Chimioterapia răspândește cancerul în organism

Distribuie!

Noua cercetare efectuată la Colegiul de Medicina Albert Einstein de la Universitatea Yeshiva a descoperit că chimioterapia răspândește cancerul în întreg organismul, provocând o creștere bruscă a celulelor canceroase care circulă în organism (inclusiv plămânii).

Condusă de dr. George Karagiannis, cercetarea s-a axat pe tratamentul chimioterapeutic al cancerului de sân, dar studiile ulterioare planifică să vadă cum chimioterapia ar putea răspândi și cancerul altor țesuturi. Cercetarea a fost publicată în Science Translational Medicine și este intitulată Chimioterapia ca neoadjuvant induce metastaza cancerului mamar printr-un mecanism mediat de TMEM – http://stm.sciencemag.org/content/9/397/eaan0026

Un rezumat al rapoartelor de studiu pe care autorii l-au descoperit, este că mai multe tipuri de chimioterapie poate crește cantitățile de complexe TMEM și celulele tumorale circulante din sânge. Se concluzionează că „chimioterapia, în ciuda scăderii dimensiunii tumorii, crește riscul diseminării metastazice„.


Chimioterapia răspândește cancerul, generând o afacere perpetuă pentru profitul industriei cancerului 

 Cu alte cuvinte, chiar dacă chimioterapia „diminuează tumorile”, aceasta răspândește cancerul în tot corpul, funcționând ca un fel de activare pentru cancerul viitor (care tocmai se întâmplă să genereze o afacere pentru industria cancerului, bineînțeles). Această cercetare confirmă în continuare exact ceea ce am raportat de ani de zile … și anume că chimioterapia provoacă cancer, pe lângă suferințele pacienților (căderea părului, stări de greață și vomă și rău general, etc.). Acest lucru demonstrează încă o dată că industria cancerului pare mult mai interesată de veniturile ei decât de stoparea cancerului –https://www.naturalnews.com/036725_chemotherapy_cancer_tumors_backfires.html


Nu e de mirare că oncologii folosesc astfel de tactici de tip ,,sperietoare” pentru a încerca să terorizeze femeile în tratamente pentru cancer de sân cu chimioterapie … știu că recrutează un pacient care va produce venituri repetate pe viață, iar ei nu-și vor pierde slujbele!

Industria cancerului este coruptă, condusă de criminali ai medicinei moderne, cum ar fi Dr. Farid Fata, care în prezent servește închisorile pentru diagnosticarea falsă a persoanelor cu cancer, pentru a putea profita de tratamentele de chimioterapie de care nu ar avea nevoie. Colegul său, dr. David Gorski de la Centrul de Cancer Karmanos din Detroit, nu este încă în închisoare, dar a fost raportat la FBI pentru investigație. El rămâne unul dintre cei mai bolnavi și cei mai agresivi sociopați ai femeilor din istoria chirurgiei cancerului, câștigându-și porecla „Gorski Spintecătorul de Sâni”.

El a fost, de asemenea, acuzat de promovarea unor intervenții medicale provocate de cancer, posibil ca mijloc de a-și continua propriile interese de profit în detrimentul sănătății femeilor nevinovate. Dr. David Gorski a fost, de asemenea, legat de „scepticii” lui James Randi, care a fost prins pe o casetă că solicita acte sexuale de la un bărbat tânăr.

  Notă blogger : Articolele publicate pe blog la categoria Despre cancer evidențiază că în prezent chimioterapia și radioterapia fac mai mult rău bolnavilor și în niciun caz nu-i vindecă. Totul este o mare minciună din care ies bani…mulți bani, cca. 250 de miliarde de dolari anual, bani făcuți pe suferința oamenilor de către corporațiile farmaceutice și clinicile oncologice. Tot acolo am publicat și numeroase alternative, naturale, netoxice de vindecare a cancerului și foarte ieftine, față de costurile tratamentelor clasice din spitale și clinici. Cei interesați puteți citi toate acele articole și cu o abordare spirituală și deschisă puteți avea succes în tratarea bolii secolului, cum a fost denumită de acești criminali autorizați.

   Multă sănătate !”[1]

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2018/12/bomba-medicala-chimioterapia.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...