CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smartphone-urilor și computerelor cu Windows

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dezvăluirile bombă ale Vault 7 au confirmat ceea ce susțin toți teoreticienii conspirațiilor: CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smartphone-urilor și computerelor cu Windows. Dezvăluirile de peste 8000 de pagini ale WikiLeaks cuprind documente, cândva secrete, din interiorul CIA.

Recent, CIA a pierdut controlul majorității arsenalului de hacking, inclusiv malware, viruși, troieni, aplicații folosite ca arme de tipul «Zero Day», sisteme malware de control la distanță și documentația asociată acestora. Această colecție extraordinară, ce se ridică la mai mult de câteva sute de milioane de linii de coduri, oferă posesorului întreaga capacitate de spionaj electronic a CIA. Arhiva se pare că a circulat printre mai mulți foști hackeri și contractori guvernamentali ai SUA într-o manieră neautorizată, unul dintre aceștia fiind sursa WikiLeaks, asigurându-i fragmente din această arhivă.


«Year Zero» – anul zero – prezintă proporțiile și direcția programului global acoperit de hacking al CIA, arsenalul său malware și zeci de arme Zero Day îndreptate împotriva unei game largi de produse comerciale din SUA sau Europa, incluzând iPhone-ul de la Apple, sistemele de operare Android de la Google și Windows de la Microsoft, chiar și televizoarele Samsung ce sunt transformate în microfoane sub acoperire.

Smartphone-uri, televizoare smart și iPhone-uri pot fi folosite ca microfoane de spionaj


În fond, CIA a produs aplicații malware care pot pătrunde în aproape orice dispozitiv electronic mobil (iPhone, Android, Blackberry etc.) sau computer personal (Aplle, Windows și aplicații Google). Dispozitivele mobile pot fi transformate în microfoane acționate de la distanță prin care se ascultă tot ceea ce vorbești, datele fiind apoi transmise la CIA.

„Serviciul de dispozitive mobile al CIA (MDB) a produs numeroase atacuri pentru a spiona și controla de la distanță smartphone-urile binecunoscute. Telefoanele infectate pot fi instruite să trimită la CIA locația geografică a utilizatorului, comunicațiile audio și text, precum și să activeze în ascuns a microfonului și camerei video ale telefonuluiˮ, explică WikiLeaks.

Televizoarele inteligente (smart) Samsung pot fi de asemenea transformate în microfoane de spionaj, chiar și atunci când, aparent, par a fi oprite. Această posibilitate a fost realizată de către CIA și este cunoscută ca Weeping Angel (Îngerul Înlăcrimat).

WikiLeaks explică:
„Weeping Angel poziționează televizorul țintă în modul «Fake-Off» – «oprit-aparent» pentru ca proprietarul să creadă în mod eronat că televizorul este oprit când de fapt acesta este pornit. În modul «oprit-aparent», televizorul funcționează într-un sistem de lucru bazat pe erori de fabricație de nișă, ale proiectantului (engleză – bug), înregistrând astfel conversațiile din încăpere și trimiţându-le prin internet la un server sub acoperire al CIA.ˮ

În esență, documentul Vault 7 demonstrează toate „teoriile conspirațieiˮ ca fiind adevărate în legătură cu acțiunile de spionaj ale guvernului prin intermediul televizoarelor și a altor dispozitive.

Acapararea controlului asupra vehiculelor pentru a efectua „asasinări nedetectabileˮ ale ocupanților acestora

În plus față de spionajul prin computere și dispozitive mobile, CIA a lucrat la căi pentru a controla de la distanță vehicule țintă, transformându-le în „mașini ucigașeˮ ce pot fi direcționate spre a-i ucide pe ocupanții acestora prin acroșarea de obstacole la viteze mari spre exemplu, după cum explică WikiLeaks:
„De prin octombrie 2014, CIA se străduia să găsească o cale de a infecta sistemele de control folosite de autovehiculele moderne. Scopul acestui control nu este menționat, dar asta ar permite CIA să se angajeze în asasinate aproape nedetectabile.ˮ

Aplicațiile (engleză – apps) cu criptare sunt depășite de produsele speculative „zero dayˮ ale CIA

Următoarele informații sunt cu siguranță șocante pentru aproape toată lumea: CIA a dezvoltat 24 de produse software speculative folosite ca „armeˮ, pentru dispozitivele cu Android, ce evită în totalitate criptarea de siguranță a datelor utilizată de aplicațiile populare.
„Aceste tehnici permit CIA să evite criptarea datelor folosită de WhatsApp, Signal, Telegram, Wiebo, Confide și Cloackman, prin căpușarea smartphone-urilor pe care acestea funcționează și colectarea mesajelor audio și a traficului de date înainte ca criptarea să fie efectiv aplicată.ˮ

În plus, documentele Vault 7 conțin peste 22.000 de IP-uri routabile din SUA, redactate înainte de lansarea documentului. Aceste adrese IP se crede că sunt ținte ale CIA, servere poștale de ascultare și sisteme de testare. Aceasta arată că este incontestabil faptul că CIA lansează aceste tehnologii în interiorul SUA pentru a-i spiona pe americani.

Înregistrarea de mai jos cuprinde o trecere în revistă (în limba engleza) a principalelor dezvăluiri cuprinse în Vault 7.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12499
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Aeroportul Internaţional Denver – o bizară construcţie masonică
Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare
Președintele Serbiei, Tomislav Nikolic: "UE și Germania ne dau ultimatum, ca după asasinatul de la Sarajevo"
Marii bancheri internaţionali cheltuie miliarde de dolari pe programe nucleare
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd
Programul Aurora și ASTRA TR-3B – aeronava triunghiulară antigravitațională
Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !
Activist gay: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe"
VX - unul dintre cei mai mortali agenți chimici produși vreodată. VX este considerat de 10 ori mai puternic decât gazul sarin
Apple versus FBI: FBI cere desființarea totală a criptarilor pentru acces total la informațiile private ale utilizatorilor
În 1970, Zbigniew Brzezinski a scris despre „apariția treptată a unei societăți mai controlate și direcționate”, în „revoluția tehnetronică”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...