• Fără categorie

China: Scandal din cauza unui vaccin ilegal! Sute de persoane implicate, un copil a murit!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Locuitorii Chinei sunt contrariati, alarmati si furiosi dupa ce a iesit la iveala faptul ca foarte multi copii au fost injectati cu un vaccin ilegal, in mai multe provincii.

O intreaga retea a fost implicata in acest fenomen – ar fi vorba despre sute de persoane, conform BBC. Sunt afectate 24 de provincii si nenumarate orase, arata presa locala.


Luni, vestea ca un baiat a murit, dupa ce fusese vaccinat, a starnit furie. Desi oficialii au anuntat ca, cel mai probabil, decesul nu are legatura cu scandalul vaccinului ilegal, oamenii cred contrariul.

Se crede ca reteaua implicata in operatiune vinde si cumpara vaccinul ilegal din 2011. Capii acesteia, care au fost deja arestati, sunt o mama si fiica sa, care au cumparat vaccinuri din surse sigure sau nu, atat cu licenta, cat si fara. Ulterior, dozele de vaccin au fost vandute unor agenti ilegali sau unor centre locale de control si preventie a bolilor pentru preturi mult mai mari, arata agentia de presa de stat Xinhua.


Vaccinurile, in valoare de 88 de milioane de dolari, nu au fost tinute la temperatura optima, la rece, si nici nu au fost transportate in conditii bune. Conform Xinhua, vaccinurile potential compromise pot duce la dizabilitati si chiar moarte.

Desi autoritatile stiu de aceasta retea din aprilie anul trecut, au facut publice informatiile abia vineri seara.

Chinezii se plang ca niciun oficial nu a cerut scuze pentru aceasta situatie, ca nimeni nu a demisionat si ca sistemului nu-i pasa daca locuitorii traiesc sau mor. “24 de provincii, 5 ani deja si atatia copii!… (…) Nu e vorba despre genocid? Cuvintele nu pot exprima cat de furios sunt”, declara un locuitor revoltat.

Singura promisiune a autoritatilor a fost ca vor fi pedepsiti cei responsabili.

In ceea ce priveste vaccinurile periculoase, este vorba despre cele pentru poliomielita, rabie, encefalita, hepatita B, oreion si nu numai.

Luni, autoritatile din provincia Guangdong au confirmat ca ancheteaza moartea unui baiat de patru ani, la inceputul lui martie, la cateva zile dupa ce fusese vaccinat. Desi autoritatile au anuntat ca acest deces pare sa nu aiba vreo legatura cu scandalul vaccinurilor, oamenii cred contrariul.

swine_flu_vaccine

Increderea oamenilor in sistemul de sanatate din China a fost grav zdruncinata de mai multe scandaluri, in ultimii ani, cel mai rasunator fiind cel din 2008, cand in laptele praf pentru bebelusi s-a gasit melamina. Atunci, sase bebelusi au murit, iar 300.000 s-au imbolnavit.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/vaccin/scandal-din-cauza-unui-vaccin-ilegal-sute-de-persoane-implicate-un-copil-a-murit-1414151
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Fost agent CIA: “Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!”

Au fost create cristalele timpului, materie căreia i se adaugă o a patra dimensiune

H.R. Patapievici: “Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului”

Dispariția misterioasă a avionului Star Ariel în Triunghiul Bermudelor (17 ianuarie 1949)

Israelul a fost fondat de către evreii Rothschild

Închide