CIA şi MI5 ascultă tot ce vorbeşti în casă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„CIA şi MI5 au capacitatea de a hackui anumite televizoare Samsung care pot fi apoi folosite ca un dispozitiv de ascultare chiar și atunci când sunt oprite.

BUCUREŞTI, 9 mart — Sputnik. WikiLeaks scoate la iveală informaţii noi despre operaţiunile de spionaj ale CIA şi MI5, relatează RT. Capacitățile de spionaj cibernetic au fost detaliate în ultima versiune a datelor WikiLeaks, marți, când a fost prezentat modul în care CIA şi MI5 acţionează. Astfel, CIA şi MI5 au dezvoltat operaţiuni de hacking sub acoperire și tehnici de ascultare care sunt cunoscute cu numele de cod „Weeping Angel”.


Lansat ca un TV inteligent în 2013, seria F8000 are capacitatea de a fi controlat de către privitor folosind senzori vocali și de locomoţie.

Samsung a fost în topul vânzărilor TV din lume în ultimul deceniu, cu o cotă de piață globală de 21% din 2015. Numărul televizoarelor F8000 vândute nu este însă cunoscut. În conformitate cu documentele publicate de WikiLeaks, înregistrarea audio a ceea ce se vorbeşte într-o încăpere poate fi obținută chiar și atunci când televizorul este oprit, folosindu-se un mecanism de „Fake-Off” care preia controlul luminii ledurilor.


Documentul a dezvăluit că CIA și MI5 au dezvoltat capacitatea de a extrage acreditările browser-ului şi WPA / Wi-Fi, fiind posibil şi transferul de date chiar și atunci când WiFi este oprit.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170309/11562226/cia-mi5-asculta-vorbesti-casa.html
  2. Foto: Facebook/Mind Unleashed Art

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...