CIA acuză WikiLeaks că ii ajută pe inamicii SUA, dezvăluind cum transformă un telefon în instrument de spionaj

Distribuie!by “CIA a acuzat miercuri WikiLeaks ca ii ajuta pe adversarii Statelor Unite prin dezvaluirea metodelor pe care le-ar utiliza pentru a transforma un iPhone al Apple sau televizoare Samsung in instrumente de spionaj. “Publicul american ar trebui sa fie ingrijorat de orice publicare a WikiLeaks care are ca scop […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CIA a acuzat miercuri WikiLeaks ca ii ajuta pe adversarii Statelor Unite prin dezvaluirea metodelor pe care le-ar utiliza pentru a transforma un iPhone al Apple sau televizoare Samsung in instrumente de spionaj.

“Publicul american ar trebui sa fie ingrijorat de orice publicare a WikiLeaks care are ca scop sa altereze capacitatea comunitatii de informatii de a proteja America de teroristi si de alti adversari”, a denuntat o purtatoare de cuvant a CIA, Heather Fritz Horniak.

Potrivit The Washington Post, FBI se pregateste, la randul sau, de “o mare vanatoare de cartite”, cu scopul de a stabili cum a obtinut WikiLeaks documentele, relateaza AFP.


Autoritatile americane au lansat o ancheta penala federala, dupa cele mai recente dezvaluiri WikiLeaks

Aceste documente, pe care CIA nu le-a autentificat, descriu peste o mie de programe de tip malware – virusi, cai troieni – care permit sa se preia controlul unor aparate electronice, precum smartphone-uri sau televizoare conectate la Internet, eventual masini, in vederea spionarii utilizatorilor acestora.


Accesul la aceste aparate personale permite ascultarea utilizatorilor lor si ocolirea protectiilor prin criptare, care se generalizeaza pe mesagerii ca WhatsApp (Facebook) sau Signal.

Brese deja colmatate

Scandalul plaseaza din nou autoritatile americane in conflict deschis cu sectorul tehnologic, cu care relatiile s-au deteriorat deja dupa ce Edward Snowden a aratat in 2013 cum o alta agentie americana – NSA – putea accesa servere Google, Microsoft sau Apple.

Spionaj in SUA: Uniunea Europeana, tinta spionajului NSA

NSA se apara: Gigantii IT stiau de colectarea datelor. Ce spun marile companii


Apple a infruntat deja FBI, refuzand sa ajute anchetatori sa deblocheze un iPhone al unuia dintre autorii atacului armat sangeros de la San Bernardino (California) din decembrie 2015.

Razboiul Apple-FBI s-a terminat brusc: Nu a mai fost nevoie de o decizie in instanta

Noile dezvaluiri par sa reflecte persistenta unor importante falii de securitate.

Apple a dat insa asigurari ca “multe” dintre aceste brese au fost deja acoperite in ultima versiune a sistemului sau de exploatare iOS, cu care functioneaza iPhone si iPad.

Intr-un e-mail, grupul a amintit de asemenea ca-si indeamna frecvent utilizatorii sa descarce noua versune a iOS, care corecteaza in general faliile de securitate ale versiunii precedente.

Heather Adkins, insarcinata cu probleme de securitate la Google, s-a declarat, de asemenea, “increzatoare ca actualizarile de securitate si protectiile (navigatorului pe Internet) Chrome si (sistemul de exploatare) Android protejeaza deja utilizatorii de multe dintre aceste pretinse vulnerabilitati”.

“Analiza noastra continua si vom crea toate protectiile suplimentare necesare”, a promis ea intr-un e-mail.

Grupul sud-coreean Samsung a declarat ca examineaza “urgent” continutul dezvaluirilor WikiLeaks si afirma ca “protejeaza viata privata a clientilor (sai), iar securitatea aparatelor (sale) este o prioritate”.

Vizat, de asemenea, din cauza foarte popularului sau sistem de exploatare Windows, Microsoft a anuntat pur si simplu ca “este la curent” cu dezvaluirile si ca este “pe cale sa le examineze”.”[1]

In conceptia Organizatiei Teroriste CIA, daca dezvalui activitatile lor criminale, atunci este considerat “tradator” si ca “ii ajuti pe inamici”. Acest mod de gandire “corect politic” a contribuit la distrugerea multor state (fosta Iugoslavie, Irak, Afganistan, Siria, Libia etc.).

Pe scurt: CIA este o organizatie terorista, o organizatie, care nu a raspuns niciodata pentru crimele comise de-a lungul deceniilor (experimente de control mental, atentate teroriste, asasinari, trafic de droguri).

SURSE

  1. https://www.news.ro/externe/cia-acuza-wikileaks-ca-ii-ajuta-pe-inamicii-statelor-unite-1922404109002017030816831461
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

O companie deţinută de Google a primit accesul la datele medicale a 1,6 milioane de pacienţi britanici monitorizaţi de trustul Royal Free NHS
Guvernul României a adoptat "taxa pe lăcomie". Globaliștii #Rezist sunt împotriva acestei taxe și apără băncile. Băncile au interesul să mențină România în subdezvoltare pentru a avea un uriaș profit. Toate companiile din energie vor fi taxate cu 2% pe cifra de afaceri
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI
Candidatul Manciurian: CIA și Proiectele Blue Bird, Artichoke, MK-Ultra și Monarch - programarea prin hipnoză - crearea de asasini și teroriști
Crearea sistemului financiar internațional bazat pe dolar
Serbia dispusă să renunțe la aderarea la UE pentru Kosovo: Nu vom recunoaște Kosovo de dragul aderării la Uniunea Europeană
Jurnalista care a provocat cu dezvăluirile ei alegeri anticipate în Malta ucisă cu o bombă
Comitetul celor 300 și Noua Ordine Mondială
Documente militare: SUA, în colaborare cu Noua Zeelandă, au testat „bombe-tsunami” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Misterioasele piramide de pe Marte şi Ceres
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro