Chemtrails, extratereştri şi tehnologie E.T. – cucerirea voalată a planetei Pământ

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ne-am pierdut planeta noastră albastră, Pământ, în favoarea unei facţiuni neevoluate, tiranice, de extratereştri? Conexiunea între:
– primele rapoarte asupra sistemelor de propulsie de tip extraterestru care folosesc toruri de formă tubulară, o nouă posibilă sursă portabilă de energie de fuziune pentru toroidul Tokamak, realizat de compania aerospațială Lockheed Martin Skunkworks, și
– aspectele îngrijorătoare despre geo-manipulare prin chemtrails, care ne slăbesc sistemul imunitar, şi prin radiaţiile electromagnetice folosite de încălzitoarele de ionosferă HAARP,
va deveni evidentă după ce citiţi acest articol.

Timothy Good a scris una dintre cele mai bune cărţi referitoare la problema extratereştrilor (E.T.), în 2013, intitulată EARTH, An Alien Enterprise, the Shocking Truth Behind the Greatest Cover-up in Human History (Pământul, o antrepriză extraterestră, adevărul şocant din spatele celei mai mari camuflări din istoria omenirii).


În capitolul intitulat Transferul de tehnologie, Good descrie un incident de la Lockheed Martin Skunkworks, lângă Palmdale (California, SUA), care a avut loc în 1988. „În interiorul Marelui Hangar erau nave spaţiale exotice – a căror prezență acolo era ținută strict secretă – incluzând trei farfurii zburătoare pe deplin funcţionale, care erau numite Vehicule Extraterestre Reproduse (Alien Reproduction Vehicles – ARV).

Una dintre nave fusese văzută în 1973 și de către un comandat de echipaj la baza aeriană Edwards, care a descris propulsia ARV astfel: «în interiorul acestei camere mari de vid… din interiorul bobinei secundare din bobina Tesla… există vapori de mercur care conduc electricitatea».


Putem concluziona că nava găsită la hangarul Lockheed Martin a fost refăcută pentru a fi ARV, care să fie utilizat de oameni. Timothy Good face dezvăluiri și despre centre localizate la baza munţilor Tehachapi (California), ale companiilor Lockheed Martin, Boeing, McDonald Douglas şi Nothrop Grumman. Unii oameni care au un simţ al observaţiei bine dezvoltat au sesizat şi au fost uimiţi de faptul că tehnologia planetei noastre a avansat exponenţial după bomba atomică şi Roswell, cu alte cuvinte după ce afectarea gravă produsă de radiaţiile nucleare a trimis un mesaj în spaţiu atenţionând alte forme de viaţă că populaţia planetei Pământ devine periculoasă.

blueprint

Timothy Good oferă informaţii privind Lockheed Martin şi Northrop, două companii aerospațiale care ar fi construit centrale subterane în interiorul munţilor Tehachapi. Se pare că fondurile proveneau din bugetul american „la negru”, şi erau oferite pentru producerea de „maşini zburătoare high-tech”, cu ajutorul planurilor provenite de la extratereştrii numiţi „cenuşii”. Timothy Good descrie sistemele de propulsie ale navelor extraterestre ca interacţionând cu câmpurile magnetice existente în tot spaţiul şi în jurul corpurilor cereşti. Foarte interesant este acest fragment: „Încărcături electrice enorme erau generate în toruri cu formă tubulară care existau în interiorul navei. Torurile erau superconductori, fără rezistenţă la curentul electric. Magneţi prezenţi în interiorul tuburilor converteau curentul în jeturi de plasmă… Apariţia câmpurilor magnetice în jurul navelor, când sistemele de propulsie intrau în funcţiune, le făceau uneori să strălucească.”

Până acum avem o presupusă dovadă că Lockheed Martin Skunkworks posedă o navă extraterestră, pe care o foloseşte pentru a construi versiuni pământene, pentru ARV-uri şi pentru a înţelege torurile cu plasmă supraconductibile implicate în sistemele de propulsie. Este oare doar o pură coincidenţă faptul că Lockheed Martin a anunţat recent dezvoltarea unui dispozitiv cu formă de tor care produce cantităţi nelimitate de energie folosind plasmă?


Tokamak – un dispozitiv de tip tor, având formă de gogoaşă

 

Un articol din octombrie 2014, din revista Technology Review, descrie faptul că anunţul făcut de Lockheed Martin, care „a dezvoltat în secret un design promiţător pentru un reactor compact de fuziune nucleară”, a stârnit mult scepticism în privința fezabilității proiectului.

Tom McGuire este conducătorul de proiect de la Lockheed, care urmăreşte să construiască reactorul la uzina Skunkworks a companiei, din Palmdale, California. În articol se spune că, după ce s-au făcut 200 de lansări cu plasmă, nicio informaţie nu a fost pusă la dispoziţia publicului. Totuși, McGuire spune despre plasmă: „Separe că face ceea ce trebuie să facă”. El a adăugat că împreună cu partenerii de cercetare de la Lockheed ar putea dezvolta un prototip complet în cinci ani şi o aplicaţie comercială în zece ani. Compania vorbeşte chiar despre modul în care reactoarele de fuziune ar putea într-o zi să propulseze vapoare şi avioane.

McGuire a mai afirmat: „Compania a venit cu un design compact, numit reactor de fuziune beta înaltă, bazat pe principiile aşa-numitei «detenții prin oglindă magnetică». Prin această abordare se încearcă să se reţină plasma formată din particule reflectate de la câmpuri magnetice de densitate mare la câmpuri de densitate joasă… Provocarea constă în izolarea plasmei de hidrogen în condiţii în care nucleii de hidrogen fuzionează toţi la niveluri la care descarcă o cantitate suficientă de energie”.

Revenind la tehnologia extratereștrilor cenuşii și la nava lor, Timothy Good afirma: „Se spunea că pentru propulsie este necesară plasma: într-adevăr, a fost descris ca un «vehicul magneto-hidrodinamic cu propulsie plasmatică»… Un tor supraconductor de plasmă fierbinte încercuieşte circumferinţa orizontală a interiorului şi exteriorului navei, generând un câmp puternic de propulsie care interacţionează cu câmpul magnetic terestru, propulsând nava”.

Nu este nevoie să fim genii ca să facem legătura între dezvăluirea făcută de Timothy Good referitoare la propulsia plasmatică extraterestră şi anunţul companiei Lockheed Martin referitor la apariţia iminentă a unei noi tehnologii – reactoarele de fuziune cu plasmă. Întrucât costul prevăzut pentru eforturile de cercetare doar pentru unul singur dintre aceste reactoare Tokamak este de 50 de miliarde de dolari, presupunem că aici nu mai poate fi vorba de scepticism. Probabil cartelul petrolului se va metamorfoza în cartelul Torului cu Plasmă al Tokamak.

Următoarea piesă din puzzle implică volumul original al clarvăzătorului Ingo Swann – Penetration: The Question of Extraterrestrial and Human Telepathy (Penetrarea: problema telepatiei extraterestre şi umane), în care Swann povesteşte despre implicarea sa în activitatea unei agenţii guvernamentale foarte secrete care i-a cerut să „vadă” de la distanţă partea întunecată (nevăzută) a Lunii. Swann a făcut ce i s-a cerut şi a văzut suprafeţe extinse cu clădiri, drumuri şi umanoizi care săpau. Swann a spus foarte clar că guvernul SUA este foarte intimidat de aceşti extratereştri. El l-a întrebat pe agentul guvernamental: „Ei vă au cumva la mână, nu-i aşa? Acesta este motivul pentru care vă reorientaţi către percepţiile psihice… Ei NU sunt prietenoşi, nu-i aşa?

Swann a descris, de asemenea, întâlnirea sa cu un extraterestru viu într-un supermarket din Los Angeles şi confirmă că o civilizaţie extraterestră a fost infiltrată pe Pământ în trupuri umanoide. Prietenii lui Swann l-au avertizat: „Știi, există foarte mulţi dintre EI (pe Pământ), şi mulţi sunt bio-androizi… şi au realizat că oamenii cu capacități psihice superioare de pe această planetă sunt singurii lor inamici”.

Din aceste mărturii ale clarvăzătorului Ingo Swann desprindem ideea că există facţiuni în guvernul „secret” al SUA care sunt şantajate într-un anumit mod. De-a lungul anilor s-a aflat că există proiecte guvernamentale secrete care se grăbesc să dezvolte sisteme de armament care să apere Pământul împotriva invaziei extratereştrilor. Întrebarea este: ce să credem din tot ceea ce aflăm?

Să ne întoarcem la ce se cunoaşte – geo-ingineria. Rapoarte credibile arată că guvernele de pe planetă sunt supuse geo-ingineriei de 60 de ani încoace. Deci, avem o tehnologie care se corelează cu datele când au început să crească numărul de apariţii a OZN-urilor pe cerul planetei. Să fie aceasta doar o altă coincidenţă?

Sclavie genetică şi genocid

În 1999, un alt clarvăzător, Courtney Brown, a scris în cartea sa Cosmic Explorers: Scientific Remote Viewing, Extraterrestrials and a Message for Mankind (Exploratori cosmici: clarvedere ştiinţifică, extratereştri şi un mesaj pentru omenire): „Există un război în spaţiu şi dincolo de el. Abia acum a ajuns acest război la frontierele spaţiului nostru. Miza nu este trezirea unei umanităţi prostite care doreşte să îşi ţină capul îngropat în nisip, ci viitorul copiilor de pe această planetă care să fie liber de frică, de întemniţare şi de o posibilă sclavie genetică, sau chiar de genocid. Intrăm într-un nou stadiu dintr-o lungă bătălie în care trebuie să luptăm pentru supravieţuirea speciei noastre. Trăim acum timpuri care cer curaj înainte de toate. Dacă norocul îi ajută pe cei îndrăzneți, așa trebuie să fie și destinul nostru.”

De ce menţionează Courtney Brown sclavia genetică şi chiar genocidul? Dovezile care arată că geo-ingineria implică împrăștierea de particule toxice (chemtrails), care conţin aluminiu (cunoscut ca şi cauză a demenţei şi bolii Alzheimer), bariu (otrăvitor), stronţiu (substanţă radioactivă) şi alte nano particule ne indică faptul că acest proces se petrece – un genocid din aer, eugenie sau chiar omicid. Ce fac aceste corporaţii cu fondurile din impozitele populaţiei? Salvează planeta sau o ucid – şi pe noi împreună cu ea?

O sursă importantă de cunoaştere despre geo-inginerie este site-ul lui Dane Wigington – GeoEngineeringWatch.org. Într-o postare din octombrie 2014, intitulată Ingineria climei, propunere periculoasă sau realitate mortală?, Dane Wigington spune: „Aproape de casă, nu neglijaţi uscăciunea care se agravează, decimând partea de vest a SUA. Este oare o altă coincidenţă că Monsanto (compania care este cel mai mare producător de seminţe modificate genetic) a introdus noul său porumb rezistent la secetă şi aluminiu în mijlocul acestui dezastru în desfăşurare? Piaţa de derivate climatice negociază stocuri care nu sunt altceva decât pariuri asupra locaţiilor unde urmează să apară catastrofe climatice, pe cine vor afecta aceste evenimente, ce culturi vor fi afectate etc. Ar putea fi vorba de o manipulare complexă a dezastrelor meteorologice realizată de corporații/industrie/armată pentru ca apoi să facă profituri masive din răul făcut? Toate informaţiile indică emergența unui nou tip de piaţă de investiţii: capitalismul dezastrelor.”

Cine sunt jucătorii care par a fi implicaţi? Raytheon Corporation este puternic implicată în patentele de modificare a vremii. Se crede că Raytheon realizează toate modelele de vreme pentru Asociaţia Naţională pentru Atmosferă şi Oceane (The National Oceanic and Atmospheric Association) şi pentru Serviciul Naţional de Meteorologie (National Weather Service).”

Un alt jucător în această ruletă a viitorului planetei noastre este corporaţia Lockheed Martin, care a investit bani grei în afacerea cu modificarea vremii şi pare să realizeze toate modelările climatice pentru Administraţia Federală a Aviaţiei (Federal Aviation Administration) americană. Oare este lupul paznic la oi? Prezic ei vremea cu adevărat, sau ne dau «agenda timpului probabil» (aşa cum îl fac ei)? Dacă așa se petrece, vor dori ei să dezvăluie aceasta?

Să revenim la Lockheed Martin. Dane nu vorbeşte niciodată despre extratereştri – el merge înainte după propria direcție. Dar Susan Ferguson, care susține că este o vizionară care a experimentat şase luni de observare a colonizării acestei planete din perspectiva familiei colonizatoare, Anunnaki, completează perspectiva. Pentru Susan Ferguson, nivelul ascuns al piramidei puterii este întotdeauna format de aceste entităţi din afara lumii noastre şi de tehnologiile lor avansate.

Războaiele climatice

Îl cităm iarăși pe curajosul Dane Wigington, din articolul său Rothschilds and the Geoengineering Empire (Familia Rothschild şi imperiul geo-ingineriei), din 13 noiembrie 2012: „De ce ar fi familia Rothschild atât de interesată de deţinerea celei mai mari şi mai recunoscute organizaţii de modelare a vremii? De ce ar dori E.L. Rothschild LLC să aibă pachetul majoritar de acțiuni la cel mai mare furnizor din lume de grafică şi servicii de date despre vreme pentru televiziune, web şi telefoane mobile? Deoarece când eşti implicat în programe de geo-inginerie pentru modificarea vremii trebuie, de asemenea, să controlezi «buletinul meteo» pentru a-ţi acoperi urmele.”

Gradul şi amplitudinea pulverizării globale de substanțe în aer pot fi cu greu înţelese. Rețeaua masivă de structuri care susțin SAG (stratospheric aerosol geoengineering – geo-ingineria stratosferei cu aerosoli) şi SRM (managementul radiației solare) este năucitoare. Și mai dificil de înţeles este cum de toate acestea se petrec la vedere şi aproape nimeni nu pare să realizeze conexiunile necesare.”

Compania Raytheon, care are contracte în domeniul apărării SUA, face toate modelările buletinelor meteo pentru Serviciul Naţional de Meteorologie şi Asociaţia Naţională pentru Atmosferă şi Oceane. Lockheed Martin face toate modelările pentru Administraţia Federală a Aviaţiei. De când aceşti contractori particulari ai apărării sunt cei care deţin patentele şi programele de modificări climatice, buletinele meteo sunt mai mult sau mai puţin «timpul probabil scris în agenda de lucru». Acum, de când Rothschild a achiziţionat cea mai importantă organizaţie privată care se ocupă de modelarea pe computer, «modelarea» controlului vremii pare completă. Acest control al buletinelor meteo şi al «graficii» generează o condiţionare vizuală constantă pentru populaţie, care va accepta mai uşor pulverizarea constantă în aerul atmosferic şi manipularea vremii ca fiind normale… Se pare că elitele globale au «acoperit toate punctele»”.

Lockheed Martin, cu trecutul său colorat legat de propulsia navelor, vine ca un colaborator la geo-inginerie prin contractul cu compania Atmospheric and Environmental Research (AER).

Terra-formarea unei planete în agonie

Să ne amintim de Donald Rumsfeld, fost ministru al Apărării SUA, care, într-un moment ridicol, pe 10 septembrie 2001, a spus Senatului şi publicului american că „Nu putem să dăm de urma a 2,3 mii de miliarde de dolari”. Un şoc. Dezvăluirile de pe internet susțin că armata americană nu poate să dea socoteală pentru 25% din cheltuieli! Registrele sunt „aranjate” sistematic, an după an. Probabil că acoperirea planetei Pământ cu chemtrails devine din ce în ce mai costisitoare. Distrug ei intenţionat Terra, şi dacă da, cine – sau mai bine zis „ce” – beneficiază din asta?

O postare a lui Dane Wigington menită să ne trezească:
Niciodată până acum nu s-a mai realizat corectarea ravagiului ecologic pe care l-a făcut omenirea. Această noţiune de Terra-formare [terraforming în engleză – n.n.] este nouă pentru noi, la amploarea reală. Asta este ceea ce facem – terra-formare. Adică încercăm să recreăm condiţiile ideale care susţin viaţa pe o planetă care se află acum în agonie. Nu am mai făcut aceasta înainte, cel puțin nu intenţionat. Testăm şi încercăm diferite metode. În mod sigur, dacă nu facem nimic, 89% din toate speciile planetei vor muri și există un mare risc ca umanitatea să nu supravieţuiască mai mult de două generaţii în viitor (sau chiar mai puțin). Oricum, nici gândul la două miliarde de cazuri de afectare permanentă a sănătăţii şi decese accidentale nu este prea ușor de digerat.

Legea „căluşului”

Dane Wigington afirmă în articolul Guvernul american implementează în mod ilegal legea „căluşului” [gag order în engleză – lege prin care presei îi este interzis să furnizeze informații despre anumite aspecte de interes public – n.n.] asupra angajaților Serviciului Naţional de Meteorologie şi a celor ai Asociaţiei Naţionale pentru Atmosferă şi Oceane din 21 octombrie 2015: „În ultimele săptămâni Washingtonul a pus «căluş» angajaţilor următoarelor agenţii: Serviciului Naţional de Meteorologie (NWS), Administraţiei Naţionale a Oceanelor şi Atmosferei (NOAA) și Departamentului de Comerţ al SUA. Această acţiune este un puternic steag roşu care ar trebui să tragă semnale de alarmă peste tot. Cu ceva timp în urmă am vorbit personal cu un cercetător de la NOAA care a spus că «ştim cu toţii că aceasta se petrece (ingineria climei) dar ne este teamă să vorbim, nu suntem protejați de Primul Amendament [al Constituției SUA, care oferă dreptul la liberă exprimare – n.n.]». Legea reducerii la tăcere este noua armă a NWS şi NOAA. Se pare că sunt mulţi de la NWS şi NOAA cărora le-a ajuns cât au minţit despre ceea ce se petrece cu adevărat pe cerurile noastre.

Washington Post a anunţat că cercetători şi oficiali importanţi de la NOAA au refuzat să se conformeze somaţiei primite prin emailuri de la Preşedintele Camerei Reprezentanților și de la comitetul parlamentar care supervizează NOAA. Se spune că NOAA a „obstrucţionat” şi chiar a atentat la formarea şi redirecţionarea rolului comitetului. Ce ascund cei de la NOAA şi de ce se simt împuterniciţi să facă aceasta?

60 de ani de geo-inginerie

Geo-ingineria are loc de 60 de ani! De câţi ani vedeţi chemtrails pe cer? Geo-ingineria ne este prezentată acum prin mass-media monopolurilor ca pe „noul” salvator al planetei noastre care se încălzeşte. Da, planeta se încălzeşte, însă mulţi cercetători vin acum şi spun că geo-ingineria amplifică încălzirea globală. De ce Terra-formează ei planeta noastră? Cu toţii avem nevoie să fim informaţi inteligent despre chemtrails şi efectele lor toxice așa încât să înţelegem multiplele implicații mortale ale geo-ingineriei.

Cartea Elenei Freeland Chemtrails, HAARP and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Chemtrails, HAARP şi tot spectrul de dominare a planetei Pământ) care este un excelent manual de utilizare, descrie câteva din consecinţele toxice ale metalelor pe care le respirăm:

Aluminiul – fiind o neurotoxină, aluminiul blochează impulsurile nervoase, încetineşte gândirea şi concentrarea, poate produce ameţeli, pierderi de memorie, coordonare defectuoasă, tremor involuntar, probleme de vorbit, pierderea echilibrului şi a energiei. Nano particulele de aluminiu transportate de aer trec prin traseul nervos olfactiv în creier, traversând bariera hematoencefalică şi membranele celulare, pentru a distruge mitocondriile. Poate provoca demenţă, Alzheimer, Parkinson şi boala Lou Ghering. 10-20 de megatone de aluminiu se pulverizează anual în atmosferă (potrivit geo-inginerului David Keeth). Împreună cu bariul, aluminiul este una din substanţele care produc încălzire globală.

Bariul – inhibă sistemul imunitar deoarece este rapid absorbit prin tractul gastrointestinal şi depus în muşchi, plămâni şi oase. Toxicitatea bariului poate da dificultăţi respiratorii, dureri de stomac şi de piept, creşterea tensiunii arteriale, aritmii, iritare gastrică, inflamaţia creierului, slăbiciune musculară şi afectarea ficatului, rinichilor, inimii şi spinei. Bariul este de 20 de ori mai rău decât cel mai rău pesticid organo-fosforic.

Boala Morgellons

Cercetări asupra acestei boli au fost realizate de curajosul om de ştiinţă Cliff Carnicom, care spune: „Boala Morgellons poate avea o bază şi o distribuţie mult mai largă decât ne-ar place să admitem sau să cunoaştem”. Elena Freeman explică: „Cu alte cuvinte, la victimele bolii Morgellons filamentele apar in extremis, dar adevărul este că toate populaţiile supuse chemtrails-urilor vor experimenta cel puţin o degradare progresivă a stării de sănătate, deoarece sistemul imunitar este subminat… iar «microorganismul» poate fi în sângele oricui”.

Carnicom a descoperit că „sângele din probele care erau testate suferea o transformare: structura celulară se schimba spre o formă mai fibroasă, iar structuri sferice ca cele din interiorul fibrelor apăreau în celulele sanguine afectate”. Elena Freeland: „Toate dovezile indicau patru forme majore şi una minoră de patogen Morgellons genetic alterat furnizate de aerosoli, alimente modificate genetic, sistemele de apă, vaccinări şi alte inoculări. Clifforn E. Carnicom admite că omenirea este în faţa unui eminent holocaust în ceea ce priveşte sănătatea”.

Există două secrete care cabala sinistră se teme că ar putea fi dezvăluite şi aflate astfel de public: 1. pulverizarea în aerul atmosferic de aerosoli cu particule toxice şi 2. prezenţa şi infiltrarea extratereştrilor tiranici în interiorul complexului industrial militar planetar. Ei ştiu că dacă pulverizarea de aerosoli trece de la a fi considerată o teorie a conspiraţiei la un fapt real, oamenii vor începe să realizeze că propriile lor guverne toarnă pe ei din cer particule toxice – aluminiu, bariu, stronţiu şi nano fibre care le afectează sistemul imunitar şi interferează cu memoria şi structurile de cunoaştere.

Probabil şi mai rău pentru oameni, dar în tandem cu geo-ingineria, este transferarea de tehnologie, care are loc din anii ’50, de la aceşti extratereştri malefici care au dat armatei o tehnologie inferioară cu care forţele militare omenești nu vor putea niciodată să îi învingă. Oare guvernele noastre şi ramuri ale armatelor sunt păcălite la fel de tare ca şi noi? S-a spus că raţiunea pentru secretomanie ține de secretele militare și corporatiste, de securitatea naţională şi de frica de procese – de un Armagedon legal. Dar putem întreba unde ne-au adus munţii de secrete – şi care au fost de fapt intenţiile reale.

Un cal troian

Cu mult timp în urmă, indienii americani au spus că un grup evoluat de extratereștri benefici, mult mai evoluați, ar veni la conducătorii noștri și ne-ar oferi ajutorul lor ca să progresăm, doar dacă vom renunţa la experimentele cu energie nucleară. Detonările pe care le-au provocat oamenii în cel de-Al Doilea Război Mondial au cauzat reverberaţii în întregul sistem solar şi dincolo de el, determinând efecte negative pe care nu le-am înţeles deoarece cunoaşterea noastră despre cosmos este foarte primitivă.

Dar nu! Conducătorilor noştri le-a fost teamă să renunţe la jucăriile lor nucleare, despre care considerau că erau singura apărare împotriva unor civilizaţii mult mai avansate faţă de a noastră. Apoi alte grupuri mai puţin binevoitoare de extratereştri s-au apropiat de liderii noştri mondiali cu promisiuni despre tehnologii, fără a cere eliminarea armelor nucleare. Tot ceea ce doreau în schimb erau câteva răpiri, astfel ca ei să ne poată studia ca specie într-un univers vast, plin de o varietate de specii. Dar tehnologia pe care ne-au dat-o era un cal troian de efecte toxice care răspândea otrăvurile lui peste tot pe planetă, încât am ajuns, acum, la un punct de turnură în care biosfera este aproape de colaps şi emisiile de metan sunt ameninţătoare. Iar în ceea ce priveşte răpirile, întrucât au continuat să stocheze probe din sângele nostru şi din glandele endocrine, a fost posibil ca extratereştrii malefici să creeze hibrizi care seamănă cu noi, şi care au putut fi infiltraţi în corporaţii, guverne şi comunităţi, iar celulele noastre sanguine au putut fi alterate şi degradate astfel modificându-ne ADN-ul pentru a ne face mai maleabili, servili şi bolnavi.

Puteţi înţelege acum de ce atât de multe fonduri şi energie au fost concentrate asupra menţinerii acestor două aspecte, chemtrails şi prezenţa extratereştrilor, departe de cunoştinţa publicului. Este geo-ingineria un asalt total asupra planetei pentru a face populaţia pasivă, într-un stadiu de frică generalizată în timp ce sistemul nostru imunitar şi abilitatea noastră de a rezista sunt distruse din ce în ce mai mult?

„Specia umană anulată…”

Într-un capitol intitulat Forţe speciale, Timothy Good citează un fost specialist în programare şi operare pe computer al Forţelor Aeriene Americane, William J. Pawelec: „Ceea ce mă îngrijorează este că atunci când aceste proiectele negre merg dincolo de negru, persoane cu interese ascunse care au preluat controlul asupra acestor proiecte şi/sau asupra finanţării lor, şi/sau asupra aspectelor care sunt cu adevărat înfricoşătoare, îşi scriu propriile cecuri cu sume nelimitate fără să dea socoteală nimănui… Atitudinea este aparent una de control – putere şi control… Sunt îngrijorat pentru libertatea ţării noastre (SUA) – şi a lumii… Dacă nu găsim modalităţi prin care să neutralizăm aceste forţe negative ne vom trezi că stilul nostru de viaţă, conceptele noastre de viaţă ca specie, vor fi anulate.

De ce ar vorbi Pawelec de noi ca specie şi de ce ar considera că conceptele noastre de viaţă ca specie vor fi anulate? Cu siguranţă acest mod de a vorbi poate sugera doar că alte tipuri de specii, nonumane, care au concepte foarte diferite de viaţă ameninţă rasa umană de pe planeta Pământ.

Încă nu este prea târziu!

Nu toate rasele extraterestre au asemenea intenţii malefice faţă de locuitorii Pământului. Este adevărat că această planetă este o colonie, una din cele nenumărate din universul cu miliarde de galaxii şi civilizaţii aflate la toate nivelurile posibile de dezvoltare. Dacă rasa umană se poate trezi acum şi realizează acest adevăr, acceptând ideea că nu suntem singurele fiinţe din univers şi că suntem parte dintr-o vastă creație ţesută cu grijă, dintr-o Conştiinţă Vie în care toate formele şi fiinţele sunt sacre, dacă ne putem ridica conştiinţa deasupra fricii şi confruntării care inevitabil conduce la războaie fără sfârşit – atunci nu este prea târziu. Extratereştrii mai evoluaţi vor interveni şi ne vor ajuta să eliminăm aceşti monştri tiranici care ne-au uzurpat libertatea, distrugând armonia cosmică, puritatea şi perfecţiunea echilibrului original al planetei noastre.

Nu este prea târziu. Viitorul nostru este numai în mâinile noastre. Întotdeauna a fost la latitudinea noastră să ieşim din starea de amorțeală, din ignoranţă, şi să avansăm plini de curaj spre niveluri mai înalte de conştiinţă, de iluminare spirituală. Doar atunci ne vom putea alătura Consiliului Intergalactic și celorlalte fiinţe superioare din galaxia noastră, ca şi participanţi egali. În caz contrar, vom întâmpina ororile unor războaie mondiale devastatoare care sunt pe punctul de a se dezlănţui, şi secole de dominaţie totalitară, o formă hidoasă de globalizare controlată tehnologic, o Nouă Ordine Mondială care promite să reducă şi să transforme populația Pământului în sclavii elitei malefice. O asemenea soartă chiar se petrece deseori pe planete care nu sunt gata să îşi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni, responsabilitatea binelui altora şi responsabilitatea pentru planeta în sine. Depinde de noi. Noi trebuie să decidem, fiecare în parte.

Conştiinţa Vie

Universul este o Conştiinţă Vie. Prin ridicarea propriului nostru nivel individual de conştiinţă şi prin osmoza psihică vom putea să răspândim Adevărul pe întreaga planetă, transmiţând înțelegerea că noi suntem una cu substanţa undelor Conştiinţei Vii. Suntem faţă în faţă cu cel mai important moment al vieţii noastre şi cea mai mare provocare din toată istoria omenirii. Nu este vorba de rasă sau religie – ci de eliberarea întregii planete, a oamenilor ei, oceanelor, pământului şi aerului pe care îl respirăm.

Acum este timpul să ne facem curaj şi să ne explorăm universul lăuntric pentru a ne conecta la Conştiinţa Vie, care suntem şi am fost întotdeauna. Ca fiinţe iluminate vom găsi atunci spontan exact ceea ce ne este necesar în fiecare moment.

Eu am găsit o credinţă de nezdruncinat în Conştiinţa Vie din mine – şi de aceea am o încredere nelimitată în omenire, în Dumnezeu din fiecare dintre noi. Continuăm să lucrăm în interiorul conştiinţei noastre şi să ne pregătim pentru bătălia vieţilor noastre, o bătălie care nu va avea loc cu arme spaţiale, ci va fi o adevărată luptă în conştiinţă. Este timpul să ne trezim, să ne amintim cine suntem şi să ne întoarcem Acasă. Planeta Pământ se poate vindeca pe sine însăși. Sunt sigur că vom ieşi purificaţi, că păsările vor cânta din nou în Lumina Adevărului şi că va urma o epocă de aur pentru copiii noştri.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9272
  2. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9354

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...