Chemtrails – o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora

by “In ultima sută de ani, planeta noastră a trebuit să îndure multe experienţe stranii, aşa-zis „ştiinţifice”, care i-au afectat în bună măsură echilibrul. Tehnologia implicată în numeroase proiecte secrete a necesitat multe „probe” realizate în atmosfera terestră, pe sol sau în interiorul scoarţei planetei. Multe dintre aceste experimente au […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In ultima sută de ani, planeta noastră a trebuit să îndure multe experienţe stranii, aşa-zis „ştiinţifice”, care i-au afectat în bună măsură echilibrul. Tehnologia implicată în numeroase proiecte secrete a necesitat multe „probe” realizate în atmosfera terestră, pe sol sau în interiorul scoarţei planetei.

Multe dintre aceste experimente au fost abominabile; de pildă, detonarea bombelor atomice şi a celor termonucleare. Totuşi, parcă niciunul dintre aceste proiecte satanice nu au afectat mai mult şi pe o perioadă mai îndelungată de timp bunăstarea planetei şi a locuitorilor ei decât proiectul secret de otrăvire a atmosferei Pământului – şi, implicit, a omenirii –, numit DARPA.


Una dintre ramurile acestui proiect, care implică ştiinţa geoingineriei, este cunoscută sub numele de „chemtrails” sau cu alte cuvinte „studiul aerosolilor răspândiţi în atmosferă”. În realitate, aceşti „aerosoli” sunt adevărate „dâre ale morţii” împrăştiate pe cer, care sufocă planeta şi populaţia acesteia.

Este important să precizăm că aceste „chemtrails” nu sunt dârele sau urmele de vapori de apă lăsate în urmă de motoarele avioanelor în timpul zborului. Dârele de vapori de apă sunt singulare şi au o natură diferită de manifestare, care este pur naturală. Iată însă mai jos câteva fotografii ale unor dâre de „chemtrails”, împrăştiate pe cer de avioane special echipate pentru acest tip de „misiuni” cu produse chimice extrem de nocive.


Uluitor este că guvernele ţărilor occidentale (mai ales guvernul american) susţine cu putere ca astfel de dâre ucigătoare nu reprezintă altceva decât dârele de vapori de apă lăsate în urmă de avioanele aflate în zbor.

Din fericire, există site-uri care ne pot informa în detaliu despre natura „chemtrail”-urilor şi despre pericolele foarte mari pentru planetă şi viaţa de la suprafaţa ei, pe care ele le prezintă. Una dintre cele mai documentate surse în această privinţă o puteţi găsi aici: http://www.geoengineeringwatch.org

Pentru a disipa eventualele dubii pe care le pot avea unii cititori, oferim mai jos o colecție de câteva fotografii sugestive ale unor astfel de „dâre ale morţii”, care sunt împrăştiate pe cer aproape fără încetare de mai bine de 15 ani, pretutindeni în lume.

Totuşi, ce sunt cu adevărat aceste „chemtrails”? Ce anume se împrăştie în atmosferă, deasupra noastră?
Cuvântul „chemtrail” este format din două cuvinte: „chemical” – care înseamnă chimic şi „trail” – care (aici) înseamnă dâră. Termenul nu se referă însă la alte forme de pulverizare în atmosferă, cum ar fi pulverizarea agricolă, inseminarea norilor, „scrisul” pe cer (la spectacolele de acrobaţie aeriană) sau dârele rezultate din luptele aeriene. El se referă în mod specific la acele dâre aeriene provocate de răspândirea în atmosferă, la altitudini mari, a unor substanţe chimice care nu se întâlnesc în dârele de vapori de apă obişnuite.

De obicei „chemtrail”-urile iau naştere prin ejectarea deliberată în atmosferă, de către avioanele ce au această misiune ingrată, a unor agenţi chimici sau biologici foarte periculoşi. Scopul unor astfel de acţiuni nu este dezvăluit populaţiei umane, fiind cunoscut doar de anumite oficialităţi din guvernele ţărilor sau din alte organizaţii secrete guvernamentale.

Dacă dârele lăsate pe cer ar fi normale şi ar reprezenta vapori de apă rezultaţi din acţiunea motoarelor avioanelor, ele ar trebui să fie generate de acestea. În fotografia de mai sus se observă însă cu claritate că avionul respectiv este dotat în mod special cu nişte fuzete prin care dârele de substanţe chimice sunt eliberate în atmosferă.

Fenomenul „dârelor morţii” persistă pe cer timp de ore în şir. „Grilajul” de dâre pe care ele îl formează și care adeseori se aseamănă cu barele de la o celulă de închisoare pentru masele de oameni de la suprafaţa pământului, se răspândeşte gradat şi se rarefiază, sfârşind prin a forma nori de dimensiuni mari pe cer. Atunci când sunt privite în lumina soarelui, aceste dâre reflectă un spectru colorat şi formează „mănunchiuri neobişnuit de concentrate” pe cer.

Chemtrail2

Astfel, echilibrul forţelor în natură – la nivelul planetei noastre – a fost serios perturbat. Poate că a venit timpul pentru populaţia Pământului, ori a majorităţii ei, să acţioneze pentru a împiedica cât încă nu este prea târziu metamorfoza ireversibilă a atmosferei terestre.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/chemtrails-o-catastrofa-la-nivel-planetar-creata-prin-manipularea-maselor-si-datorita-ignorantei-acestora-a185
  2. http://www.geoengineeringwatch.org
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Experții UNESCO cer un moratoriu asupra editării ADN-ului uman și a eredității
Incidente violente la Berkeley: Susținătorii lui Trump agresați de antifasciști de stânga îmbrăcați în negru
Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ
Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Propaganda Due (P2) - loja francmasonică, care conduce Italia din umbră
Ministrul sârb al Apărării critică presiunile SUA asupra Serbiei
Ințelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Comitetul celor 300 - nucleul Iluminatilor care se afla deasupra tuturor si vor sa controleze totul instaurand Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial
Iluminații: Frăția Șarpelui, Familiile Regale, Nobilimea Neagră, Masoneria și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro