CIA și Proiectul MK-Ultra: Au fost testate droguri şi medicamente pe populaţie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În cadrul MK-Ultra, CIA a finanţat numeroase studii la Universitatea Columbia, Universitatea Stanford şi alte colegii în care au fost testate efectele unor medicamente şi substanţe halucinogene. Cu timpul au fost incluse şi experimente cu MDMA (ecstasy), mescalină, heroină, barbiturice, metamfetamină şi psilocibină. Testele au fost făcute pe studenţi pe pacienţi ai unor spitale care nu au fost informaţi.

Coordonatorul programului, Sidney Gottlieb,  a insistat pentru folosirea drogului LSD pe civili, persoane care nu-şi dăduseră acordul şi care nici măcar nu-şi imaginau că ar putea să fie subiecţi într-un asemenea experiment. Conştienţi de problemele legale ale proiectului, acesta a fost desfăşurat în secret timp de aproximativ 20 de ani, perioadă în care multe morţi au fost asociate diferitelor proiecte din cadrul programului.


În tot acest timp, se presupune că numeroase persoane ar fi murit din cauza drogurilor şi a medicamentelor ingerate. Victimelor li se administrau medicamente pentru controlul minţii, culegerea de informaţii şi erau supuse la diverse torturi psihologice.”[1]

SURSE


  1. https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/proiectul-mk-ultra-fost-distruse-vietile-oameni-supusi-exprimente-tehnici-spalare-creier-1_5a7afec0df52022f75494089/index.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Sume uriaşe de bani pentru revoluţionarii bolşevici
Covid-19 și Noua Ordine Mondială: De ce au creat globaliștii virusul?
Fotografii din perioada erei de tortură a lui Bush au fost făcute publice de Pentagon
Războaiele minţii
Un document, semnat de 11.000 oameni de știință, cere reducerea populației pentru a salva planeta de „schimbările climatice”
Exercițiile militare ale SUA în Siria - o recunoaștere a ocupației
Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !
Organizația Mondială a Sănătății exercită presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restricții, măști și pentru a vaccina oamenii. Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)
Adevăruri despre SUA pe care le credem doar de 1 aprilie
Proiectul Blue Beam și Noua Ordine Mondială
Lumina Toxică: Latura întunecată a becurilor economice
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...