amenintari si intimidari !
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Procurorii DNA au pus SECHESTRU pe RCS-RDS. Administratorul Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani
75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?
Nicolae Ceaușescu și bomba atomică: Programul atomic al României
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Zece metode de a va proteja impotriva radiatiei nocive produse de telefonul mobil !
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Un cod care poate elibera toată omenirea – Codul lui Moise
Ungaria: Guvernul anunţă un pachet de legi "Stop Soros"
Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro