China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie

Cui i-ați dat like pe Facebook? Cu cine ați fost nepoliticos și de ce ați fost nervos cu vânzătorul de la magazin? Într-o lume distopică, cunoscută de fanii unui serial de succes, toate aceste acțiuni vă vor afecta direct viața, informează Ştirile TVR.


Astfel, universul personal va fi monitorizat, iar asta va conta dacă vreți să luați un credit sau vreți să conduceți o agenție guvernamentală. Și, poate cel mai important, va afecta și viața copiilor. Pe cale de consecință, nu există scăpare, iar drumul e unul singur: stabilit de autorități prin intermediul unei baze de date. Nu sunt povești SF, se va întâmpla, din 2020, în China!

Sistemul de credite sociale, aprobat în China, va produce cea mai profundă revoluție socială. Practic, statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi, iar în funcție de rezultate, fiecare individ va fi încadrat într-o anumită categorie.


Vor fi.notate comportamentul, virtual si nu numai, preferintele persoanele si relatiile interumane. Exact ca in filmele SF. Big Brother devine, astfel, politică de stat. Pentru binele fiecăruia, autoritățile vor urmări fiecare mișcare: de la cât timp stă un chinez pe Facebook, cu cine vorbește, cât timp se joacă sau chiar cât de amabil este cu prietenii virtuali.

Nu știm, deocamdată, ce punctaj trebuie să obțină cetățeanul model, însă avem o idee despre ce pot păți cei leneși și fără inițiativă. În primul rând, acești cetățeni de mâna a doua nu vor putea să ocupe funcții publice, sau chiar nu vor avea acces în sistemul asigurărilor sociale. Iar lista penalităților nu se va opri aici.

Cei cu un punctaj mic nu vor putea să se cazeze în hoteluri cu mai multe stele, iar copiii acestor oameni vor avea și ei de suferit. Dacă tata sau mama nu se încadrează în plafonul minim de credite, copiii nu vor avea acces la cele mai bune școli. Sistemul este, deocamdată, opțional, dar din 2020 devine obligatoriu.

Analiștii consideră acest moment ca un început de program mondial care va fi importat și de statele democrate, care sunt deja avansate în monitorizarea cetățeanului prin rețelele de socializare și construirea de baze de date personale.”[1]

Ce se doreste a se implementa in China, se intampla deja, acum, in SUA si UE. SUA si UE sunt Noile Uniuni Sovietice, fiind conduse de catre neomarxisti/progresisti/socialisti, adica cei care au implementat cenzura corectitudinii politice.

In Germania, Suedia, Franta, oamenii risca sa ajunga la inchisoare daca afirma public ca nu sunt de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, daca nu sunt de acord cu aducerea de imigranti. Aceasta este Globalizarea (Noul Comunism Global), adica Noua Ordine Mondiala.

China este un experiment al Iluminatilor, Iluminatii au instaurat comunismul in China. Comunismul din China este un altfel de experiment, diferit de marxism-leninism, in sensul ca, in China exista si comunism, si capitalism.

Video

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Nu vrem să devenim o colonie americană!" Proteste în Chile și Peru împotriva Parteneriatului transpacific
“Noua ordine mondială” este, de fapt, comunism la scară globală - chiar dacă poartă o mască de umanoid
Românii care vor să fie „Suveran Fiinţă Vie Născut Viu“. Cer acte de identitate fără Cod Numeric Personal
Coreea de Nord despre bomba cu hidrogen: "am vazut ce s-a intamplat cu Saddam Hussein si Gaddafi!"
Baza Dulce, baza militară în care extratereștri au ucis 60 de soldați americani
Un grup de hackeri susține că NSA a spionat comunicarea bancară internațională infiltrându-se în SWIFT; compania neagă
Profesorii sunt pedepsiți dacă refuză să se supună trendului transgender. Profesor suspendat pentru că i-a spus unei fete că este... fată
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
Încălzirea globală sau cea mai mare escrocherie din istorie. Știința este contrafăcută și orchestrată deliberat să demonizeze dioxidul de carbon (CO2) în favoarea unei agende politice. Plantele au nevoie de mai mult dioxid de carbon (CO2) în atmosferă, nu de mai puțin
Ultimele caracteristici ale dispozitivelor? Ele vă pot spiona aproape în permanență fiecare mişcare!
Bombele nucleare PIERDUTE de americani pe plajele Spaniei. Zona este şi acum contaminată
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...