Chemtrails – o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In ultima sută de ani, planeta noastră a trebuit să îndure multe experienţe stranii, aşa-zis „ştiinţifice”, care i-au afectat în bună măsură echilibrul. Tehnologia implicată în numeroase proiecte secrete a necesitat multe „probe” realizate în atmosfera terestră, pe sol sau în interiorul scoarţei planetei.

Multe dintre aceste experimente au fost abominabile; de pildă, detonarea bombelor atomice şi a celor termonucleare. Totuşi, parcă niciunul dintre aceste proiecte satanice nu au afectat mai mult şi pe o perioadă mai îndelungată de timp bunăstarea planetei şi a locuitorilor ei decât proiectul secret de otrăvire a atmosferei Pământului – şi, implicit, a omenirii –, numit DARPA.


Una dintre ramurile acestui proiect, care implică ştiinţa geoingineriei, este cunoscută sub numele de „chemtrails” sau cu alte cuvinte „studiul aerosolilor răspândiţi în atmosferă”. În realitate, aceşti „aerosoli” sunt adevărate „dâre ale morţii” împrăştiate pe cer, care sufocă planeta şi populaţia acesteia.

Este important să precizăm că aceste „chemtrails” nu sunt dârele sau urmele de vapori de apă lăsate în urmă de motoarele avioanelor în timpul zborului. Dârele de vapori de apă sunt singulare şi au o natură diferită de manifestare, care este pur naturală. Iată însă mai jos câteva fotografii ale unor dâre de „chemtrails”, împrăştiate pe cer de avioane special echipate pentru acest tip de „misiuni” cu produse chimice extrem de nocive.


Uluitor este că guvernele ţărilor occidentale (mai ales guvernul american) susţine cu putere ca astfel de dâre ucigătoare nu reprezintă altceva decât dârele de vapori de apă lăsate în urmă de avioanele aflate în zbor.

Din fericire, există site-uri care ne pot informa în detaliu despre natura „chemtrail”-urilor şi despre pericolele foarte mari pentru planetă şi viaţa de la suprafaţa ei, pe care ele le prezintă. Una dintre cele mai documentate surse în această privinţă o puteţi găsi aici: http://www.geoengineeringwatch.org

Pentru a disipa eventualele dubii pe care le pot avea unii cititori, oferim mai jos o colecție de câteva fotografii sugestive ale unor astfel de „dâre ale morţii”, care sunt împrăştiate pe cer aproape fără încetare de mai bine de 15 ani, pretutindeni în lume.

Totuşi, ce sunt cu adevărat aceste „chemtrails”? Ce anume se împrăştie în atmosferă, deasupra noastră?
Cuvântul „chemtrail” este format din două cuvinte: „chemical” – care înseamnă chimic şi „trail” – care (aici) înseamnă dâră. Termenul nu se referă însă la alte forme de pulverizare în atmosferă, cum ar fi pulverizarea agricolă, inseminarea norilor, „scrisul” pe cer (la spectacolele de acrobaţie aeriană) sau dârele rezultate din luptele aeriene. El se referă în mod specific la acele dâre aeriene provocate de răspândirea în atmosferă, la altitudini mari, a unor substanţe chimice care nu se întâlnesc în dârele de vapori de apă obişnuite.

De obicei „chemtrail”-urile iau naştere prin ejectarea deliberată în atmosferă, de către avioanele ce au această misiune ingrată, a unor agenţi chimici sau biologici foarte periculoşi. Scopul unor astfel de acţiuni nu este dezvăluit populaţiei umane, fiind cunoscut doar de anumite oficialităţi din guvernele ţărilor sau din alte organizaţii secrete guvernamentale.

Dacă dârele lăsate pe cer ar fi normale şi ar reprezenta vapori de apă rezultaţi din acţiunea motoarelor avioanelor, ele ar trebui să fie generate de acestea. În fotografia de mai sus se observă însă cu claritate că avionul respectiv este dotat în mod special cu nişte fuzete prin care dârele de substanţe chimice sunt eliberate în atmosferă.

Fenomenul „dârelor morţii” persistă pe cer timp de ore în şir. „Grilajul” de dâre pe care ele îl formează și care adeseori se aseamănă cu barele de la o celulă de închisoare pentru masele de oameni de la suprafaţa pământului, se răspândeşte gradat şi se rarefiază, sfârşind prin a forma nori de dimensiuni mari pe cer. Atunci când sunt privite în lumina soarelui, aceste dâre reflectă un spectru colorat şi formează „mănunchiuri neobişnuit de concentrate” pe cer.

Chemtrail2

Astfel, echilibrul forţelor în natură – la nivelul planetei noastre – a fost serios perturbat. Poate că a venit timpul pentru populaţia Pământului, ori a majorităţii ei, să acţioneze pentru a împiedica cât încă nu este prea târziu metamorfoza ireversibilă a atmosferei terestre.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/chemtrails-o-catastrofa-la-nivel-planetar-creata-prin-manipularea-maselor-si-datorita-ignorantei-acestora-a185
  2. http://www.geoengineeringwatch.org
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...