CIA susține că „Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA”! Echipa lui Donald Trump răspunde: „Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„CIA a ajuns la concluzia ca Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa castige Casa Alba, nu doar pentru a submina increderea in sistemul electoral din SUA, a spus vineri un inalt oficial american, potrivit Reuters.

Agentiile de informatii din SUA apreciaza ca, pe masura ce inainta campania electoral, oficiali guvernamentali rusi au dedicat o atentie tot mai mare sustinerii eforturilor lui Donald Trump de a castiga alegerile, a declarat Reuters vineri noapte un oficial american familiar cu concluziile la care s-a ajuns.


Declaratiile au fost facute cu conditia sa nu i se faca public numele.

De asemenea, citand oficiali SUA informati despre subiect, Washington Times a scris vineri ca agentiile de informatii au identificat persoane cu legaturi cu guvernul de la Moscova care au furnizat Wikileaks mii de emailuri furate de la Comitetul Democrat National si din alte parti, inclusiv de la seful campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton.


Echipa de tranzitie a lui Trump a respins acuzatiile intr-o scurta declaratie de presa: „Acestia sunt aceiasi oameni care aus spus ca Saddam Hussein a avut arme de distrugere in masa. Alegerile s-au terminat de mult cu una dintre cele mai mari victorii in Colegiul Electoral din istorie. Este timpul sa trecem peste asta si „Sa Facem America Mareata din Nou”.”[1]

Nu exista dovezi ca „rusii cei rai” s-ar fi implicat in alegerile din SUA pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa ajunga Presedinte. Intr-adevar, Rusia l-a sustinut pe Donald Trump promovandu-l intens pe canalele nationale si internationale (Russia Today si Sputnik). De asemenea, hacker-ul roman, Guccifer, dar si Edward Snowden, impreuna cu Julian Assange si Bradley Manning au contribut decisiv la victoria lui Donald Trump.

Hacker-ul roman, Guccifer, a fost cel care a spart adresa de e-mail a lui Hillary Clinton si a facut publice pe internet documente clasificate pe care ea le-a trimis de pe un server privat.

Edward Snowden a fost agent al serviciului secret al american, NSA, insa in 2013 a dezertat fugind in Rusia cu multe documente clasificate pe care le-a facut publice, aratand ca SUA sunt implicate in spionajul mondial. Rusia i-a acordat azil diplomatic.

Julian Assange este un jurnalist australian, care in 2013 a fost organizatia Wikileaks. Wikileaks se ocupa cu publicarea de informatii clasificate pe care le culeg de la diverse persoane din interior.

Bradley Manning a fost un militar al SUA, care a facut publice mii de documente clasificate din care rezulta ca SUA au mintit tot timpul cu privire la ocupatia din Irak. Minciunile SUA cuprindeau asa-zisele „arme de distrugere in masa, chimice si biologice” pe care le-ar fi avut Saddam Hussein. De asemenea, documentele clasificate publicate de Manning arata ca SUA au pus mana pe resursa principala a Irakului – petrolul. Dupa toate aceste dezvaluiri, Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

trump-soros

Dictatura corectitudinii politice, neoliberala, marxista, securista si Marxist Culturala i-a revoltat pe cetatenii americani, astfel incat, desi toata mass-media corporatista tinea cu Hillary Clinton, site-urile de socializare au contribuit la victoria lui Donald Trump, provocand o unda de soc in toata lumea. Imediat, ONG-istii lui George Soros (marxistii, stanga radicala, multiculturalistii) au iesit sa protesteze masiv instigand impotriva lui Donald Trump si amenintand in stanga si in dreapta.

Putem afirma, fara sa exageram ca, alegerea lui Donald Trump a salvat lumea!

SURSE

  1. http://m.hotnews.ro/stire/21461368
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...