CIA a distrus “din greseală” 6.700 de pagini dintr-un raport despre tehnicile de tortură

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Agentia Centrala de Informatii (CIA) a recunoscut oficial faptul ca a sters “din greseala” 6.700 de pagini dintr-un raport cu privire la tehnicile de tortura practicate de-a lungul anilor in lupta impotriva asa-zisului “terorism mondial”.[1]

Cori Crider, directorul unui grup international pentru respectarea drepturilor omului, a afirmat ca aceasta este o metoda prin care CIA incearca sa stearga toate dovezile incriminatorii. Raportul include tehnicile de interogare brutale, cum ar fi simularea inecului, executii simulate, privarea de somn si chiar penetrarea anala.


Toate aceste tehnici de torturala au fost aplicate de CIA in celebrele inchisori Guantanamo, Bagram Airfield din Afganistan si Abu Ghraib din Irak. De asemenea, exista informatii conform carora CIA a platit 81 de milioane de dolari unor psihologi, care au actionat in calitate de contractori, sprijinindu-le astfel practicile dezumanizante.

Ei bine, acestia sunt “partenerii strategici” ai nostri, ai Romaniei, caci nu-i asa, “americanii sunt buni”, iar “rusii sunt rai” si daca n-ar fi americanii ne-ar ataca “rusii cei rai”. Numai a fi “parteneri” cu astfel de indivizi se poate considera ca cei care au dorit acest “parteneriat strategic” sunt si ei vinovati, evident, indirect, deoarece a sustine astfel de criminali nu inseamna altceva decat complicitate.


SURSE

  1. http://www.presstv.ir/Detail/2016/05/16/465945/US-CIA-Sharpley-Krass-Justic-Department-Feinstein

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...