Chemtrails, un război silențios și eficient

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“CHEMTRAILS, UN RĂZBOI SILENȚIOS ȘI EFICIENT

Chemtrails sunt, după unii oficiali sunt urme albe formate ca urmare a fenomenului de condensare. Alte voci le consideră cu totul altceva, sunt urme de produse chimice.


La o privire atentă, vom observa că ele dispar foarte lent, iar altitudinea la care apar nu pare a avea de-a face cu fenomenul de condensare.

Fenomenul a intrat în vizorul opiniei publice în anul 1996, când pe cer s-au observat astfel de urme care dispăreau foarte greu.
Foarte multe persoane au întrebat oficialitățile care este cauza producerii acestor urme. Răspunsurile au fost evazive sau au întârziat să apară.


Toată această situație a dus la fel de fel de speculații privind conspirații sau teste care sunt realizate în secret. S-au lansat ipoteze privind controlul populației, producerea unor fenomene meteorologice, arme biologice sau interese oculte.

Se cunoaște faptul că un obiectiv important al armatei americane este controlul climei. O țară poate ușor fi sabotată la nivel social sau agricol. Câțiva ani de secetă sau inundații și țara poate ajunge în pragul colapsului. Este un război tăcut, fără martori și victime din partea agresorului și eficient.

Alte ipoteze cu privire la apariția acestor urme pe cer se referă la posibilitatea de a controla și manipula mental populația dintr-o zonă. Mai mult, sistemul imunitar fiind slăbit, probabilitatea de a se produce o epidemie este foarte mare.

Există teoria că avioane NATO și civile dispun de dispozitive care amestecă produse chimice cu kerosen, după care sunt eliminate în timpul zborului.

În alte cazuri, kerosenul este amestecat cu metale grele sau cu materie organică, viruși sau bacterii. Există fotografii care prezintă apariția unor sfere de lumină în apropierea acestor urme. Este un fenomen la fel de misterios, căruia nu i s-au adus explicații.

Urmele sunt vizibile pe cer și câteva ore de la trecerea avionului. Dacă acestea ar fi fost formate din cauza fenomenului de condensare ar fi trebuit să dispară după câteva minute de la trecerea avionului.

Chemtrails apar la o altitudine de 4000 de metri, în condițiile în care un avion zboară la o altitudine mai mare. Avioanele zboară mai lent, sunt silențioase, în unele cazuri nu respectă culoarele aeriene civile.

Specialiștii le consideră zboruri atipice. Aceste urme apar sub formă de linii paralele sau sub formă de cruce. De la fenomenul clasic de chemtrails, în ultimii ani, a fost observat un alt fenomen numit chembow, sau curcubeu.

 

Un cercetător american a luat probe din aerul de la sol, după producerea urmelor gen curcubeu. Analizele au prezentat existența unei cantități mari de aluminiu și bariu, titan și fibre polimere. Cantități de aluminiu și bariu au fost descoperite și în culturile agricole din zonele unde se produc aceste urme.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/chemtrails-un-razboi-silentios-si-eficient
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comandant al grupării teroriste Al-Nusra din Siria: "Americanii sunt de partea noastră!"
Catastrofa Misiunii Apollo 1: Realitatea unei conspiraţii care a condus la sacrificarea astronauţilor echipajului
Un fost angajat al NSA a sustras 50 de terabiți de materiale digitale clasificate și informații secrete
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă
Covid-19: Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro
Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Julian Assange, fondator Wikileaks, despre CIA: "Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi să îl păstrezi în acelaşi loc"
Fost judecător al Curții Supreme de Justiție din Marea Britanie, despre isteria coronavirusului Covid-19: „Așa arată un stat polițienesc”
Pacienții non-COVID, victimele luptei împotriva COVID-19: Câți oameni au murit în lipsă de tratament?
Planul Kalergi - "Idealismul Practic": "Omul viitorului va fi o corcitură". Genocidul popoarelor europene în vederea creării Pan-Europa
Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: "Turcia nu a transmis niciun avertisment"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Rusii sustin ca au intrat in contact cu extraterestrii inaintea americanilor ! Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a cerut americanilor sa faca publice tratatele de colaborare cu extraterestri !

Firme europene permit ISIS accesul la Internet

Generatorul Searl – Energie gratuită la infinit

Black Helicopter Phenomenon: Misterul elicopterelor negre

Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: “Turcia nu a transmis niciun avertisment”

Închide