CIA, LSD și Mișcarea Hippie

Distribuie!by “”Who’s who” In LSD O lista a personalitatilor din “miscarea hippie” din anii ’60 care au avut legaturi cu CIA, ramase mult timp secrete, ar fi instructiva din multe puncte de vedere: alaturi de oameni ai CIA intalnim scriitori, filosofi, cantareti, actori, miscari radicale etc. Iata-i numai pe cativa […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Who’s who” In LSD

O lista a personalitatilor din “miscarea hippie” din anii ’60 care au avut legaturi cu CIA, ramase mult timp secrete, ar fi instructiva din multe puncte de vedere: alaturi de oameni ai CIA intalnim scriitori, filosofi, cantareti, actori, miscari radicale etc.


Iata-i numai pe cativa dintre acesti lideri ai generatiei “hippie”, oameni la care multi “s-au inchinat”, fara sa banuiasca vreodata ca aveau legaturi si cu CIA. Oare a creat CIA miscarea “hippie”? Sau numai a influentat-o? Sa citim lista si vom avea raspunsul: “Who’s who” in LSD?

Richard Albert: eliminat de la Harvard in 1963 – impreuna cu Tim Leary – pentru raspandire de LSD printe studenti. Trimis in Italia, s-a intalnit cu un “guru” si si-a luat ulterior numele de Baba Ram Dass.


Harry Anslinger: director la Biroul Federal de Narcotice, a pledat public contra marijuanei, dar a participat in secret la testarea ei ca “ser al adevarului”.

The Black Panthers: tineri afro-americani socialisti, cu baza la Oakland, California. Au pledat in spiritul liderului Malcom X, creand o contra-cultura bazata pe droguri si violenta.

The Brotherhood of Eternal Love: o comuna LSD, din sudul Californiei, care a distribuit drogul sub denumirea de “Rasarit portocaliu”. Au fost in legatura cu agentul CIA Ronald Hadley Stark, devenind mafia miscarii “hippie”.
William Burroughs: autor al volumului “Dejunul gol”, a influentat ca mentor o intreaga generatie, avand convingerea ca drogurile pot controla, mai mult decat elibera.

General-maior William Creasy, seful lui US “Army Chemical Corps” in anii ’50, a predicat “razboiul fara morti”, solicitand Congresului utilizarea halucinogenelor in retelele publice de apa ale majoritatii oraselor mari din America.

Bob Dylan: legenda a muzicii “hippie” (pop), a cultivat “visul acid” in cantece, influentand ca nimeni altul tineretul american.
Allen Ginsberg: poetul subculturii “acide”.

Dr. Sidney Gottlieb: seful lui “Technical Services Staff” din cadrul CIA. A condus programul secret MK-Ultra, in cadrul caruia – printre altele – s-a cercetat rolul LSD-ului in controlul personalitatii, reprogramarea personalitatii si controlul mental (“mind control”).
Greatful Dead: formatie rock din San Francisco, lansata si incurajata cu compozitii despre halucinogene.

Dr. Albert Hofmann: chimist la firma elvetiana “Sandoz Pharmaceuticals”, este primul care a sintetizat LSD-ul in 1938, iar cincisprezece ani mai tarziu a descoperit efectele halocinogene ale drogului.
Capitanul Al Hubbard: superspion si distribuitor de LSD, printre “convertitii” sai numarandu-se politicieni, oameni de stiinta, diplomati, clerici etc.
Aldous Huxley: mare romancier britanic ce a trait la Hollywood, a scris “Portile perceptiei”, un adevarat manifest psihedelic. Laura Huxley i-a administrat LSD sotului, Aldous, pana in clipa mortii, noiembrie 1963.
Jack Kerouac: scriitor “beat”, un mare partizan al LSD.
Ken Kesey: autor al romanului “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, a introdus LSD-ul in US Army.

Timothy Leary: port-drapelul generatiei “acide”.
John Lennon si The Beatles: ca si alte grupuri pop (Animals, Rolling Stones), produse ale experimentului de inginerie sociala “Aquarius” de la “Tavistock Institute for Human Relations”, condus de Willis, Harmon. Se tindea spre o cultura paralela, care sa aiba dimensiuni globaliste. Dupa destramarea grupului “Beatles” (1969), John Lennon a inceput sa faca “destainuiri” despre experiment si sa lupte pentru cauza IRA, ceea ce l-a adus in atentia FBI-ului. Asasinat de Mark Chapman.

Charles Manson: faimosul asasin al actritei Sharon Tate, conducea o mica comuna LSD, in legatura cu “Biserica Judecatii de Apoi”. A fost arestat in timp ce se afla la volanul Mercedesului lui Ronald Stark, pe care l-a caracterizat drept “un fost israelian, in legatura cu serviciile secrete.”

Dr. Van Sim, seful lui “Chemical Research Division” din cadrul lui “Army Chemical Corps”, a fost rasplatit cu “Decoratia pentru Serviciu Civil Exceptional” dupa ce a testat drogurile – printre care si LSD – pe propria piele, inainte sa le testeze pe militari.
Ronald Stark: prezentat anterior.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-08-10&id=97474
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
SUA: Piramida situată în Dakota de Nord a fost realizată special pentru detectarea rachetelor sovietice
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows
Industria Farmaceutică și Familia Rockefeller
Panama Papers: De ce nici un american și nici o bancă din SUA nu apar pe listă ?
Patru argumentări raţionale împotriva recunoaşterii legale a uniunilor homosexuale
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
Totalitarismul elitar
Curtea Constituțională a Austriei: Măsurile de izolare impuse de Covid-19 sunt neconstituționale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro