Chemtrails-urile şi necesitatea detoxifierii fiinţei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Forţele satanice care urmăresc să controleze această planetă doresc să ucidă 90% din populaţia globului şi pe restul să o controleze în sfera conştiinţei, dar este esenţial să nu ne lăsăm păcăliţi şi să nu le permitem să-şi pună în practică această tactică.

Chemtrails-urile conţin un amestec nociv de paraziţi, patogeni, metale toxice inclusiv bariu şi aluminiu şi, cel mai grav dintre toate, particule nano-inginerizate hi-tech. Aceste particule sunt proiectate în laborator astfel încât să se grupeze în interiorul organismului uman sub forma unor nanomaşinării cu microcipuri în interiorul lor, care vor funcţiona ca microantene. Dacă nu sunt eliminate şi nu este împiedicată fixarea lor în interiorul organismului, fiinţa umană se expune riscului de a fi controlabilă prin diverse semnale electromagnetice transmise din exterior.


Fiecare fiinţă umană de pe pământ, la ora actuală are nevoie să înceapă un proces de curăţare şi detoxifiere a organismului de astfel de particule. Cine este indiferent faţă de un astfel de proces de detoxifiere probabil că nu îi pasă dacă trăieşte într-o societate „psihocivilizatăˮ, în care este supus controlului conştiinţei, prin control electronic.

Aceste informaţii provin de la o persoană din interior cu numele de cod „dr. Ian Revsonˮ, care lucrează cu un contractor din domeniul militar, ca farmacolog în domeniul bioinformaticii, şi care publică pe curezone.org, sub numele „Sunverˮ.


El scrie o carte în format electronic despre imensa ameninţare reprezentată de chemtrails şi este necesar ca aceste informaţii să se răspândească înainte de a termina de scris cartea, pentru a ajuta la protejarea vieţii sale.

Iată un extras din articolele lui: „Chemtrails sunt o componentă a unui sistem integrat de arme atmosferice, cu diferite obiective, inclusiv modificarea climei, control populaţional, supraveghere avansată, armament biologic şi inteligenţă artificială. În America de Nord şi Europa, programul rulează sub controlul Pentagonului şi al NATO, în mod evident cu ajutorul nostru şi al furnizorilor de servicii militare europene.

1). Chemtrails sunt în prezent operative pentru modificarea climei (Inducerea dezastrelor – Disaster Induction).
2). Chemtrails conţin produse organice de nanoinginerie. Acestea sunt paraziţi armaţi. Saturarea populaţiei este de 99%, aceasta înseamnă că suntem toţi infectaţi. Infecţia include anomalii intracelulare ale macrofagelor umane şi ale hematiilor (celulele roşii sanguine), aparent o infecţie fungică a ţesuturilor moi şi o sinteză «repetată» de noi cristale proteice străine.ˮ

Deoarece el nu este patolog, doreşte ajutor din partea unor patologi şi microbiologi care să îl ajute la asamblarea puzzle-ului. Poate fi contactat la adresa ian.revson@gmail.com.

Dr. Ian Revson spune că: „Pe măsură ce sunt adunate dovezi şi detalii concrete, în mod specific asupra produselor organice, ar putea fi posibil să furnizăm informaţii reţelelor de angajaţi din branşă, încurajând non-participarea, deoarece derularea acestor programe depinde foarte mult de cooperarea şi ignoranţa angajaţilor inconştienţi asupra imaginii de ansamblu.ˮ”

Sursa: https://yogaesoteric.net/cum-se-microcipeaza-in-secret-populatia-si-modalitati-de-detectare/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ungaria: George Soros, atac frontal asupra țării
În 1973, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
Hackerii Anonymous au declansat "Operatiunea ISIS": peste 20.000 de conturi Twitter ale teroristilor au fost sparte
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
Biserica Norvegiei spune "Da" căsătoriilor religioase între persoane de același sex
Hackerii au spart e-mailul lui George Soros și au făcut descoperiri uimitoare: "Sunt gata să-l chem pe șeful Trezoreriei din America!"
Vaccinul anti-Covid și reacțiile adverse
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...