CIA a incercat sa sparga sistemele de securitate ale telefoanelor si tabletelor Apple ! Totul s-a aflat in urma consultarii documentelor clasificate facute publice de catre Edward Snowden !

by Edward Snowden, reprezinta un simbol al luptei pentru adevarata libertate, acesta riscandu-si viata, dezertand din Serviciul Secret al SUA (National Security Agency – NSA), fugind in Rusia, unde a primit azil politic si protectie, acolo punand la dispozitia autoritatilor o serie de documente clasificate, din care reiesea activitatea NSA […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Edward Snowden, reprezinta un simbol al luptei pentru adevarata libertate, acesta riscandu-si viata, dezertand din Serviciul Secret al SUA (National Security Agency – NSA), fugind in Rusia, unde a primit azil politic si protectie, acolo punand la dispozitia autoritatilor o serie de documente clasificate, din care reiesea activitatea NSA si a altor Servicii Secrete din SUA, de spionaj in masa la nivel Global.

CIA au incercat sa sparga sistemul de securitate de la Apple

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


“Experții în informatică ai CIA au lucrat timp de aproape un deceniu pentru a sparge sistemele de securitate ale telefoanelor și tabletelor Apple, scrie marți site-ul de investigații The Intercept, citat de agenția Reuters.

Această concluzie a rezultat în urma consultării unor documente furnizate de Edward Snowden, fost consultant al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA), ce arată că informaticienii CIA au dezvoltat o versiune a aplicației XCode — program a cărui versiune originală a fost produsă de Apple — pentru a accesa programele distribuite pe App Store, arată Agerpres.

Totuși, informațiile oferite de Snowden nu clarifică dacă CIA chiar a reușit să spargă codurile de criptare ale Apple, coduri ce securizează datele utilizatorilor și comunicațiile lor. Conform documentelor furnizate, această operațiune a început în 2006, un an înainte ca grupul Apple să lanseze primul iPhone, și a continuat până în anul 2013, acoperind inclusiv perioada lansării iPad-ului în 2010. De asemenea, informaticienii americani ar fi beneficiat de sprijinul colegilor lor britanici.

Relatările frecvente din ultima vreme despre operațiunile de spionaj electronic conduse de serviciile secrete au determinat consumatorii din lumea întreagă să privească cu scepticism noile tehnologii. Drept urmare, companiile din Silicon Valley s-au străduit în ultimele luni să-și convingă clienții că produsele electronice nu sunt instrumente ce servesc supravegherii în masă a populației.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/cia-a-incercat-sa-sparga-sistemele-de-securitate-ale-telefoanelor-si-tabletelor-apple_1889898.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
In Germania relatiile incestuoase ar putea deveni legale ! Inca o lege "morala" din partea UE ! Incestul continuu duce la degenerarea rasei !
Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
Hillary Clinton și ISIS finanțați de Qatar! SUA împreună cu Qatarul îi finanțează pe teroriștii ISIS!
Parlamentar islandez: "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia"
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Evaluările Rusiei privind atacul chimic din Siria au fost ignorate
Atunci când toate câștigurile tale se duc pe plata hranei și a celorlalte necesități ale traiului zilnic, munca ta nu mai este vazută ca o oportunitate a progresului economic, ci mai degrabă ca un act de supraviețuire. În lumea reală, aceasta se numește sclavie
Rusia, mesaj pentru Serbia: Vă susținem
Zona 51, teste ale tehnologiei extraterestre
Incendiile din Grecia au fost provocate de HAARP
Apel din Israel: „Nu distrugeți ISIS, ar fi o greșeală strategică. Poate ajuta Vestul să submineze Iranul și Hezbollahul. Rusia e un pericol mult mai mare”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro