Cheia Adevărului se află în taina omului, în misterul primordial al vieţii. Cercetând Omul, înţelegem Pământul şi apoi Universul. Microcosmosul uman se regăseşte multiplicat în macrocosmosul universal

Distribuie!

„Cheia Adevărului se află în taina omului, în misterul primordial al vieţii. Cercetând Omul, înţelegem Pământul şi apoi Universul. Microcosmosul uman se regăseşte multiplicat în macrocosmosul universal. Suntem o fărâmă de materie animată de scânteia spiritului.

Ceea ce se vede reprezintă numai 5% din tot ce există. Restul se află Dincolo de Vizibil. Ceea ce nu se vede coordonează ceea ce se vede prin pârghii nevăzute.


CURIOZITATEA

Universul parapsihologic se ocupă cu ceea ce se află dincolo de existenţa materială, pe care o dirijează. Fenomenele inexplicabile în parapsihologie sunt denumite paranormale, aceleaşi fenomene în religie fiind cunoscute ca minuni. Aici se ascund, de fapt, Adevărurile Supreme. Aceste fenomene sunt notate cu litera grecească psi, definind necunoscutul. Universul Psi este un domeniu controversat, aflat în conflict cu legile existenţei materiale, fiind privit de unii oameni cu scepticism, dar stârnind permanent curiozitatea chiar şi acestora.


Cunoaşterea Universului Psi de fiecare dintre noi ar putea duce la salvarea planetei de la distrugere, căci aici se află secretul continuării sau sfârşitului vieţii noastre.

De când se naşte, omul intră în lumea materială din jurul său şi încearcă să o desluşească. Foloseşte cele cinci simţuri ca punţi de legătură între universul său interior şi cel exterior. Cu ajutorul văzului, auzului, mirosului, gustului şi pipăitului, el percepe în spaţiu şi timp materia înconjurătoare pe care şi-o reprezintă în planul psihic conştient.

Dar viaţa materială este oare singura şi cea mai importantă? Iniţiaţii cunosc existenţa părţii invizibile a Uni­ver­sului, posibilitatea comunicării cu entităţile trecute din existenţa materială în lumea spirituală, precum şi posibilitatea folosirii adevăratelor forţe din natură.

INIŢIEREA

Acum, la început de mileniu, asistăm la o explozie informaţională legată de paranormal şi de un cât mai mare număr de persoane care îl practică. Aceste pagini scrise sub pecetea paranormalului reprezintă o uşă deschisă către universul parapsihologiei, al fenomenelor ciudate, pentru a face celor care doresc iniţierea într-un domeniu mai puţin cunoscut cu adevărat.

Dacă nu cunoaştem ceva nu înseamnă că nu există. Să ne acordăm această şansă a cunoaşterii, să descoperim secretele Umbrei, căci vom înţelege mai bine Lumina care o creează.

Oamenii au avut în ei calităţile care astăzi se numesc paranormale, dar le-au pierdut o dată cu depărtarea de natură, din cauza supercivilizaţiei. Aşadar, cei care astăzi sunt numiţi paranormali sunt de fapt oameni normali, iar paranormali sunt cei care au pierdut aceste puteri. Deci, se poate spune că normalul este paranormal.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/sa-descoperim-secretele-umbrei-514232.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată
Stephen Hawking: "Găurile negre ne-ar putea oferi o modalitate certă de a călători într-un alt Univers"
Intră în legătură cu propriul tău subconştient
Cercetatorii sugerează că DMT-ul – o substanță produsă în mod natural de glanda pineală – ne poate duce în universuri paralele în timpul somnului
Trecutul, prezentul și viitorul există și se petrec simultan
Fonareff Dimitry Nicolaevici - "Metacontact"
Ce nu face niciodată un om inteligent
Prin telepatie se poate transmite, de la orice distanţă, sugestia de îmbolnăvire, nesomn, agitaţie, dezorientare în activitate şi în spaţiu, frica de operaţie, de eşec, atac de panică, pierderea cunoştinţei, îndemn la sinucidere
Noi suntem cu toţii conştiinţă. Lumea e doar o proiecţie holografică a acestei conştiinţe. Totul se petrece în mintea noastră, în creierul nostru şi noi suntem cei care decodificăm şi apoi reconstruim lumea în interior. Modul în care realizăm acest proces de decodificare şi reconstrucţie generează realitatea pe care o trăim
Un fost specialist militar în domeniul radarelor omnidirecționale a fabricat, pornind de la magnetronul unui cuptor cu microunde, un emițător psihotronic care permitea transmiterea directă la nivelul cortexului unei persoane a unui anumit ordin sau a unei anumite sugestii
Conform unor măsurători radiestezice, Coloana Infinitului emite pe o rază de 300 m
Florian Colceag, matematician: "Pot demonstra că Dumnezeu există și acționează"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...