CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!

Distribuie!by “CIA neaga orice implicare in manifestatiile din Iran Directorul CIA, Mike Pompeo, a negat, duminica, in replica la acuzatiile oficialilor de la Teheran, orice implicare a agentiei americane de informatii in manifestatiile de protest care au zguduit Iranul saptamana trecuta. “Este fals. Este poporul iranian. Ei le-au creat, ei […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“CIA neaga orice implicare in manifestatiile din Iran

Directorul CIA, Mike Pompeo, a negat, duminica, in replica la acuzatiile oficialilor de la Teheran, orice implicare a agentiei americane de informatii in manifestatiile de protest care au zguduit Iranul saptamana trecuta. “Este fals. Este poporul iranian. Ei le-au creat, ei le-au declansat, ei le-au continuat, pentru a cere conditii mai bune de viata si a pune capat regimului teocratic in care traiesc din 1979”, a declarat Pompeo, la Fox News, potrivit Agerpres.

Procurorul general iranian, Mohammad Jafar Montazeri, acuzase Statele Unite, Israelul si Arabia Saudita ca s-au aflat in spatele violentelor soldate cu cel putin 21 de morti, in majoritate manifestanti, din 28 decembrie.


“Cred ca vom continua sa vedem poporul iranian revoltandu-se”, a apreciat Pompeo, care a denuntat de asemenea “slabiciunea” acordului asupra dosarului nuclear iranian, semnat in 2015.”[1]

SUA si Israel se afla in spatele protestelor din Iran. Iranul este un ghimpe pentru Iluminati, un obstacol in vederea Noii Ordini Mondiale. CIA a recunoscut public ca, in 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru inlaturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh.


Va recomandam sa cititi:

Operațiunea Ajax: În 1953, CIA și Mi6 au provocat lovitura de stat din Iran și l-au înlăturat de la putere pe premierul Iranului, Mohammad Mossadegh

SUA și Israel încearcă să dea o lovitură de stat în Iran

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22212023-cia-neaga-orice-implicare-manifestatiile-din-iran.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.