CIA ancheteaza posibila finantare de catre Rusia a partidelor nationaliste anti-UE, anti-NATO si anti-Globalizare

Distribuie!by Criminalii si teroristii din Serviciile Secrete ale SUA, cei care s-au ocupat de demolarea turnurilor WTC, pentru a avea motiv sa atace Irakul si Afganistanul pentru a le lua bogatiile naturale, in acest caz, petrolul, sunt nelinistiti cu privire la ascensiunea normala a partidelor nationaliste din Europa. Care-i, totusi, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Criminalii si teroristii din Serviciile Secrete ale SUA, cei care s-au ocupat de demolarea turnurilor WTC, pentru a avea motiv sa atace Irakul si Afganistanul pentru a le lua bogatiile naturale, in acest caz, petrolul, sunt nelinistiti cu privire la ascensiunea normala a partidelor nationaliste din Europa.
Care-i, totusi, problema ? Problema este ca, aceste partide nationaliste se opun marxismului, capitalismului, multiculturalismului, feminismului, adica principii si ideologii specifice Internationalei Socialiste (Comuniste), Internationala, care doar ce si-a schimbat numele in Globalizare. Noi ii putem spune mai simplu: Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial.
William Casey - Dezinformarea CIA
Americanii, cei care s-au implicat in toate distrugerile de pe aceasta Planeta, isi permit acum sa ancheteze asa-zise “finantari ale Rusiei”. Va reamintim ca, “Rusia dictatorului Putin” a interzis Fundatiile “George Soros” pentru o “Societate Deschisa”, deoarece acestea reprezentau o problema pentru Siguranta Nationala.
“Serviciile secrete americane investighează posibila finanțare, de către Rusia, a unor partide eurosceptice din Europa, cu scopul de a mina unitatea europeană. Informația a fost dezvăluită de cotidianul britanic The Telegraph, care  citează surse din guvernul de la Londra.
După cum scrie ziarul britanic, printre partidele suspectate că ar fi finanțate de Rusia se numără Frontul Național, din Franța, Zori Aurii din Greci și Liga Nordului din Italia.
The Telegraph susține că de această anchetă s-ar ocupa chiar șeful spionajului american, James Clapper, sarcină care i-a fost dată direct de Congresul SUA. De ce se tem americanii? În primul rând pentru că, scrie sursa citată, acțiunea Kremlinului, de destabilizare a Bruxelles-ului, poate avea consecințe negative asupra Alianței Nord Atlantice. În plus, Washington-ul se teme că UE ar putea revoca sancțiunile impuse Rusiei de Occident după anexarea Crimeii.
The Telegraph susține că ar fi avut acces la un raport care face referire la operațiuni ale Rusiei in Franța, Olanda, Ungaria, Austria și Republica Cehă. CIA vrea să  afle acum dacă aceste “operațiuni” ar fi constat și în finanțarea unor partide eurosceptice din statele respective și care ar fi fost acele formațiuni. Mai ales după ce presa occidentală a scris anul trecut că Frontul Național, al lui Marine Le Pen, ar fi primit de la o bancă rusească un împrumut “suspect” de 9 milioane de euro.
 
Suspect a părut americanilor și faptul că postul Russia Today, care transmite în limba engleză, a acordat o atenție fără precedent alegerii liderilor laburiștilor din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, cunoscut pentru atacurile sale la adresa politicii de austeritate a Bruxelles-ului.”[1]
SURSE
1. http://www.activenews.ro/externe/The-Telegraph-CIA-ancheteaza-posibila-finantare-de-catre-Rusia-a-partidelor-eurosceptice-din-Europa-129048

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia - o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?
50.000 de japonezi au protestat la Okinawa împotriva bazelor militare americane. Un fost pușcaș marin a violat și apoi a ucis o tânără niponă
Războaiele şi comunismul sunt creații masonice
Președintele Poloniei consideră "inadmisibile" declarațiile eurodeputatului Guy Verhofstadt despre participanții la "Marșul Independenței" de la Varșovia. Polonia nu acceptă dictatura globaliștilor UE!
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă
Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial
Toți globaliștii uniți împotriva Rusiei
Cercetări asupra armelor non-letale
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor! Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii!
Fluorura - un instrument de supunere şi imbecilizare a populaţiei
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro