CIA și Proiectul MK-Ultra: Au fost testate droguri şi medicamente pe populaţie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În cadrul MK-Ultra, CIA a finanţat numeroase studii la Universitatea Columbia, Universitatea Stanford şi alte colegii în care au fost testate efectele unor medicamente şi substanţe halucinogene. Cu timpul au fost incluse şi experimente cu MDMA (ecstasy), mescalină, heroină, barbiturice, metamfetamină şi psilocibină. Testele au fost făcute pe studenţi pe pacienţi ai unor spitale care nu au fost informaţi.

Coordonatorul programului, Sidney Gottlieb,  a insistat pentru folosirea drogului LSD pe civili, persoane care nu-şi dăduseră acordul şi care nici măcar nu-şi imaginau că ar putea să fie subiecţi într-un asemenea experiment. Conştienţi de problemele legale ale proiectului, acesta a fost desfăşurat în secret timp de aproximativ 20 de ani, perioadă în care multe morţi au fost asociate diferitelor proiecte din cadrul programului.


În tot acest timp, se presupune că numeroase persoane ar fi murit din cauza drogurilor şi a medicamentelor ingerate. Victimelor li se administrau medicamente pentru controlul minţii, culegerea de informaţii şi erau supuse la diverse torturi psihologice.”[1]

SURSE


  1. https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/proiectul-mk-ultra-fost-distruse-vietile-oameni-supusi-exprimente-tehnici-spalare-creier-1_5a7afec0df52022f75494089/index.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Mecanismul de la Antikythera – un calculator antic

Președintele Klaus Iohannis, PNL-ul și USR-ul au făcut eforturi supraomenești pentru a împiedica referendumul pentru modificarea Constituției privind definirea căsătoriei! Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție va avea loc pe 7 octombrie 2018! Veniți la Referendum și susțineți familia tradițională!

Celulele canceroase se distrug între ele dacă mănânci zilnic această plantă

Traco-geții – cea mai veche civilizație de pe Pământ

Jurnalist american, discurs antologic împotriva celor care cer bombardarea Siriei: Toate aceste genii ne spun că Assad a ucis copii. Chiar știu ei cu adevărat asta? Ni se spune acum exact aceeași poveste pe care ne-au spus-o în aprilie 2017

Închide