CIA a publicat pe internet „Dosarele X” pe care le detine despre OZN-uri si extraterestri

Distribuie!

La data de 24 ianuarie 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) a publicat pe internet „Dosarele X” despre OZN-uri si extraterestri. Aceasta decizie a creat dezbateri in toata lumea, avand in vedere caracterul conservator pe care il are aceasta infama institutie, despre care stim ca se face vinovata de crime si lovituri de stat, dupa cum chiar ei recunosc. In mod sigur este o forma de a-si spala imaginea.

CIA publica Dosarele X Ufo Ufo 2

„Într-o mutare absolut surprinzătoare pentru mulţi (nu şi pentru mine), CIA (Agenţia Centrală de Informaţii a SUA) a făcut public pe site-ul lor o mulţime de documente arhivate despre întâlniri cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Toate aceste rapoarte secrete CIA provin de pe tot globul.

CIA îşi explică decizia sa astfel: “Am decis să scoatem la lumină câteva documente, pe care atât scepticii, cât şi credincioşii le vor aprecia”. Eu doar îmi pun întrebarea: de ce abia acum şi nu mai devreme? Li s-a dat “undă verde” celor de la CIA de către cineva?”

Dosarele X publicate de catre CIA contin imagini si documente cu privire la OZN-uri care au fost observate in anii ’50 in toata Europa. Dupa cum stim, acele farfurii zburatoare, majoritatea, apartineau ale nazistilor, fiind cunoscute sub numele de „Haunebu” si „Vril”, fiind de mai multe tipuri.


SURSE

  1. https://www.cia.gov/news-information/blog/2016/take-a-peek-into-our-x-files.html
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/o-miscare-uluitoare-cia-a-publicat-pe-internet-dosarele-x-pe-care-le-detine-despre-ozn-uri-si-extraterestri-ar-trebui-sa-ne-surprinda-lucrul-acesta/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...