CIA, LSD și Mișcarea Hippie

Distribuie!by “”Who’s who” In LSD O lista a personalitatilor din “miscarea hippie” din anii ’60 care au avut legaturi cu CIA, ramase mult timp secrete, ar fi instructiva din multe puncte de vedere: alaturi de oameni ai CIA intalnim scriitori, filosofi, cantareti, actori, miscari radicale etc. Iata-i numai pe cativa […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Who’s who” In LSD

O lista a personalitatilor din “miscarea hippie” din anii ’60 care au avut legaturi cu CIA, ramase mult timp secrete, ar fi instructiva din multe puncte de vedere: alaturi de oameni ai CIA intalnim scriitori, filosofi, cantareti, actori, miscari radicale etc.


Iata-i numai pe cativa dintre acesti lideri ai generatiei “hippie”, oameni la care multi “s-au inchinat”, fara sa banuiasca vreodata ca aveau legaturi si cu CIA. Oare a creat CIA miscarea “hippie”? Sau numai a influentat-o? Sa citim lista si vom avea raspunsul: “Who’s who” in LSD?

Richard Albert: eliminat de la Harvard in 1963 – impreuna cu Tim Leary – pentru raspandire de LSD printe studenti. Trimis in Italia, s-a intalnit cu un “guru” si si-a luat ulterior numele de Baba Ram Dass.


Harry Anslinger: director la Biroul Federal de Narcotice, a pledat public contra marijuanei, dar a participat in secret la testarea ei ca “ser al adevarului”.

The Black Panthers: tineri afro-americani socialisti, cu baza la Oakland, California. Au pledat in spiritul liderului Malcom X, creand o contra-cultura bazata pe droguri si violenta.

The Brotherhood of Eternal Love: o comuna LSD, din sudul Californiei, care a distribuit drogul sub denumirea de “Rasarit portocaliu”. Au fost in legatura cu agentul CIA Ronald Hadley Stark, devenind mafia miscarii “hippie”.
William Burroughs: autor al volumului “Dejunul gol”, a influentat ca mentor o intreaga generatie, avand convingerea ca drogurile pot controla, mai mult decat elibera.

General-maior William Creasy, seful lui US “Army Chemical Corps” in anii ’50, a predicat “razboiul fara morti”, solicitand Congresului utilizarea halucinogenelor in retelele publice de apa ale majoritatii oraselor mari din America.

Bob Dylan: legenda a muzicii “hippie” (pop), a cultivat “visul acid” in cantece, influentand ca nimeni altul tineretul american.
Allen Ginsberg: poetul subculturii “acide”.

Dr. Sidney Gottlieb: seful lui “Technical Services Staff” din cadrul CIA. A condus programul secret MK-Ultra, in cadrul caruia – printre altele – s-a cercetat rolul LSD-ului in controlul personalitatii, reprogramarea personalitatii si controlul mental (“mind control”).
Greatful Dead: formatie rock din San Francisco, lansata si incurajata cu compozitii despre halucinogene.

Dr. Albert Hofmann: chimist la firma elvetiana “Sandoz Pharmaceuticals”, este primul care a sintetizat LSD-ul in 1938, iar cincisprezece ani mai tarziu a descoperit efectele halocinogene ale drogului.
Capitanul Al Hubbard: superspion si distribuitor de LSD, printre “convertitii” sai numarandu-se politicieni, oameni de stiinta, diplomati, clerici etc.
Aldous Huxley: mare romancier britanic ce a trait la Hollywood, a scris “Portile perceptiei”, un adevarat manifest psihedelic. Laura Huxley i-a administrat LSD sotului, Aldous, pana in clipa mortii, noiembrie 1963.
Jack Kerouac: scriitor “beat”, un mare partizan al LSD.
Ken Kesey: autor al romanului “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, a introdus LSD-ul in US Army.

Timothy Leary: port-drapelul generatiei “acide”.
John Lennon si The Beatles: ca si alte grupuri pop (Animals, Rolling Stones), produse ale experimentului de inginerie sociala “Aquarius” de la “Tavistock Institute for Human Relations”, condus de Willis, Harmon. Se tindea spre o cultura paralela, care sa aiba dimensiuni globaliste. Dupa destramarea grupului “Beatles” (1969), John Lennon a inceput sa faca “destainuiri” despre experiment si sa lupte pentru cauza IRA, ceea ce l-a adus in atentia FBI-ului. Asasinat de Mark Chapman.

Charles Manson: faimosul asasin al actritei Sharon Tate, conducea o mica comuna LSD, in legatura cu “Biserica Judecatii de Apoi”. A fost arestat in timp ce se afla la volanul Mercedesului lui Ronald Stark, pe care l-a caracterizat drept “un fost israelian, in legatura cu serviciile secrete.”

Dr. Van Sim, seful lui “Chemical Research Division” din cadrul lui “Army Chemical Corps”, a fost rasplatit cu “Decoratia pentru Serviciu Civil Exceptional” dupa ce a testat drogurile – printre care si LSD – pe propria piele, inainte sa le testeze pe militari.
Ronald Stark: prezentat anterior.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-08-10&id=97474
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro