CIA a distrus “din greseală” 6.700 de pagini dintr-un raport despre tehnicile de tortură

by Agentia Centrala de Informatii (CIA) a recunoscut oficial faptul ca a sters “din greseala” 6.700 de pagini dintr-un raport cu privire la tehnicile de tortura practicate de-a lungul anilor in lupta impotriva asa-zisului “terorism mondial”.[1] Cori Crider, directorul unui grup international pentru respectarea drepturilor omului, a afirmat ca aceasta […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Agentia Centrala de Informatii (CIA) a recunoscut oficial faptul ca a sters “din greseala” 6.700 de pagini dintr-un raport cu privire la tehnicile de tortura practicate de-a lungul anilor in lupta impotriva asa-zisului “terorism mondial”.[1]

Cori Crider, directorul unui grup international pentru respectarea drepturilor omului, a afirmat ca aceasta este o metoda prin care CIA incearca sa stearga toate dovezile incriminatorii. Raportul include tehnicile de interogare brutale, cum ar fi simularea inecului, executii simulate, privarea de somn si chiar penetrarea anala.


Toate aceste tehnici de torturala au fost aplicate de CIA in celebrele inchisori Guantanamo, Bagram Airfield din Afganistan si Abu Ghraib din Irak. De asemenea, exista informatii conform carora CIA a platit 81 de milioane de dolari unor psihologi, care au actionat in calitate de contractori, sprijinindu-le astfel practicile dezumanizante.

Ei bine, acestia sunt “partenerii strategici” ai nostri, ai Romaniei, caci nu-i asa, “americanii sunt buni”, iar “rusii sunt rai” si daca n-ar fi americanii ne-ar ataca “rusii cei rai”. Numai a fi “parteneri” cu astfel de indivizi se poate considera ca cei care au dorit acest “parteneriat strategic” sunt si ei vinovati, evident, indirect, deoarece a sustine astfel de criminali nu inseamna altceva decat complicitate.


SURSE

  1. http://www.presstv.ir/Detail/2016/05/16/465945/US-CIA-Sharpley-Krass-Justic-Department-Feinstein

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Declaraţii CIA despre documente declasificate: Hitler a fost în viaţă în Argentina în anii 1950
Assange acuză CIA de „incompetență devastatoare”
Într-un episod din serialul CSI, cine vorbește despre geoinginerie, despre florul din apă sau despre chemtrails este un posibil... "terorist"
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
CIA susține că "Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA"! Echipa lui Donald Trump răspunde: "Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă"
Un fost agent CIA dezvăluie: Obama a permis crearea ISIS!
Bulgaria se opune acțiunii NATO din Marea Neagră și promovează pacea cu Rusia
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro