CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!

Distribuie!

„CIA neaga orice implicare in manifestatiile din Iran

Directorul CIA, Mike Pompeo, a negat, duminica, in replica la acuzatiile oficialilor de la Teheran, orice implicare a agentiei americane de informatii in manifestatiile de protest care au zguduit Iranul saptamana trecuta. „Este fals. Este poporul iranian. Ei le-au creat, ei le-au declansat, ei le-au continuat, pentru a cere conditii mai bune de viata si a pune capat regimului teocratic in care traiesc din 1979”, a declarat Pompeo, la Fox News, potrivit Agerpres.

Procurorul general iranian, Mohammad Jafar Montazeri, acuzase Statele Unite, Israelul si Arabia Saudita ca s-au aflat in spatele violentelor soldate cu cel putin 21 de morti, in majoritate manifestanti, din 28 decembrie.


„Cred ca vom continua sa vedem poporul iranian revoltandu-se”, a apreciat Pompeo, care a denuntat de asemenea „slabiciunea” acordului asupra dosarului nuclear iranian, semnat in 2015.”[1]

SUA si Israel se afla in spatele protestelor din Iran. Iranul este un ghimpe pentru Iluminati, un obstacol in vederea Noii Ordini Mondiale. CIA a recunoscut public ca, in 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru inlaturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh.


Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/operatiunea-ajax-in-1953-cia-si-mi6-au-provocat-lovitura-de-stat-din-iran-si-l-au-inlaturat-de-la-putere-pe-premierul-iranului-mohammad-mossadegh/

https://www.dzr.org.ro/sua-si-israel-incearca-sa-dea-o-lovitura-de-stat-in-iran/

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22212023-cia-neaga-orice-implicare-manifestatiile-din-iran.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...