CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni! SUA au creat și finanțat organizația terorista ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!

by “CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni CIA a decis să pună capăt programului său de sprijin acordat rebelilor sirieni care luptă împotriva președintelui sirian Bashar al-Assad, a anunțat miercuri Washington Post, informează AFP. Acest program de sprijin inițiat în urmă cu patru ani a avut doar un impact limitat, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni

CIA a decis să pună capăt programului său de sprijin acordat rebelilor sirieni care luptă împotriva președintelui sirian Bashar al-Assad, a anunțat miercuri Washington Post, informează AFP.


Acest program de sprijin inițiat în urmă cu patru ani a avut doar un impact limitat, mai ales după intrarea în conflict a forțelor armate ruse alături de Bashar al-Assad în 2015, au declarat oficiali americani cotidianului, sub acoperirea anonimatului.

Președintele Donald Trump a luat această decizie în urmă cu aproape o lună, după o întâlnire cu șeful CIA, Mike Pompeo, și consilierul pentru securitate națională, generalul H.R. McMaster, adaugă Washington Post.


Casa Albă și CIA au refuzat orice comentariu.

Washington Post consideră că eliminarea acestui program destinat sprijinului pentru rebelii sirieni reflectă interesul președintelui american “pentru găsirea de modalități de a lucra cu Rusia” și o “recunoaștere a limitelor influenței Washingtonului și voinței de a-l înlătura pe Assad de la putere”.

Această decizie intervine în timp ce SUA și Rusia au negociat un acord de încetare a focului în sud-vestul Siriei, vizând o parte a zonei unde operează rebelii.

Fostul președinte Barack Obama a aprobat acest program de ajutor în 2013, când diferite grupuri de rebeli căutau un sprijin extern în cadrul unei revolte generale împotriva regimului sirian.

Mii de combatanți rebeli au fost astfel instruiți și înarmați.

Dar angajamentul SUA a rămas ambiguu din cauza îndoielilor Washingtonului asupra capacității rebelilor de a-l răsturna pe Bashar al-Assad și priorității acordate luptei împotriva grupării Stat Islamic.”[1]

Operatiunea “Primavara Araba” (2010-2011) – crearea si finantarea organizatiei teroriste ISIS de catre SUA pentru a-l putea inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad

Dupa cum spunea si Noam Chomsky, “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”. Faptul ca SUA finanteaza terorismul mondial nu mai este o “Teorie a Conspiratiei”, ci un adevar cat se poate de clar.

Intrebare: Cand vor ajunge liderii SUA in fata Curtii Penale Internationale pentru crimele de razboi, crimele impotriva umanitatii si finantarea terorismului?

Va recomandam sa cititi:

Operațiunea “Primăvara Arabă” (2010-2011): SUA au creat și finanțat ISIS

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/cia-opreste-sprijinul-acordat-rebelilor-sirieni-304129/
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Citiți și...

Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Windows 10 - un Sistem de Operare bazat pe spionarea utilizatorilor dus catre perfectiune ! Protejati-va de programele spion cu ajutorul antivirusilor avansati in combaterea programelor de spionaj (Spyware) !
Atentatele de la Madrid (2004) - o operatiune "Steag Fals" orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor
Baze militare secrete pe care nu le puteţi vedea pe Google Earth
Dezvăluiri în lanț despre conexiunile dintre guvernele lumii și extratereștri
Apare "poliția adevărului"! Cenzură sub pretextul "ştirilor false"! Facebook va începe marcarea „ştirilor false” cu etichete roșii de avertizare, pentru a combate fenomenul care a sprijinit campania lui Trump!
Viktor Orban îl acuză pe George Soros: "Sprijină imigrația ilegală"
China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel
Tot mai multe ţări din America latină rup relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Pactul global pentru migrație – un program sistematic pentru dizolvarea națiunilor
Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro