CIA a declasificat 12 milioane de documente secrete! Documentele conţin informaţii despre controlul minţii, lovituri de stat, spionaj PSI, telepatie, precogniţie şi multe altele!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 17 ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii (CIA) a declasificat 12 milioane de documente secrete. Documentele contin informatii despre controlul mintii, lovituri de stat, spionaj PSI, telepatie si precognitie si multe altele[1][2].

Informatiile declasificate sunt din perioada 1940 pana in 1990. Este vorba de Ordinul Executiv nr. 13526. Ordinul Executiv a fost emis in aprilie 1995. Bill Clinton a fost cel care a ordonat declasificarea acestor informatii in 1995.


La data de 28 ianuarie 2016, CIA a publicat mai multe fotografii cu OZN-uri din anii ’50. Care sunt OZN-uri ale extraterestrilor si care sunt farfurii zburatoare construite de pamanteni este greu de stabilit, unele semanand ca forma cu celebrele farfurii zburatoare dezvoltate de nazisti “Haunebu” si “Vril”.

SURSE


  1. https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archive
  2. http://www.infowars.com/cia-publishes-12-million-declassified-documents-online/
  3. Foto: CIA
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...