China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel

by “China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie Cui i-ați dat like pe Facebook? Cu cine ați fost nepoliticos și de ce ați fost nervos cu vânzătorul de la magazin? Într-o lume distopică, cunoscută de fanii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie

Cui i-ați dat like pe Facebook? Cu cine ați fost nepoliticos și de ce ați fost nervos cu vânzătorul de la magazin? Într-o lume distopică, cunoscută de fanii unui serial de succes, toate aceste acțiuni vă vor afecta direct viața, informează Ştirile TVR.


Astfel, universul personal va fi monitorizat, iar asta va conta dacă vreți să luați un credit sau vreți să conduceți o agenție guvernamentală. Și, poate cel mai important, va afecta și viața copiilor. Pe cale de consecință, nu există scăpare, iar drumul e unul singur: stabilit de autorități prin intermediul unei baze de date. Nu sunt povești SF, se va întâmpla, din 2020, în China!

Sistemul de credite sociale, aprobat în China, va produce cea mai profundă revoluție socială. Practic, statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi, iar în funcție de rezultate, fiecare individ va fi încadrat într-o anumită categorie.


Vor fi.notate comportamentul, virtual si nu numai, preferintele persoanele si relatiile interumane. Exact ca in filmele SF. Big Brother devine, astfel, politică de stat. Pentru binele fiecăruia, autoritățile vor urmări fiecare mișcare: de la cât timp stă un chinez pe Facebook, cu cine vorbește, cât timp se joacă sau chiar cât de amabil este cu prietenii virtuali.

Nu știm, deocamdată, ce punctaj trebuie să obțină cetățeanul model, însă avem o idee despre ce pot păți cei leneși și fără inițiativă. În primul rând, acești cetățeni de mâna a doua nu vor putea să ocupe funcții publice, sau chiar nu vor avea acces în sistemul asigurărilor sociale. Iar lista penalităților nu se va opri aici.

Cei cu un punctaj mic nu vor putea să se cazeze în hoteluri cu mai multe stele, iar copiii acestor oameni vor avea și ei de suferit. Dacă tata sau mama nu se încadrează în plafonul minim de credite, copiii nu vor avea acces la cele mai bune școli. Sistemul este, deocamdată, opțional, dar din 2020 devine obligatoriu.

Analiștii consideră acest moment ca un început de program mondial care va fi importat și de statele democrate, care sunt deja avansate în monitorizarea cetățeanului prin rețelele de socializare și construirea de baze de date personale.”[1]

Ce se doreste a se implementa in China, se intampla deja, acum, in SUA si UE. SUA si UE sunt Noile Uniuni Sovietice, fiind conduse de catre neomarxisti/progresisti/socialisti, adica cei care au implementat cenzura corectitudinii politice.

In Germania, Suedia, Franta, oamenii risca sa ajunga la inchisoare daca afirma public ca nu sunt de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, daca nu sunt de acord cu aducerea de imigranti. Aceasta este Globalizarea (Noul Comunism Global), adica Noua Ordine Mondiala.

China este un experiment al Iluminatilor, Iluminatii au instaurat comunismul in China. Comunismul din China este un altfel de experiment, diferit de marxism-leninism, in sensul ca, in China exista si comunism, si capitalism.

Video

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți
Uniunea Europeană a reaprobat utilizarea erbicidului pe bază de glifosat produs de Monsanto. Evaluatorii au înlăturat avertismentele privind pericolele pe care le implică
Mai mult de 100 de milioane de americani au fost vaccinaţi cu un virus potenţial cancerigen
David Wilcock: Cultul cargourilor şi Programul Spaţial Secret
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
YouTube nu a găsit nicio dovadă a interferenței Rusiei în referendumul privind Brexit
Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora
Prințul Philip al Marii Britanii: "Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană"
Istoria secreta a lui Kaspar Hauser ("Copilul Europei") - persecutarea si uciderea lui de catre Iluminati ! Un descendent "dragon" care trebuia sa aduca pacea eterna in Europa !
Ce au găsit hackerii în debaraua Fundației pentru o Societate Deschisă a lui George Soros? Cum se influența dezbaterea electorală prin selecția proiectelor finanțate
Legea Comisiilor Militare (SUA) - dreptul fundamental la libertate individuală este azi de domeniul istoriei
Corectitudinea Politică a marxiștilor: Astăzi, în Europa, este interzis să spui Adevărul!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro