CIA a incercat sa sparga sistemele de securitate ale telefoanelor si tabletelor Apple ! Totul s-a aflat in urma consultarii documentelor clasificate facute publice de catre Edward Snowden !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Edward Snowden, reprezinta un simbol al luptei pentru adevarata libertate, acesta riscandu-si viata, dezertand din Serviciul Secret al SUA (National Security Agency – NSA), fugind in Rusia, unde a primit azil politic si protectie, acolo punand la dispozitia autoritatilor o serie de documente clasificate, din care reiesea activitatea NSA si a altor Servicii Secrete din SUA, de spionaj in masa la nivel Global.

CIA au incercat sa sparga sistemul de securitate de la Apple

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


„Experții în informatică ai CIA au lucrat timp de aproape un deceniu pentru a sparge sistemele de securitate ale telefoanelor și tabletelor Apple, scrie marți site-ul de investigații The Intercept, citat de agenția Reuters.

Această concluzie a rezultat în urma consultării unor documente furnizate de Edward Snowden, fost consultant al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA), ce arată că informaticienii CIA au dezvoltat o versiune a aplicației XCode — program a cărui versiune originală a fost produsă de Apple — pentru a accesa programele distribuite pe App Store, arată Agerpres.

Totuși, informațiile oferite de Snowden nu clarifică dacă CIA chiar a reușit să spargă codurile de criptare ale Apple, coduri ce securizează datele utilizatorilor și comunicațiile lor. Conform documentelor furnizate, această operațiune a început în 2006, un an înainte ca grupul Apple să lanseze primul iPhone, și a continuat până în anul 2013, acoperind inclusiv perioada lansării iPad-ului în 2010. De asemenea, informaticienii americani ar fi beneficiat de sprijinul colegilor lor britanici.

Relatările frecvente din ultima vreme despre operațiunile de spionaj electronic conduse de serviciile secrete au determinat consumatorii din lumea întreagă să privească cu scepticism noile tehnologii. Drept urmare, companiile din Silicon Valley s-au străduit în ultimele luni să-și convingă clienții că produsele electronice nu sunt instrumente ce servesc supravegherii în masă a populației.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/cia-a-incercat-sa-sparga-sistemele-de-securitate-ale-telefoanelor-si-tabletelor-apple_1889898.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Bil Gates doreste un Guvern Mondial pentru a combate problemele urgente ale omenirii ! Incearca sa le "combata" prin vaccinuri, incercand sa reduca populatia Planetei !
Președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, dorește ca România să lupte împotriva naționalismului
Rusia anunță sfârșitul războiului din Siria: ISIS nu mai controlează nimic
Oamenii în Negru, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre
Arme silenţioase pentru războaie tăcute
Olanda a devenit stat polițienesc: site-urile de socializare sunt monitorizate de către autorități
"Rusia cea rea" si propaganda Occidentala
Soldati americani arestati la Viena, fiind prinsi ca duceau ilegal arme catre Ucraina ! O regula de baza a Iluminatilor: finantarea razboaielor cu armament si bani imprumutati cu dobanda !
Operatiunile "Steag Fals": atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile oamenilor!
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Premierul Serbiei, Aleksandr Vucic: "Serbia nu va uita niciodată bombardamentele NATO. Ne-ați ucis copiii!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...