Chintamani – Piatra Filosofală

Distribuie!

„Legendele tibetane spun că un cufăr imens a căzut din cer, având patru obiecte sacre. În primul rând, este vorba despre piatra Chintamani, foarte sensibilă la vibrațiile mentale. Legendele spun că împăratul Atlantidei a primit în dar o bucată din această piatră. Căldura pe care o emană această piatră este foarte puternică. Este mai puternică decât radiu.

Legenda spune ca piatra este conservată în Turnul din Shambhala, dar bucăți mici din ea au fost duse în mai multe colțuri din lume, respectiv, într-o mănăstire din Tibet și la un muzeu din New York. Tibetanii susțin că poporul Agartha va ieși din subteran la suprafață. Credința lor este aceea că în caverne, în subteran, există o populație care va salva omenirea. Vechile texte sumeriene, babiloniene, chiar și Epopeea lui Ghilgameș, descriu existența unei populații care trăiește în subteran.


Daca ar fi sa facem o paralela atunci constatam ca si regele Arthur, atunci când a fost rănit mortal, a cerut să fie dus la capătul pământului, acolo unde nu se moare niciodată. Putem presupune că dorea să ajungă în Agartha, locul unde nu se moare niciodată, inima culturii budhiste.

Legende despre astfel de pietre miraculoase sunt în mai multe culturi. De exemplu, arabii susțin că piatra de la Mecca este de origine celestă. Ea a fost albă, dar cu timpul s-a înnegrit din cauza gândurilor rele ale oamenilor.”[1]


„Chintamani seamănă pietrei filosofale obţinută de marii alchimişti. Unul a fost Artephius, despre care filosoful Roger Bacon spunea că a trăit 1025 de ani. Constantin Gane scrie în “Trecute vieţi de doamne şi domniţe” despre o prinţesă moldoveancă, posesoarea unei pietre minunate care vindeca orice boală. Nu era o bucată de radiu cum credea autorul, ci piatra filosofală. Dacă ar fi fost radiu, fata care purta piatra în păr murea iradiată.”[2]

„Piatra Chintamani, care este de origine extraterestră, se presupune că a fost adusă pe Pământ de către emisari de pe o planetă care orbitează steaua Sirius și apoi a fost predată regelui Shambalei, un tărâm subteran secret situat sub Tibet, cunoscut de mulți mistici din Orient şi de câţiva ocultiști din Occident.

Ocultiştii spun că această Piatră Chintamani are puterea de a face un om nemuritor; de asemenea, ar conferi celui care o deţine abilitatea de a vedea în trecut şi în viitor. Totodată, s-a sugerat faptul că piatra nu poate fi testată în mod adecvat științific, deoarece o mare parte din ea se află într-o frecvență dimensională superioară celei în care există.

Piatra este de culoare verde, semănându-se cu o specie de meteorit cunoscut sub numele de Moldavit, care are culoarea verde închis.”[3]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro
  2. http://informatorulmoldovei.ro/geografie-crepusculara-vii
  3. https://www.lovendal.ro/wp52/fabuloasa-piatra-chintamani-a-fost-adusa-in-trecut-pe-pamant-de-catre-extraterestrii-de-pe-sirius-se-spune-ca-cine-o-detine-devine-zeu
  4. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...