CIA a încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de 638 de ori

by Fidel Castro, în vârstă de 85 de ani, retras de la putere în 2006 din motive medicale, a intrat în Cartea Recordurilor Guiness ca „persoana asupra căreia s-au comis cele mai multe tentative de asasinare”. Mai exact, de 638 de ori s-ar fi încercat asasinarea fostului lider cubanez, aflat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fidel Castro, în vârstă de 85 de ani, retras de la putere în 2006 din motive medicale, a intrat în Cartea Recordurilor Guiness ca „persoana asupra căreia s-au comis cele mai multe tentative de asasinare”.

Mai exact, de 638 de ori s-ar fi încercat asasinarea fostului lider cubanez, aflat la putere din 1959.
Liderul istoric al Revoluţiei cubaneze, Fidel Castro, este „persoana asupra căreia s-au comis cele mai multe tentative de asasinare, conform celor prezentate de Cartea Recordurilor Guiness şi de arhivele CIA, principalul comanditar al acestor tentative de omor”, potrivit site-ului cubadebate.cu.


Până la predarea puterii către fratele său Raul, în 2006, se numărau 638 tentative de asasinare împotriva lui, aproape toate conduse de CIA.

„Metodele întrebuinţate pentru a-l ucide au fost multiple, dar toate au dat greş: lunetişti, explozibili în pantofi, venin injectat în trabuc, chiar şi o mică încărcătură explozivă într-o minge de base-ball, printre altele”, menţionează sursa.


„După ce a preluat conducerea Revoluţiei cubaneze care a triumfat în 1959, a început să se planifice eliminarea sa fizică”, iar printre cei mai interesaţi în dispariţia lui se află serviciile americane de spionaj şi subversiune, a explicat cubadebate.cu, citat de Agerpres.

SURSE

  1. http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/nemuritorul-fidel-castro-in-cartea-recordurilor-dupa-638-de-tentative-de-a-fi-asasinat-679853

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Armata SUA acuzata ca a furat tone de aur in timpul Razboiului din Irak
Camerele de supraveghere a traficului rutier, interzise de o Instanta din Chisinau ! Ministerul Afacerilor Interne din Moldova incalca dreptul la viata privata a cetatenilor !
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Americanii inchid programul HAARP care a produs nenumarate cataclisme ! Ei nu vor decat sa ne faca, sa credem asta !
Wikileaks: Cum îi dădea George Soros indicații lui Hillary Clinton în legătură cu criza din Albania, în 2015
Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas
Cine sunt neomarxiștii/progresiștii și ce vor ei?
Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !
Italia: Protest masiv anti-vaccinare forțată! Presa ignoră evenimentul. De ce? Pentru că este coruptă și vândută!
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Edward Snowden, Julian Assange, Bradley Manning și Guccifer - eroii zilelor noastre în lupta împotriva Iluminaților
George Soros și alți miliardari globaliști de extremă stânga se unesc împotriva Președintelui SUA, Donald Trump
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro